Black screen pe ae liliuina le komepiuta ma taʻavale Windows. Le mea e fai

Talofa

"O le mataupu e pei o le kerosene" - Na ou mafaufau, ina ua ou vaai muamua i le lanu uliuli pe a uma ona ou liliu le komepiuta. E moni, sili atu ma le 15 tausaga talu ai, ae o le toʻatele o tagata e faʻafefe lava e feiloai ma ia (aemaise lava pe'āfai e i ai faʻamatalaga taua ile PC).

I le taimi nei, o le lanu uliuli e uliuli, o le feeseeseaiga tele, i le tele o mataupu, e ala i mea ua tusia i luga, e mafai ona e faʻasaga ma faasaʻo mea sese ma le saʻo i totonu ole OS.

I lenei tusiga o le a ou tuuina atu ni mafuaaga eseese mo le tulai mai o se faafitauli talitutusa ma a latou fofo. O lea ia tatou amata ...

O le anotusi

  • NOFOAGA MAUA APPEARS AE LEʻI MAUA WINDOWS
    • 1) Tatou te fuafuaina le fesili: faafitauli faʻaletonu / komepiuta
    • 2) O le a le mea o tusia i luga o le mata, o le a le mea sese? Fofoina o sese iloga
  • NOFOAGA LELEI APPEARS AE MAUA WINDOWS
    • 1) O Windows e le moni ...
    • 2) Faʻafeʻaveaʻi Explorer / Explorer? Ulufale saogalemu.
    • 3) Toe faʻaleleia o le faʻatauina o le Windows (AVZ aoga)
    • 4) Toe faʻafoʻi le faiga o le Windows ile tulaga faigaluega

NOFOAGA MAUA APPEARS AE LEʻI MAUA WINDOWS

E pei ona ou fai atu muamua, o le lanu uliuli e uliuli ma e mafai ona tupu mai i mafuaaga eseese: masini ma masini komepiuta.

Muamua, faʻamatalaga pe a aliali mai: i le taimi lava lena, faʻapefea ona e faʻaaogaina le komepiuta (komepiuta) poʻo le faʻaalia o faʻamaumauga a Windows ma lona faʻatauina? I lenei vaega o le tusiga, o le a ou taulai atu i na mataupu pe a le o amataina le Windows ...

1) Tatou te fuafuaina le fesili: faafitauli faʻaletonu / komepiuta

Mo se tagata fou, o nisi taimi e faigata tele ona fai pe o le faafitauli o loʻo i ai i komepiuta komepiuta poʻo le polokalama. Ou te fia tali atu i nai fesili:

  • Faia uma le Uʻamea i luga o le komipiuta PC (komepiuta) sa i ai muamua aʻo lumanaʻi le malamalama?
  • O i latou e faʻamafanafana i le pisapisao masini masini?
  • E i ai se mea e aliali mai i luga o le mata pe a uma ona faʻaaogaina le masini? Pe a moli le logo logo BIOS pe a uma ona toe fuli / toe amata le komipiuta?
  • E mafai ona fetuunaʻi le mataʻituina, suia le malamalama e fai ma faʻataʻitaʻiga (e le faʻaaogaina i le komepiuta)?

Afai e lelei meafaigaluega, ona e taliina lea o fesili uma i le ioe. Afai ei ai matai hardwareE mafai ona ou fautuaina laʻu tusi puupuu ma le matua:

O le a ou le mafaufau i faafitauli o masini i lenei tusiga (umi, ma o le toʻatele oi latou e faitauina o le a le tuʻuina atu se mea).

2) O le a le mea o tusia i luga o le mata, o le a le mea sese? Fofoina o sese iloga

O le mea lona lua lea ou te fautuaina e fai. O le tele o tagata e le amanaʻia lenei mea, ma i le taimi nei, pe a uma ona faitau ma tusitusi se mea sese, e mafai ona e mauaina le tali tutusa i se faafitauli talitutusa i le Initaneti (e mautinoa lava, e le o oe muamua e feagai ma le faafitauli e tasi). O loʻo i lalo nisi o faʻamatalaga iloga, o le tali lea ua uma ona ou faʻamatalaina i itulau o laʻu blog.

O loʻo misi le BOOTMGR i luga o cntrl + alt + del

O se mea sese tele, ou te taʻu atu ia te oe. E tele taimi e tupu ai i le Windows 8, mo au (pe a tatou talanoa e uiga i le OS faʻaonaponei).

