Suia le palakalafa mai le imeli Mail.ru

O le telefoni feʻaveaʻi vave lea ua vave ona salalau solo i le lalolagi atoa ma o loʻo faʻaauau pea ona atiaʻe, ua ofoina atu e tagata taʻitoʻatasi le tele o mea taua, aoga, ma e oʻo lava i sina tikeri tulaga tulaga ese. O le laasaga muamua i le mauaina o avanoa i galuega uma o le faiga o fesoʻotaʻiga faʻamatalaga o le faʻapipiʻiina lea o le faʻataʻitaʻiga a le tagata faʻataʻitaʻi i lau masini. I mea na tuʻuina atu i lou mafaufau, o auala faʻapipiʻi o Telegrams i telefoni lauiloa ma lauiloa o lo tatou taimi - le Apple iPhone - o loʻo mafaufauina.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi telefoni i le iPhone

O tagata faaaoga o smartphones na faia e le kamupani lauiloa Apple o le a mafai ona vave auai i le aofia a le avefeau ma maua ai avanoa i ana galuega uma e ala i le faapipiiina o le telegram iOS application mo le iPhone. O le faʻaaogaina o le tagata o tausia auaunaga atonu e le na o le pau lea o le ala.

Metotia 1: iPhone

O le auala pito sili ona faigofie o le mauaina o le telegram instant messenger i luga o le iPhone o le sii mai lea ma faapipiiina mai le faleoloa o Apple, lea ua uma ona folasia i luga o masini komepiuta feaveaʻi. E mafai ona fai mai o le faatonuga o loʻo i lalo o le auala sili lea vave ma saʻo, ma o lona faaaogaina e fautuaina muamua.

Telefoni Telefoni mo le iPhone

  1. Mulimuli i le iPhone mai le tusiga mai le tusiga tala o le iOS client client talosaga i luga o la matou upega tafaʻilagi pe tatala le Store Store ma saili le itulau Telegram Messenger,

    e ala i le ulufale atu i le fesili talafeagai i totonu o le fanua o le Faleoloa faleoloa ona taʻi ai lea "Saili".

  2. A maeʻa ona faitau, filifili, ma faʻamatalaga e uiga i le oloa ua faʻapipiʻi, paʻi "DOWNLOAD" i lalo o lona igoa.

    I le pito i luga ole pito i lalo o le fesili fesili, tap "Faʻamau".

  3. Faatali seia oʻo i le pepa o lo o aofia ai vaega o le tagata o loʻo talosagaina le Telegram mo le IOC e lafoina i le mafaufau o le iPhone ona faʻapipiʻiina lea.

  4. Tatala le avefeau i le taina "Tatala" i luga o le itulau o le meafaigaluega i totonu o le Faleoloa Store poʻo le faʻaaogaina o le ata Telegram, lea na faʻaalia i luga o le teuga o le iPhone i isi tusi talosaga. Faamasani oe lava i mea taua o le avefeau, faʻafeiloaʻi lau faʻamatalaga ile itu tauagavale, ona kiliki lea "Faaauau i le Rusia".

  5. E tumau pea e teu ai i le sauniga poʻo le lesitalaina o se tala fou ma o le a avanoa uma foliga o le avefeau.

Metotia 2: PC poʻo le komepiuta

Mo le faʻapipiʻiina o le tagata faʻataʻitaʻi mai le telefoni, faʻapea foʻi ma soʻo se isi lava iOS i luga o le iPhone, e mafai ona e faʻaogaina faʻataʻitaʻiga e taʻavale i luga o Windows. O le meafaigaluega muamua o lenei ituaiga, faʻaaogaina e tagata faʻaogaina o Apple, o le Apple software faʻapitoa, iTunes. I le faaopoopo atu i le polokalama aloaia mai le kamupanī, o le a tatou mafaufau i se tasi o meafaigaluega e sili ona mataalia e uiga i le mataupu i lalo o le talanoaga, na faia e isi tagata atiaʻe.

iTunes

Mo le manuia o le faʻatinoga o faatonuga o loʻo i lalo, o le a le aoga ia fonotaga fou a le ITUnts (latou te le maua le avanoa i le Apple App Store). O le mea lea, pe a fai e faʻapipiʻi luga le pepa talosaga ile PC / komepiuta 12.6.3.6, e tatau ona aveese, ona faʻapipiʻi lea o se filifiliga sili atu "tuai". O le tufatufaina atu o le mea e manaʻomia, faʻapitoa mo manipulations e aofia ai le faʻapipiʻiina o masini iOS i luga o le iPhone, e avanoa mo le download i le sootaga lea.

