O le a le mea e fai pe afai e le maua SMS i le Android


BarTender o se mamanu faʻapolofesa faʻapolofesa ua mamanuina e fatufatu ma lolomiina faʻamatalaga ma tagata taʻalo.

Faiga faʻavae

O le mamanu o le tagata faʻamalama e atiae tuusao i le faamalama autu o le polokalama, o se faatonu foi i le tuufaatasiga. Lenei, o elemene ma faʻamatalaga faʻamatalaga ua faaopoopoina i le pepa, ma o loʻo pulea foʻi le poloketi.

Faaaogaina o mamanu

A e fatuina se poloketi fou, e mafai ona e tatalaina se avanoa avanoa mo le fatufatuaʻi pe ave se pepa faʻamaʻaʻaina ma faʻamaufaʻailoga masani ma elemene faaopoopo. O mamanu uma ua mamanuina ina ia tusa ai ma tulaga faataatitia, ma o nisi o loo taʻua tonu lava foliga vaaia o igoa o kamupani lauiloa.

Meataitasi

E mafai ona e faʻaopoopo elemene elemene i le nofoaga faʻasalalauga talafeagai. O nei tusitusiga, laina, ituaiga eseese, faʻamaufaʻailoga, ellipses, uʻamea ma foliga faʻapitoa, ata, faʻasologa o pa pia ma codeod.

Faʻailoga le Barcode

Faʻasalalau pusa i igoa e fai ma poloka masani ma faʻamaumauga maʻoti. Mo se ituaiga elemene, e tatau ona e faʻamaonia le faʻapogai o faʻamaumauga o le a faʻamauina i le tafe, ma faʻamaonia ai isi isi mea - ituaiga, vai, lapoa ma tuaoi, tulaga e fesoʻotaʻi ma tuaoi o pepa.

Coders

O lenei tulaga e naʻo le galue pe a lagolagoina e le lomitusi. Encoders - faʻamaʻi mageta, pine RFID ma kata faʻamaonia - o loʻo faʻapipiʻiina i fasi pepa i le taimi o le lolomiina.

Faʻamaumauga

O le database o loʻo i ai faʻamatalaga lautele e mafai ona faʻaaoga pe'ā lolomiina soʻo se galuega faatino. O ona laulau e mafai ona teu ai mea faitino, ala, tusitusiga, faʻamaumauga mo palola palota ma encoders, ma lolomi galuega.

Faletusi

O le falefaitautusi o se faʻaaogaga ese lea e faʻapipiʻi faatasi ma le polokalama autu. E siakiina ai suiga ua faia i faila, e mafai ai e oe ona toe faʻaleleia pepa palota, "toe foʻi i tua" i lomiga muamua. E le gata i lea, o faʻamatalaga o loʻo i totonu o le faletusi o loʻo teuina i totonu o faʻamaumauga masani ma e avanoa mo tagata uma o faʻaaogaina le upega tafaʻilagi e faʻaaoga ai BarTender.

Lomia

Mo le lolomiina o igoa o loʻo faia i le polokalama e tele mea faigaluega i le taimi e tasi. Muamua o le faʻasologa o tulaga lolomiina luga o le lomitusi. E uiga i isi mea e tatau ona talanoa i nisi auiliiliga.

  • O le lomitusi Maestro o se mea faigaluega mo le mataituina o lomitusi ma lolomiina galuega i luga o se fesootaiga i le lotoifale ma mafai ai ona e auina atu faʻamatalaga e uiga i mea patino na tupu e ala i le imeli.

  • O le kopi o le kopi o le Confuel e mafai ai e oe ona faʻaalia ma toe faia le faʻaaogaina o soʻo se galuega lolomi o loʻo teu i totonu o le database. O lenei vaega fesoasoani e fesoasoani i le toe faʻaleleia ma toe lolomi pepa na leiloloa pe ua faaleagaina.

  • Print Station o se faʻaaogaina telefoni mo le matamata vave ma lolomiina pepa. O lona faʻaaogaina e faʻagata ai le manaʻoga e tatala galuega i le faatonu o le polokalama autu.

Totoina o mea

O le isi lenei vaega faaopoopo o le polokalama. E mafai ai ona e fatuina faila faila ma galuega lolomi e faia ai faʻatatauga tutusa.

Faʻataʻotoga Faʻataʻitaʻiga Faʻataʻitaʻiga Faataʻitaʻi

O lenei suʻega o loʻo i ai galuega e faʻamautinoa ai le amataina faʻafuaseʻi o se taʻaloga pe a oʻo mai se tulaga. Atonu o se suiga i le faila po o le 'upega tafaʻilagi, le faʻafeiloaʻiina o se imeli meli, se' upega tafaʻilagi poʻo se isi mea na tupu.

Talafaasolopito o

E tuʻuina atu foʻi le ogaoga o le polokalama e fai ma faʻavae ese. E teuina faʻamatalaga e uiga i mea uma, mea sese ma faʻatinoga ua faia.

Mama

  • O galuega taua mo le atinaʻe ma le lolomiina o igoa;
  • Galulue ma faʻamaumauga;
  • Faʻaopoopoga faʻaopoopo e mafai ai e oe ona faʻateleina le gafatia o le polokalama;
  • Faʻatau Rusia.

Faʻafitauli

  • O se polokalama faʻapitoa e manaʻomia ai le tele o le taimi e suʻesuʻe ai galuega uma;
  • Fesoasoani Igilisi;
  • Totogi laisene.

BarTender - polokalame mo le fatuina ma le lolomiina o igoa i luga o le aufaigaluega. O le maua o isi faʻaoga ma le faʻaaogaina o faʻamaumauga e avea ai ma meafaigaluega mamana ma lelei mo le galue i luga o se isi komepiuta ma i totonu o le upega tafaʻilagi o se atinaʻe.

Faʻafeiloaʻi le lomiga o BarTender

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Faaigoaina le Software TFORMer Designer DesignPro LAN Speed ​​Test

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
BarTender - polofesa faʻapitoa mo le atinaʻeina ma le lolomiina o faʻamatalaga ma igoa faʻatasi. E tele isi faʻaopoopoga mo le faʻalauteleina o le faʻatinoga, o loʻo galue ma faʻamaumauga.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Seagull Scientific
Tau: $ 546
Toa: 590 MB
Gagana: Rusia
Version: 11.0.5.3132