Faʻapogai:

  • - faʻapipiʻiina se kiliva lona lua ma e leʻi faʻapipiʻi le PC;
  • - suia suiga o le Bios e le sili ona lelei mo oe;
  • - Fetuunaiga o Windows OS, suiga o fetuunaiga, tweakers resitala ma faʻalapotopotoga faʻavavevave;
  • - le faʻaaoga tatau o le PC (mo se faʻataʻitaʻiga, na fai e lou tuaoi le faʻalanoa ma sa i ai se peʻapeʻape ...).

E foliga mai e masani lava, e leai se mea i luga o le lau vagana ai upu faapelepele. O le faʻataʻitaʻiga i le sikikonipi i lalo.

Ua le o iloa Bootmgr

O le tali i le mea sese o loʻo faʻamatalaina i le tusiga o loʻo mulimuli mai.

Toe fai ma filifili se masini faʻavae

O se faʻataʻitaʻiga o se mea sese i le sikipiʻi ata i lalo.

O se faʻamatalaga masani e masani ona tupu mo mafuaaga eseese (o nisi o mea e foliga mai e masani ai). O tagata lauiloa e:

  • 'aua neʻi faʻaumatia soʻo se aufaasālalau mai le mea taʻavale (mo se faʻataʻitaʻiga, na galo ia te oe le aveesea o le CD / DVD mai le taʻavale, pulou pulou, lelalalalalalalalala, ma isi);
  • suia o tulaga BIOS i le le lelei;
  • E mafai ona nofo i luga o le laupapa;
  • malulu "poloaiina e ola umi", ma isi.

O le tali i lenei mea sese o loʻo i ai iinei: 

LELEI LE LELEI LELEI, TUSI LE PULEA MA LE PULEAINA O LE PULEGA

Faataitaiga o le mea sese

O se faʻamatalaga sili ona lauiloa, o mafuaʻaga e tutusa ma le muamua (silasila i luga).

Faʻaiʻuga sese: 

FAAMATALAGA

E le mafai ona mafaufau i mea sese uma e ono tutupu pe a liliu le komepiuta ma taitai atu i le faʻaalia o se "lanu uliuli" e tusa lava pe i totonu o se faʻasalaga mafiafia. E mafai ona ou fautuaina se mea se tasi: fuafua le mafuaaga mo le mea sese, atonu e tusi i lalo lana tusitusiga (e mafai ona e ave se ata, pe afai e leai sau taimi e faia ai) ona sosoo ai lea ma se isi PC, taumafai e saili lana tali.

E le gata i lea, i luga o le blog, ei ai se mea itiiti e iai ni nai manatu i luga o le mea e fai i le tulaga o le le manuia o Windows. Ua leva ona matua, ae peitai:

NOFOAGA LELEI APPEARS AE MAUA WINDOWS

1) O Windows e le moni ...

Afai o le aliali uliuli na aliali mai ina ua uma ona utaina Windows, i le tele o mataupu e fesootai ma le mea moni e le moni lau kopi o Windows (o lona uiga, e tatau ona e lesitala).

I lenei tulaga, i le avea ai o se tulafono, e mafai ona e galulue faatasi ma Windows i le masani masani, ae leai se ata lanu i luga o le komepiuta (o le ata na e filifilia) - na o le tasi lanu uliuli. O se faʻataʻitaʻiga o lenei mea o loʻo tuʻuina atu i le faʻamalama i lalo.

O le tali i lenei faafitauli i lenei mataupu e faigofie.: e te manaʻo e faʻatau se laisene (lelei, poʻo le faʻaaogaina o se isi lomiga o Windows, o loʻo i ai nei lomiga saoloto e oʻo lava i luga o le 'upega tafaʻilagi a Microsoft). I le maeʻaina o le faiga, o se tulafono, o le tele o lenei faafitauli e le tulai mai ma e mafai ona e galue saogalemu i Windows.

2) Faʻafeʻaveaʻi Explorer / Explorer? Ulufale saogalemu.

O le mea lona lua ou te fautuaina e faʻalogo i ai o le Explorer (tagata suʻesuʻe, pe a faʻaliliuina i le Rusia). O le mea moni o LENEI mea uma e te vaʻai i ai: luga o le komepiuta, galuega, ma isi. - aua o nei mea uma e nafa ma le galuega o le faagasologa Explorer.

O le tele o siama, o le avetaavale avetaʻavale, faʻamaumauga a le komiti, ma isi mea, e mafai ona mafua ai Explorer e amata i luga o se taunuuga, pe a uma ona faʻatupuina Windows, o le a le mafai ona e vaʻavaʻai i se isi mea ae o se pulu i luga o se mata uliuli.

Le mea e fai

Ou te fautuaina le taumafai e amata le pule o le galuega - o se faʻapipiʻiga o kuki CTRL + SHIFT + ESC (CTRL + ALT + DEL). Afai e tatala e le pule o le galuega - vaai pe i ai se FAAALIGA i le lisi o faagasologa o faagasologa. Vaʻai ataata i lalo.

