Faʻafefea ona mafai ai le keyboard 8 keyboard ma le Windows 7

O le a talanoaina e le tusi pe faʻapefea ona mafai, ma pe afai e le oi totonu o le polokalama, pe a fea e tatau ai - pe faapefea ona faʻapipiʻi i luga o le keyboard keyboard. O le komepiuta o le Windows 8.1 (8) ma le Windows 7 o se faʻaaogaina masani, ma o le mea lea, i le tele lava o tulaga, e le tatau ona e suʻeina le mea e sii ai luga le komepiuta i luga o le lau, seivagana ua e manaʻo e faʻapipiʻi se isi faʻaliliuga. O le a ou faʻaali atu ia te oe ni komiuniti e leai ni mea faitino faigofie mo Windows i le faaiuga o le tusiga.

O le a se mea e manaʻomia mo? Mo se faʻataʻitaʻiga, e iai sau komepiuta komepiuta, e le masani ai i le taimi nei, e te toe faʻaleleia Windows ma e le mafai ona e maua se auala e faʻaaoga ai le matamata matala pe faʻafuaseʻi ona taofia le galue. E talitonuina foi o le faʻaogaina mai le komepiuta i luga o le laupepa e sili atu ona puipuia mai i le mea e sili atu nai lo le faʻaaoga masani. Ia, afai e te mauaina se faʻamatalaga faʻafefiloi faatosina i le faleoloa, o fea e te vaʻavaʻai ai i le Windows desktop, e mafai ona e taumafai e aʻafia.

Faʻafou 2016: O le 'upega tafaʻilagi o loʻo i ai se faʻamatalaga fou i le auala e mafai ai ma faʻaoga le keyboard, ae e mafai ona aoga e le gata mo tagata Windows 10, ae mo Windows 7 ma le 8, aemaise lava pe ai ai ni ou faʻafitauli, e pei o le keyboard E amataina lava pe a amata polokalama, pe e le mafai ona faʻaaogaina i soo se auala. O le ae maua le fofo i na faafitauli i le faaiuga o le tusi lesona.

On-screen keyboard i le Windows 8.1 ma le 8

Mafaufau i le mea moni o le Windows 8 na muaʻi mamanuina i le mafaufau, o loʻo i ai pea le komepiuta i luga o le laupepa (seʻi vagana ua i ai sou faʻaititia o le fale). Ina ia faia, e mafai ona e:

  1. Alu i "Talosaga uma" i luga o le mata muamua (taʻavale i le pito i lalo i le Windows 8.1). Ma i le "Accessibility" section, filifili le keyboard i luga o le lau.
  2. Pe mafai foi ona e amata amataina le upu "Papa-mata-mata" i luga o le mataitusi muamua, o le a tatalaina le faamalama o le sailiga ma o le ae vaaia le mea o loo manaomia i taunuuga (e ui lava e tatau ona i ai se piano masani mo lenei mea).
  3. O le isi auala o le alu lea i le Panel Control ma filifili le aitema "Vaega faapitoa", ona fai lea o le "Faʻatonu i luga o le keyboard keyboard".

Ae a faʻapea o lenei vaega o loʻo iai i totonu o le tino (ma o le mea lea e tatau ona fai), o le a faʻalauiloaina.

Faʻamatalaga: afai e te manaʻo i luga o le laupepa e faʻaalia mai aunoa ma oe pe a e ulufale atu i le Windows, e aofia ai le matalaupu o le motalala, alu i le vaega o le "Special Features", filifili "Faaaoga le komepiuta e aunoa ma se kiore po o le piano", siaki "Faaaoga le keyboard ". A maeʻa lena, kiliki "Ok" ma alu i le "Suʻe tulaga o le initaneti" (i le itu tauagavale i le lisi), maka le faʻaogaina o le komepiuta i luga o le laupepa pe a e ulufale i totonu o le polokalama.

Faasolo i luga o le keyboard keyboard i le Windows 7

O le faʻalauiloaina o le keyboard i le Windows 7 e leʻo ese mai le mea ua uma ona faʻamatalaina i luga: o mea uma e manaʻomia o le maua i le Amata - Polokalame - Faʻafiafiaga - Ata faʻapitoa i luga o le mata. Po o le faʻaogaina o le pusa saili i le Faʻamatalaga amata.

Ae ui i lea, i luga o le Windows 7, e le mafai ona i ai le keyboard. I lenei tulaga, taumafai le filifiliga lenei:

  1. Alu i le Lisi Pulea - Polokalama ma Faʻaputuga. I le itu tauagavale, filifili "Lisi o vaega o loʻo faʻaogaina Windows."
  2. I le "Turn Windows features on or off" window, siaki "Vaega o le Tablet PC".

A maeʻa ona tuʻuina atu le mea na faʻamaonia, o le a faʻaalia i luga o lau komepiuta luga o le komepiuta le mea e tatau ona i ai. Afai e faafuasei ona leai se mea faapena i le lisi o vaega, ona ono foliga mai lea e tatau ona faʻaleleia lau faiga faʻaoga.

Manatua: afai e te manaʻomia le faʻaogaina o le komepiuta i luga o le laupepa pe a e faʻapipiʻi i le Windows 7 (e tatau ona amata aunoa), faʻaoga le metotia o loʻo faʻamatalaina i le pito o le vaega muamua mo le Windows 8.1, e leai se eseesega.

O fea e teu ai i luga o le keyboard keyboard mo komepiuta komepiuta

I le tusiaina o lenei tusiga, na ou tilotilo ai i le isi suiga o keyboard keyboard mo Windows. O le galuega o le sailia faigofie ma saoloto.

O le mea sili lava na ou fiafia i le Filifiliga Faʻasaʻoina o le Keyboard:

  • Faʻapitoa gagana Rusia o le keyboard keyboard
  • E le manaʻomia le faʻapipiʻi i luga o se komepiuta, ma o le faila faila e itiiti ifo i le 300 KB
  • Vaʻa maeʻa mai mea uma e le manaʻomia (i le taimi o le tusiaina o lenei tusiga, a faʻapea e tupu le tulaga, faʻaaoga le VirusTotal)

E gafa ma ana galuega. Vagana ai, ina ia mafai ai ona le mafai, ae le o le tulaga masani, e tatau ona e suʻesuʻe loloto i le loloto o Windows. E mafai ona e sii maia le keyboard Key Key Free i luga o le papalagi mai le site aloaia aloaia //freevirtualkeyboard.com/virtualnaya-klaviatura.html

O le oloa lona lua lea e mafai ona e gauai i ai, ae le o le saoloto - Tago i le Keyboard Key. O lona gafatia e sili ona manaia (e aofia ai le fatuina o oe lava i lau-screen keyboard, faʻatasi i totonu o le polokalama, ma isi), ae o le leai o se gagana Rusia (e manaʻomia se lolomifefiloi) ma, e pei ona ou tusia, e leai se totogi.