Mea e te manaʻomia e avea ai oe ma vaʻaia lelei ma mauaina: se lisi siaki atoa

Ua tafe le tafe i luga ole Initaneti. O aso nei e mafai ona e maua ma matamata i luga o luga o le initaneti mo tofo uma: kuka kuka, taʻavale taʻavale, metotia o le faʻaogaina o mea ma isi. E toatele tagata e mafaufau loloto e uiga i le suiga o la latou galuega ma amata ona tafe mai le fale, ao maua se tupe lelei. O le a le mea e manaʻomia ina ia mafai ai ona avea ma vaitafe? E le gata o se uiga lelei ma le gafatia e gaosia ai manatu. O mea uma o se komepiuta mamana ma se upega tafailagi maualuga.

O le anotusi

  • O a mea e mafai ona e faʻafefe i YouTube
  • O mea e manaʻomia e avea ai oe ma se vaitafe: 10 mea faʻapitoa
    • Manatua komipiuta
    • Kata vitio
    • Taaloga taʻaloga
    • Telefoni
    • Ata pue vitio
    • Falelagi
    • Telefoni, malamalama maualuga ma le lanu lanumeamata
    • Fesootaiga
    • Lau YouTube

O a mea e mafai ona e faʻafefe i YouTube

I nisi itu, o le vaitafe o se tutusa o se televise

I aso nei, ina ia avea ma taʻutaʻua lauiloa ma manuia, e le lava le na o le faasalalauina o taʻaloga ma faʻatasi ma faʻamatalaga. O lenei fausaga e tumu i auala eseese, ma e na o nai vaega e mafai ona oʻo i luga.

Mo le manuia, e taua le sailia o lau autu. O nei mea e mafai ona:

  • faasalalauga faʻasalalauga faʻasalalau mai faʻamatalaga o taaloga;
  • manatu matagofie ma talafou e uiga i taʻaloga e leʻi tatalaina (e mafai ona e mauaina i luga o le faatulagaga muamua mai le aufaʻasalalau e fiafia e faʻalauiloa a latou oloa);
  • uluai tuufaatasiga ma iloiloga o ata tifaga, serials, comics;
  • faasalalauga ma tulaga malie malie;
  • Taaloga faʻafiafia ma faʻaaʻoaʻoga faʻalelei (DIY, lesona pe faapefea ona faia se mea i ou lava lima);
  • matagofie blogs (laei, laulu o foliga);
  • oloa e le afaina mai faleoloa i le initaneti.

E le afaina po o le autu e te filifilia, pe afai e te fia fanaina.

O mea e manaʻomia e avea ai oe ma se vaitafe: 10 mea faʻapitoa

O sauniuni mo vaitafe taʻitasi e tatau ona manaʻomia muamua: tusi se tusitusiga faʻapitoa, faʻasoa se savali, filifili mea e talanoa ai.

O le itu tau tomai e le itiiti ifo lona taua nai lo se manatu tulaga ese. O tagata faaaoga atonu o le a le mananao e matamata i le faasalalauga i se saoasaoa o le 15 siata i le lua ma le maualalo o le iugafono. Aʻo leʻi faʻatuina lana lava alalaupapa, e tatau ona faafou le komepiuta ma ona vaega ina ia mafai ai e le masini ona faʻafeteina le faateleina o le mamafa i le taimi o faasalalauga ola.

Manatua komipiuta

O se tasi o elemene taua o se komepiuta ma e nafa ma le saoasaoa o ana talosaga.

I le RAM e tatau ona e mafaufau muamua. E tatau ona i ai ia le itiiti ifo ma le 8 GB o le RAM, saʻo 16 GB pe sili atu foi. O le tele o manatuaga e matua manaʻomia lava mo le tafeina o taʻaloga i le ituaiga o Survival (survival), RPG ma isi, o loʻo faʻaalia e se lalolagi avanoa.

Kata vitio

O le maualuga atu o ata faʻailoga i taaloga, o le sili atu foi lea o le avega i le kata vitio

O le lelei o le kata vitio, o le sili atu lea o le ata vaaia o le vaitafe. O le tulafono lenei e faʻamagaloina nisi o tusitala o tusitala. I le taimi o le faasalalauga, e mafai ona e faʻaogaina le NVEC-coding (i le Full HD format) mai Nvidia.

Mo le faʻasalalauga o taaloga i ona po nei, e sili atu le filifilia o se faʻatautaia o gaioiga ma se kata e sili ona mamana.

Taaloga taʻaloga

Faʻasanafanaga le taaloga e mafai ona e faʻafeiloaʻi taaloga fou, ae ia maitauina e te manaʻomia meafaigaluega mo le pueina o vitio

O faʻasalalauga mai le faʻamafanafanaga tafaoga faamasani atonu o le filifiliga aupito sili lea mo le tafeina o taaloga fou, lea e taua ai se ata matagofie. O le mea moni, i lenei tulaga, o le a manaʻomia e le faimalaga se masini pueina o ata vitio (tau - e tusa ma le 5 afe rubles), o le a avea ma se faʻaopoopoga lelei i le faʻamafanafanaga. Ma e leai se eseesega tele - o lenei masini fafo po o totonu.

