Taʻaloga i luga o le taʻavale

E tele auala e maua ma maua ai Steam taaloga. E mafai ona e faʻatau le taaloga i le faleoloa Steam, faʻatau le code i nisi o 'upega tafaʻi tolu, ma maua foi le taaloga o se meaalofa mai se uo. O filifiliga mulimuli e lua e manaʻomia ai le toe faʻaagaina o le mea e tupu ai. E faʻafefea ona faʻagaoioia le taaloga i le Steam faitau i luga.

O le mauaina o le taaloga e ala i le faʻagaoioia o le tulafono e tatau ona tatau pe a fai o le ituaiga autu o tufatufaga o mea tau taʻaloga o faila masani. O pusa o loʻo i ai poloka o loʻo i ai ni fasi taʻavale laiti lea na tusia ai le code code activation. I aso nei, o le toatele o tagata faʻatau e faʻatau taʻaloga i luga o le initaneti, e aunoa ma le faʻatauina o se disas. Ae o tulafono laiti e faʻatinoina ai ua leiloa lo latou taua. Talu ai latou te faʻaauau pea fefaʻatauaʻiga i luga o nofoaga faʻasolu mo le faʻatau atu o taʻaloga.

Auala e faʻaagaoioia ai le taaloga i Steam faʻaaoga le code activation

Afai na e faʻatauina le taaloga ae le oi totonu o le faleoloa Steam, ae i luga o nisi vaega o taʻaloga a le tolu e faʻatau ai ki o le Steam, e tatau ona e faʻaogaina lenei ki. E mafai ona e faia lenei mea e pei ona taua i lalo. Tatala le tagata faatau Steam, ona filifili lea o le mea taalo i luga o le lisi pito i luga, ma alu i le "faʻaagaoioi luga o le Steam" vaega.

Faitau faʻamatalaga o le faʻamalosiaga, ona kiliki lea "Next" e faʻaauau ai le faʻaagaina.

Ona e manaʻomia lea e faʻamaonia le maliega o le maliega o le aufaasese. E tatau ona e talia uma tuutuuga o lenei maliega, ona kiliki lea i le "malie" button.

O le matala o le faʻaaogaina o le faitotoa tatala. O le ki e mafai ona i ai ni fesuiaiga eseese, o loʻo tusia e uiga i lalo o le faʻailoga ulufale. Ulufale le ki na e faʻatauina, ona kiliki lea "Next." Afai ua saʻo le ulu, o le taaloga e fesootaʻi ma lenei ki o le a faʻaalia. O le a aliali mai i totonu o le potutusi o Steam.

O lenei e mafai ona e faʻapipiʻi le taaloga ma amata ona taʻalo. Afai i le faagasologa o le faʻafouina o oe na faʻaalia ai se feau na faʻauluina muamua le ki, o lona uiga ua faʻatau atu oe i se ala le aoga. I lenei tulaga, e tatau ona faʻafesoʻotaʻi le tagata faʻatau mai le tagata na e faʻatauina i ai lenei ki. Afai o lona talaleleia e pele i le tagata faatau, o le a ia avatu ia te oe se ki fou.

Afai e musu le faʻatau e faʻafesoʻotaʻi, ona tumau ai lea na o le tuua o se iloiloga le lelei i lenei sikola i luga o le saite na e faʻatauina ai le taʻaloga. Afai na e faʻatauina le taaloga i se faleoloa masani, i totonu o le boxed version, ona tatau lea ona e faia le mea e tasi. Sau i le faleoloa ma se atigipusa mai le taaloga, ma fai mai ua maeʻa ona fai le ki. E tatau ona e tuʻuina atu se kōpae fou.

Ia mafaufau nei i le faʻaosoina o le taaloga, na tuʻuina atu ia te oe i Steam.

Auala e faʻaagaoioia ai le taaloga mai le faʻamaumauga o le Steam

Tuuina atu taaloga e auina atu i le suʻesuʻeina o le Steam. E le vave faʻaopopoina i le faletusi, ma o le tagata ua uma ona filifili i le taimi nei pe o le a le mea e fai i lenei taʻaloga - tuʻuina atu i se isi tagata pe faʻaagaga i lau teugatupe. Muamua e tatau ona e alu i lau itulau o suʻesuʻega. E faia lenei mea i le pito i luga o Steam. Kiliki i luga o lou igoa ole igoa, ona filifili lea o le "inventory".

A maeʻa ona e alu i le itulau o faʻamaumauga, tatala le laupepa Steam, lea o loʻo aofia uma ai taaloga na tuʻuina atu ia te oe, saili le mea e manaʻomia i totonu o mea tau oloa i totonu o le Steam, ona kiliki ai lea i le kuluma taumatau. Vaʻai i le koluma taumatau, o loʻo faʻaalia ai se faʻamatalaga puupuu e uiga i le taaloga. O le ki lenei "faaopoopo i le faletusi", kiliki.

O se taunuuga, o le taaloga na tuʻuina atu ia te oe o le a faʻaalia ma faaopoopoina i lau potutusi potutusi. I le taimi nei e tatau ona e faʻapipiʻiina ma e mafai ona e amata taʻalo.

O le taimi nei ua e iloa le faʻagaoioia o le taaloga i Steam, ua maua o se faʻasologa o le inisiua poo se meaalofa. Taʻu atu i au uo ma tagata masani oe faʻaaoga Steam. E le mafai e tagata e le masani ona faʻaaogaina ona latou iloa e tele a latou taaloga i la latou suʻesuʻega e mafai ona faʻaaogaina.