E le o taumafai Explorer / tagata suʻesuʻe (faʻaaogaina)

Afai e misi Explorer / Explorer i le lisi o faiga - faʻaaogaina ma le lima. Ina ia faia lenei mea, alu i le Faʻasologa / Faʻatonu Task menu ma ulufale i le "Tatala"o le tagata suʻesuʻe suʻesuʻe ma lolomiina ENTER (silasila i lalo le ata).

Afai e lisiina le Exlorer / Explorer - taumafai e toe faʻafouina. Ina ia faia lenei mea, faigofie le kiliki i luga o lenei faagasologa ma filifili le poloaiga "Toe amata"(vaai le ata i lalo).

Afai e le amataina le pule o le galuega poʻo le faagasologa o faʻataʻitaʻiga e le amata - e tatau ona e taumafai e amata Windows i se tulaga saogalemu. O le tele lava o taimi e te liliuina ai le komipiuta ma amata le laasaga OS - e tatau ona e lolomiina le F8 poʻo le Shift + F8 i le tele o taimi. I le isi itu, e tatau ona foliga mai le faamalama o le OS faatasi ai ma le tele o filifiliga o taʻavale (faataitaiga i lalo).

Ala saogalemu

I le auala, i ni lomiga fou o le Windows 8, 10, e ulufale ai i se tulaga saogalemu, e fautuaina e faʻaaoga le masini faʻapipiʻi faʻapipiʻi (disk) lea na e faʻaeʻe ai lenei OS. O le faimalaga mai ai, e mafai ona e ulu atu i le lisi o le toe faʻaleleia o mea, ona oʻo lea i se tulaga saogalemu.

Auala e ulufale ai i le saogalemu i le Windows 7, 8, 10 - 

Afai e le galue se ala saogalemu ma e le tali tali mai Windows i le taumafai e ulufale i ai, taumafai e toe faʻafoʻisia le faʻaoga e faʻaogaina ai le masini faʻapipiʻi masini (disk). O loʻo i ai se tusiga, o se mea tuai tele, ae o faʻamatalaga muamua e lua o loʻo iai i le autu o lenei tusiga:

E mafai foʻi ona e manaʻomia CD LIVE puʻeina (puʻepuʻe flash): o loʻo iai foʻi ni a latou faʻaaogāina OS e aofia ai. I luga o le blog sa i ai sau tusiga e uiga i lenei autu:

3) Toe faʻaleleia o le faʻatauina o le Windows (AVZ aoga)

Afai e mafai ona e taʻavale i se auala saogalemu, o loʻo ua matua lelei ma e iai avanoa mo le toe faʻaleleia o le polokalame. Ou te manatu e siaki le siaki o le polokalama (mo se faʻataʻitaʻiga, lea e mafai foi ona poloka) ma le lima, ou te manatu o le mataupu o le a fesoasoani tele i le leaga, o le a sili atu foi ina ia avea lenei faatonuga ma se tusi atoa. O le mea lea, ou te fautuaina e faʻaaoga le AVZ aoga lea ei ai tulaga faapitoa mo le toe faʻaleleia o le Windows.

-

AVZ

Sitema aloaia: //www.z-oleg.com/secur/avz/download.php

O se tasi o polokalame sili ona lelei e faʻafefe ai faʻamaʻi, maketi, trojan ma isi otaota e mafai ona faigofie ona piki i luga i le initaneti. I le faaopoopo atu i le sailiga o mea leaga, o le polokalama e sili atu ona lelei mo le lelei ma le tapunia o ni pupuni i Windows, faapea foi ma le mafai ona toe faaleleia le tele o vaega, mo se faataitaiga: tatalaina le siaki o le polokalama (ma e mafai e se siama ona taofia), tatalaina le pule o galuega (lea na matou taumafai e faalauiloa i le laasaga muamua ), Toe faʻaleleia o faila, ma isi.

O le mea lautele, ou te fautuaina ia maua lenei aoga i luga o le faʻalavelave faʻafuaseʻi taavale ma i le tulaga o soʻo se mea - faʻaaogaina!

-

Matou te manatu o loʻo ia te oe le aoga (mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e sii maia i luga o se isi PC, telefoni) - a uma ona faʻavaeina le PC i le saogalemu mode, faʻatautaia le polokalama AVZ (e le manaʻomia ona faʻapipiʻiina).

Le isi, tatala le lisi o le faila ma kiliki "Toe Faʻafoisia le Faʻafouina" (silasila i le Ata i lalo).