Telefoni

O le manino o le leo o se mea taua tele e faamalosia ai tagata matamata e matamata i le vaitafe.

A filifilia se masini faaleotele leo, e faʻalagolago lava i mea e fiafia ai tagata taʻitasi. Mo se amataga, o le lauulu faigofie e lelei. Ae ui i lea, o le tuputupu ae o le tulaga o tulaga o le auala, o le a tatau ona e mafaufau e uiga i mea sili ona ogaoga.

E aoga le mafaufau i le filifiliga ma se masini faaleotele leo. O le a fesoasoani i le tuʻuina atu o se leo sili ona lelei, ma, sili atu ona taua, o le a maua ai se avanoa e faʻaoga ai le tele o filifiliga.

Ata pue vitio

O le lelei o se masini pueina ata vitio fafo o le le mafai ona utaina le komepiuta

O le ata o le pueina o ata vitio e manaʻomia pe a faʻasalalau faʻasalalauga. E le gata i lea, o le mamalu o le masini i fafo o le le faia lea o se isi avega i luga o le komepiuta, ma e mafai ai ona e faʻaogaina le gaioiga faʻapitoa mo le taʻaloga.

Falelagi

O le tele o faʻataʻitaʻiga eseese e manaʻomia i taʻaloga i aso nei, e naʻo le piano

Keyboard, kiota ma taʻaloga e mafai ai e le tafega ona faia le taʻaloga i le faigofie e mafai ai. Pe a filifilia se piano keyboard i le mea muamua e te manaʻomia e mafaufau i le nofoaga talafeagai o le faʻalapotopotoga o ausilali. Mamanu ma foliga vaaia - naʻo se mea o le tofo.

Telefoni, malamalama maualuga ma le lanu lanumeamata

O le laumei lanumoana e mafai ai e le toa ona "tuu" le vitio i soo se talaaga

O nei mea uma e manaʻomia mo le aofia i totonu o le faʻasalalauga o le vitio, faʻaalia le tagata taalo lava ia. O uiga o ata e faalagolago i le faatinoga o le upega tafailagi ma le moli. Ua fautuaina e le au masani le mauaina o se telefoni feaveaʻi, e aoga mai le 6.5 afe rubles. Ina ia filifilia le filifiliga a le kamupanī, e mafai ona e vaʻaia le iloiloga o ata vitio ma faitau iloiloga a tagata e faʻaaogaina.

Ae o laʻau lanumeamata, e talafeagai mo le faʻaaogaina o tekinolosi tekono. Faatasi ai ma lana fesoasoani, o le ata o se tagata ua vavae ese mai le siosiomaga o loʻo iai nei ma ua faasalalauina i tua o soʻo se faasologa o vitio. O le taimi lenei e sili atu ona mataʻina le faasalalauga i aso nei, e aunoa ma le tapunia o auiliiliga taua.

Fesootaiga

O se 'initaneti fesoʻotaʻi vavalalata e taua tele pe a faʻafetaui taaloga i luga o le uepi.

A aunoa ma le televave o le eletise o le eletise e le aoga O faasalalauga e manaomia le itiiti ifo ma le 5 Mbit le saoasaoa o le saoasaoa, ma sili atu.

Lau YouTube

O le isi laasaga o le resitara i luga o le YouTube ma fatuina lau oe lava alalaupapa i faʻauluinumera ata.

Ina ia amata ona tafe, e te manaʻomia le faatagaga i luga o le YouTube e sosoo ai ma le setiina o se tagata vitiō vitio - o se polokalama faʻafefe faʻapitoa. E taua tele le faʻatumu o faʻamatalaga atoa e uiga i le vaitafe, filifili le vaega e manaʻomia mo ia ma faʻapipiʻi uma galuega e manaʻomia mo le faigofie o le tagata e faʻaaogaina (mo se faʻataʻitaʻiga, aua nei galo le filifili o "Tape Recorder"), lea e mafai ai ona e toe faafoi le ata i tua).

E oo lava i le selau tagata resitala e mafai ona maua ai se tupe maua lelei tele. Ae maise lava le manuia o le aufailautusi manuia, e tusa ma le 40,000 rubles i le masina na o le foai atu - o fesoasoani mai mea mai le au fai saofaga. Ae peitai, ina ia avea ma se tagata manuia, e tatau ona e faia le tele o taumafaiga e fatufatu ma atiina ae le alalaupapa. E le gata i lea, o loʻo manaʻomia se teuga tupe talafeagai.