Download iTunes 12.6.3.6 mo Windows ma le avanoa i le Faleoloa o le Apple App

O le faagasologa o le aveeseina ma le faapipiiina o iTunes ua uma ona faamatalaina i mea o loo i luga o la matou upega tafaʻilagi, faaaoga fautuaga fautuaina mai ia i latou.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻafefea ona aveese uma iTunes mai lau komepiuta
Faʻafefea ona faʻapipiʻi iTunes i lau komepiuta

  1. Tatala Opupu 12.6.3.6.
  2. Ina ia maua le talosaga Telegram, e te manaʻomia le meataitasi "Polokalama" i le lisi o le iTunes. I le taimi muamua (pe a uma le faʻalauiloaina o le polokalama), o lenei filifiliga e le faʻaalia i totonu o avanoa, e tatau ona e faʻagaoioia:
    • Kiliki le faamaumatau o le kuki e faʻalautele vaega o le lisi o le talosaga a ayTyuns.
    • I le lisi e aliali, kiliki "Faʻataʻoto le lisi".
    • Siaki le pusa "Polokalama" ma faʻamaonia e ala i le amata "Fai".
    • Alu i le vaega o loʻo avanoa nei. "Polokalama".
    • Kiliki le lisi "Fale teuoloa".
  3. O lea e tatau ona e maua le avefeau i le lisi o le tusi talosaga a le App Store:
    • I le saʻili, ia tusi se talosaga "Telegram Messenger" ma kiliki "Ulufale mai" luga o le komepiuta.
    • Faatasi ai ma sailiiliga i le vaega "Software IPhone" suʻe le 'au o le avefeau ma kiliki le sootaga "Telegram Messenger Social Networks".
  4. Talia le "tufatufaina" o le avefeau i le komepiuta:
    • Ia mautinoa o le tagata e faia le talosaga ile itulau e tatala ai "Telegram LCC"kiliki le faamau "Download" i lalo o le logo a le avefeʻau.
    • I le faamalama ma le manaoga e te ulufale ai i le iTunes Store e faatumuina le ID ID ma le password login login, ona kiliki lea "Maua".
    • Faatali mo le sii mai o le afifi o loʻo i ai le vaega o le tagata o loʻo talosaga i le Telegram e faʻatumu.

      mai le 'auʻaunaga Apple i le PC disk.

  5. Alu i le faʻapipiʻi vave o le talosaga a tagata komi i le iPhone:
    • Fesoʻotaʻi le masini i le PC USB port ma tali i le ioe ("Faaauau") i le talosaga mo avanoa i faʻamatalaga na maua mai le iTunes.
    • Tapena "Talitonuga" i le pusa talosaga o loʻo faʻaalia i luga o le telefoni.
    • Suʻe i le vaega o le pulega masini e ala i iTunes e ala i le kilikiina o le ki ma le ata o se atamai i le faamalama o le tusi talosaga.
    • Alu i "Polokalama" mai le lisi i luga o le agavale.
    • Afai ua uma ona ausia mea uma o loʻo i luga, ona sii mai lea mai le Faleoloa o le Faleoloa e avea ma se taunuuga o le faamaeaina o le Laasaga 4 o lenei faatonuga, Telegram mo le iPhone o loo i totonu o le lisi o iOS masini e maua mo le tuufaatasia i totonu o le telefoni. Kiliki le ki "Faʻamau" lata ane i le igoa o le avefeʻau.
    • O se taunuuga o le faatonuga talu ai, le igoa o le faamau "Faʻamau" o le a suia i "O le a faʻapipiʻi". Next kiliki "Faaaoga" I le pito i lalo o le faamalama ITUA.
    • A maeʻa sina taimi, o le a talosagaina oe e faʻatagaina lau PC e galue faʻatasi ma le faʻatulagaina faʻatasi o le iPhone - kiliki "Faʻatagaina".

      Le isi, faʻamaonia le gaioiga e ala i le ulufale atu i lau Apple ID ma le upu faʻamaonia i le isi faʻamalama e aliali ma kiliki "Faʻatagaina" tasi le taimi.

  6. Faatali mo le faaiʻuga o le faʻamaopoopoina o faʻamatalaga, i le taimi o le a faʻapipiʻi ai le avefeʻau.

    Afai i le faagasologa o fesoʻotaʻiga faʻamatalaga i le va o le telefoni ma le PC e te vaʻavaʻai i luga o le komepiuta o le iOS, e mafai ona e vaʻavaʻai pe faapefea ona aveʻesea malie le avefeʻau ma faʻapipiʻi. O le taimi lava e maua ai e le Telegram icon se "vaaiga masani," o le a mafai ai le faʻalauiloaina o le kalani.

