Popo mo le Yandex Browser


HotKey Resolution Changer (HRC) o se polokalama faʻapitoa mo le PC lea e fesoʻotaʻi i ai siaki. Faʻatasi ai ma lenei fofo, e te le tau suia le fofoina o lauulu o le masini faʻapipiʻiina i taimi taʻitasi. I le faʻaopoopoga i le telē, o ia mea e pei o le toe faafou o le ata ma le lanu lanu e mafai ona suia.

Pulea le lisi

O le vaega autu o le talosaga e aofia ai se faamalama e tasi lea e faia uma ai galuega. I le pito i lalo o le faʻamatalaga faʻamatalaga e faʻaalia ai faʻamatalaga e uiga i le vevela o ki. Faatasi ai ma la latou fesoasoani, o le faamalama ua faaitiitia ma toe foi atu i uluai faatulagaga. Le ata o le polokalame ma le ata o le faʻaaliga o le a e vaaia i totonu o le fata.

Faaopoopoga o siaki

Faʻafetai i pātū i luga o le laulau, e mafai ona e fatuina talaʻaga. I le isi itu, o lenei mea e mafai ai e oe ona faaleleia le fofo mo se mata faapitoa, ina ia le suia i taimi uma.

Faʻamatalaga mata

Faʻatasi ai ma isi mea, o le polokalama e aofia ai faʻamaufaʻailoga e mafai ai e oe ona sui le taimi ma le bitmap o le ata ua faʻaalia. O lenei faʻamatalaga e suia i le tutusa ma faʻataʻitaʻiga taʻitasi.

Mama

  • Foafoaga o talaaga;
  • Tuʻuina tulaga tau masini;
  • Faʻaaoga saoloto.

Faʻafitauli

  • E leai se lagolago mo le gagana Rusia.

Faʻafetai i lenei fofo, e mafai ona e faʻaaogaina au oe lava tafaoga, lea o loʻo i ai ni nofoa sauniuni mo au masini. Valaʻau i luga o galuega i le faʻaaogaina o sipuni ma o latou faʻapotopotoga o se avanoa talafeagai e faagaoioia ai le polokalama i tua.

Maua le Resolution HotKey Resolution Suia mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Polokalame o fofo mata Voxal leo suia AV Voice Changer Diamond Tele

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Resolution Keyyy Resolution O se polokalame e mafai ai e oe ona suia le iugafono o le mataʻitu, faʻatasi ai ma faʻamaumauga masani mo le teuina o faʻamatalaga e uiga i faʻamaumauga tuʻuina.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Funk
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Igilisi
Version: 2.1