Taʻavale DriverPack Solution 17.7.91

O vaega taua i luga o le komepiuta o avetaavale. Latou te faatagaina tusi talosaga ma masini e faitau ma faʻasalalau saʻo faamatalaga. E faia e le au atinaʻe ni suiga ma faʻaleleia atili i komepiuta i taimi taitasi, ae o le siakiina o nei suiga e faigata.

Taʻiala Avetaʻavale Pak - o se polokalame e mataʻituina faʻaleleia faʻalauiloa ma faʻafeiloaia oe vave ma faigofie ona sii mai ma faʻapipiʻi le polokalama faʻapitoa mo le polokalama ma vaega.

Lesona: Faʻafefea ona faʻafouina avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution

Matou te fautua atu e vaʻai: O fofo aupito sili mo le faʻapipiʻiina o avetaavale

Faʻapipiʻi faʻafuaseʻi

O se tasi o mea sili ona taua i luga o le tele o isi mea e faʻaaogāina avetaavale o le mea e taua o le "tauaso faʻapipiʻi". E maua e le polokalama le masini komepiuta o loʻo misi i le amataga ma ofo e faʻapipiʻi mea uma. E aoga lenei mea mo i latou e le iloa tele e uiga i komepiuta, aua o lenei tulaga, o le a faʻavaeina ai se nofoaga toe faʻaleleia ma o le a faʻapipiʻi uma avetaʻavale ua misi.

Tomai faʻapitoa

O lenei faiga e fetaui lelei mo tagata sili atu ona faʻaaogaina, aua o le mea lenei e mafai ona e faʻapipiʻi ma faʻafouina le avetaavale talafeagai, lea o le a vave televave ai le faagasologa pe afai e te le manaʻo e faʻapipiʻi lenei poʻo le avetaavale.

Faʻatulagaga faʻailoga

I luga o le '' Avetaʻavale 'faʻamau e mafai ona e faʻapipiʻi (1) poʻo le faʻafouina (2) oloa e te manaʻomia tasi.

Polokalame ma Faamatalaga o Meafaigaluega

Afai e te lueina le kiore i luga o le faailoga faailoga icon (1) ma le kiore, o le a maua ai se faʻamatalaga faʻamatalaga e uiga i lau avetaavale ma le isi o loʻo faʻapipiʻiina. Ma afai e te kiliki i le "Information Device" (2) i lenei faamalama, o le a tatalaina le faamalama i faamatalaga e uiga i le masini ua filifilia.

Faʻatu ma faʻafouina avetaavale ua filifilia

O seti pusa o loʻo tuʻu i le agavale o oloa maua, ma o lea e mafai ai ona e faʻapipiʻi nisi avetaʻavale talafeagai i le taimi e tasi e ala i le filifiliaina ma kiliki i luga o le button "Faʻamau faʻaopetope".

Polokalame faʻapipiʻi

I luga ole tab (soft) (1) o loʻo i ai se lisi o talosaga e avanoa mo le faʻatulagaga (2).

Faʻamatalaga faʻamaonia

O le Diagnostics tab (1) o loʻo i ai faʻamatalaga uma e uiga i lau polokalama (2), e amata i le faʻataʻitaʻiga ma faʻamautu i le ata mataʻituina.

Suʻe i le meafaigaluega

O le isi mea uiga ese o le polokalame e mafai ai ona e vave alu i le meafaigaluega.

Fatu se mea e toe faʻafoʻi ai

O lenei tulaga o le a fesoasoani i le fatuina o se mea toe faʻafouina mo le faʻaaogaina o le faasologa i le tulaga o soo se faafitauli.

Fausia le faʻasologa

O Driverpack Solution o loʻo i ai le tomai e fatuina ai se kopi faʻamaumauga o avetaavale ua faʻapipiʻiina ina ia mafai ai ona toe faʻafoi mea uma e pei ona i ai, pe a le faʻaaogaina faʻaleleia.

Faʻaaoga polokalama

E le pei o talosaga uma lava, o loʻo i ai le gafatia e faʻavave ona tatalaina polokalama o masini ma vaega.

Le faʻasologa o laina

I luga o le upega tafaʻilagi aloaia, e mafai ona e sii maia le lomiga tuusao o le DriverPack Solution. O lenei lomiga e lelei aua e le manaʻomia se fesoʻotaiga i Initaneti e faʻapipiʻi ma faʻafouina. E taʻu mai ai e mafai ona e faʻapipiʻi le avetaavale i le taimi lava e uma ai le toe faʻaaogaina o le komepiuta pe a le o maua le keli o fesoʻotaiga ona o le le lava o avetaavale, lea e sili ona taua mo le komepiuta.

Faamanuiaga:

  1. Telefoni feaveaʻi
  2. Faʻaauau le gagana Rusia
  3. Malamalama faigofie ma faigofie
  4. Faʻafouina faʻamaumauga faʻamaumauga
  5. Faʻataunuʻuga i luga o le initaneti
  6. Se vaega itiiti o le polokalama lava ia
  7. Le faʻasologa o laina

Faʻafitauli:

  1. E leʻi faʻaalia

Driverpack Solution o le mea sili lea ona lauiloa mo le faʻapipiʻiina ma le faʻafouina o avetaavale. E mafai ona faʻaaogaina e le gata i le faʻapipiʻiina o oloa taʻitasi ma le faʻapipiʻiina o masini komepiuta talafeagai i komepiuta e leai se mea.

Taʻavale Aveavale Pak Paketi mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faʻafefea ona faʻafouina avetaavale i luga o lau komepiuta e faʻaaoga ai le DriverPack Solution Fomaʻi Fomai Slimdrivers Faʻapipiʻi le avetaʻavale mo le Gembird USB-COM Link Cable

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
AveavalevalePack Solution o se fofo lelei mo le faʻapipiʻi o avetaavale ma le masini faʻapitoa mo le faʻatonuina o le komepiuta ma le komepiuta. Galulue ma soʻo se faʻatulagaina masini.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupulaina: Arthur Kuzyakov
Tau: Faʻatau
Toa: 11951 MB
Gagana: Rusia
Version: 17.7.91