  7. O le faʻamaeʻaina o le faʻaogaina o Telegrams i le iPhone i iTyuns e faʻamaonia e ala i le foliga mai o le ki i tafatafa o le igoa o le talosaga "Aveesea". Kiliki "Fai" i le pito i lalo o le faamalama iTunes ma taʻe le telefoni mai le komepiuta.
  8. Faʻamauina le faʻaogaina o le Telegram application i luga o le iPhone ma alu i le faatagaga i le auʻaunaga, ona faʻaaoga atili ai lea o galuega a avefeau.

Toa

O le faʻaaogaina o iOS i luga o le iPhone mai se komepiuta e mafai e le gata i le iTunes - o tagata atinaʻe faʻatolu e ofoina atu le tele o meafaigaluega e mafai ai ona foia le faafitauli i le mafaufau ina ia tutusa lelei. Mafaufau e faʻapipiʻi le telefoni e faʻaaoga ai se tasi o mea e sili ona lauiloa e le faʻatagaina e faigaluega ai i polokalama Apple - iTools.

Download iTools

E faaopoopo atu i le meafaigaluega faʻapipiʻi a le avefeʻau, e mulimuli i faatonuga o loʻo i lalo, e te manaʻomia se faila IPA Telegram - o se ituaiga o fale teu oloa ma vaega o loʻo fuafuaina mo le faʻatinoga i le iOS. O le faila IPA e mafai ona sii mai mai punaoa o le Initaneti e ala i le faaaogaina o le Yandex poʻo Google download links e suʻe ai, ae o lenei auala e le o mautinoa - ei ai se tulaga lamatia o le le maua o fale le aoga pe faʻapipiʻi foi i komepiuta.

O le fofo sili ona lelei pe a kopiina faila a le IPA mai le Faleoloa Store i lau komepiuta o le faʻaaoga lea o le iTunes:

  • Mulimuli i laasaga - 1-4 o faatonuga o loʻo i luga mo le faʻapipiʻiina o se avefeau vave i le iPhone e ala i iTunes. Ona alu lea "Faletusi o Ala o faasalalauga"E ala i le kiliki i luga ole laupepa o le igoa lava e tasi i le faamalama o le talosaga, o le a faʻaalia le afifi o loʻo maua i inei.
  • Ina ia tatalaina le pusa i le mea e teuina ai le faila IPA, kiliki-i luga o le ata o le talosaga ma filifili "Faaali i le Windows Explorer" mai le lisi e tatala ai.
  • Ona mafai lea ona e kopiina le pusa mo le teuina i soʻo se faʻamatalaga i luga o le komepiuta PC. E mafai foi ona e manatuaina le ala i le nofoaga o le faila, ma filifili mulimuli ane pe a faʻaaoga le faʻapipiuta.

A maeʻa tuʻuina le komepiuta ma le faʻapipiʻi ma maua le faila IPA o le avefeʻau, faʻapipiʻiina Telegrams i le iPhone mai se komepiuta e le tatau ona mafua ai ni faʻafitauli.

  1. Faʻataʻitaʻituina o nifo.
  2. Faʻafesoʻotaʻi lau iPhone i lau komepiuta, lea o le a faʻaalia ai faʻamatalaga e uiga i lau masini feaveaʻi i le polokalama. Kiliki "Talosaga" i le itu tauagavale o le faamalama o le ITuls.
  3. Kiliki "Faʻamau". I le faila o le faila o le faila lea e tatala ai, alu i le ala o le nofoaga Telefoni IPA, filifili ma kiliki "Tatala".
  4. Ona faʻafuaseʻi lava lea ona tupu mea uma - O le a faʻaaoga e le ITuls le archive filifilia, siaki ma faapipii i totonu o le telefoni.
  5. A maeʻa le faʻapipiʻi, o le Telegram o le a tuʻuina i totonu o le lisi o talosaga faʻapipiʻiina o faʻaalia i le faamalama o le iTools, ma o le a maua le ki i tafatafa o le igoa o le avefeau "Aveesea".
  6. O na mea uma - e mafai ona e motusia le iPhone mai le komepiuta ma faʻalauiloa le talosaga a tagata o le Telegram. A maeʻa ona ulu atu i le tautua, o le a avanoa uma galuega a le avefeau.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, faʻapipiʻi le avelaʻau Telegram i masini telefoni feaveaia iOS, o se galuega faigofie lava. Soo se tagata e ona le iPhone e mafai ona maua avanoa e maua e se tasi o polokalama sili ona lauiloa ma faatuatuaina i totonu o ni nai minute, e tusa lava pe o ia o se tagata poto masani o Apple mobile devices pe na o le suesueina o vaega o le faagaoioia o lenei tekonolosi.