AVZ - Faʻafoʻisia o le Polokalama

Ma le isi, o le lisi o le Seti Settings System Restore Settings. Ou te fautuaina le tataina o mea nei (faʻataʻitaʻiga ma faʻafitauli i foliga vaaia o se pupuni uliuli):

  1. Toe faʻafoisia laina o faila faila EXE ...;
  2. Toe faʻafesoʻutuʻu faʻasologa o faʻasologa o faʻamatalaga masani a Internet Explorer i faʻamaumauga masani;
  3. Faʻafoʻisia le Initaneti Eplorer amata itulau;
  4. Toe faʻafoʻi tulaga o le laulau;
  5. Aveese uma tapulaa o le tagata o loʻo faaaogaina nei;
  6. Faʻamālōlōina mea e faʻaoga ai Explorer
  7. Tatala le Pule o Galuega;
  8. Faʻamamaina le faila HOSTS (o le a le ituaiga faila e mafai ona e faitau i ai:
  9. Ulutala autu toe faaola Explorer;
  10. Tatalaina le Resitala Editor (silasila i le ataata i lalo).

Faʻafoʻaiga o Mea

I le tele o tulaga, o lenei auala faigofie o le AVZ e fesoasoani e foia ai se tele o faafitauli. Ou te fautuaina tele le taumafai, aemaise lava talu ai ua vave faia.

4) Toe faʻafoʻi le faiga o le Windows ile tulaga faigaluega

Afai e te le faʻavaivaia le fatuina o mea e pule ai mo le toe faʻafoʻiina (toe foʻi i tua) le faiga i se tulaga faigaluega (ma e le mafai ona le toe faʻaaogaina) - ona i totonu o mataupu o faʻafitauli (e aofia ai foliga vaaia o se pupuni uliuli) - e mafai ona e taʻavale i tua Windows tulaga faigaluega.

I le Windows 7: e te manaʻomia le tatalaina o le Faʻamatalaga / Faʻamau / Faʻamau / Faʻasalaga Faʻafouina System (faʻamalamalamaina i lalo).

Ma le isi, filifili le mea toe faʻafou ma mulimuli i faatonuga a le vaitau.

sili atu tusiga e uiga i le toe faʻaleleia o matala 7

I le Windows 8, 10: alu i le vaega e puleaina, ona fesuiaʻi lea o le faʻaaliga i tamai ata ma tatala le '' Toe faʻafesoʻotaʻi '(faʻamalamalamaina i lalo).

O le mea e sosoo ai e te manaʻomia le tatalaina o le fesoʻotaʻiga "Amata le Toe Faʻaleleia o le System" (masani, o loʻo i le ogatotonu, vaʻai le faʻamalama i lalo).

Ona e vaʻaia ai lea o avanoa uma e mafai ona e toe foʻi i tua o le tino. I se tulaga lautele, o le a sili pe afai e te manatua mai le faʻatulagaga o le polokalame poʻo le taimi foi, talu mai le taimi na faʻaalia ai le faafitauli - i lenei tulaga, ona filifili lea o le aso manaʻomia ma toe faʻafouina le polokalama. I le faʻamuamua, e leai se mea e sili atu i le faʻamatalaga i luga o lenei mea - toe faʻaleleia o le tino, i le avea ai o se tulafono, fesoasoani e oʻo lava i le tele o mataupu "leaga" ...

TAITAIGA

1) Pe a foia se faafitauli talitutusa, ou te fautuaina foi le liliu atu i se antivirus (aemaise lava pe afai na e suia talu ai nei pe toe faafou). O le mea moni, o le antivirus (mo se faʻataʻitaʻiga, Avast na faia i le taimi e tasi) e mafai ona punitia ai le faʻaleleia masani o le faagasologa o faʻatautaia. Ou te fautua atu e faʻamalosi siaki mai le ala saogalemu pe afai e aliali pea le lanu uliuli.

2) Afai e te toe faʻafoʻisia le faʻaogaina o Windows i le faʻaaogaina o se kiliva afi, o le a ou fautuaina le faitauina o mataupu nei:

  • Faʻatupulaia o le tilivaina o le taavale: 1)
  • Faʻamuta le Windows 10:
  • Fuʻu faʻamavae le disk:
  • Ulufale i totonu o le BIOS settings:

3) E ui lava e le o aʻu o se lagolago o le toe faʻaofiina o Windows mai faafitauli uma, ae i nisi tulaga, e sili atu le vave ona faʻapipiʻiina se faiga fou nai lo le sailia o mea sese ma mafuaʻaga e aliali mai ai le aliali.

PS

E faʻafeiloaʻi faʻaopoopoga i luga o le autu o le tusiga (aemaise lava pe afai ua e foia se faafitauli talitutusa ...). I lenei taamilosaga, manuia!