OCam Screen Recorder 428.0

O mea faigaluega i le Android platform e lelei le lelei pe a iai se fesoʻotaiga i luga o le Initaneti, e pei o le tele o talosaga e manaʻomia le faʻatautaia faifai pea. Ona o lenei mea, o le autu o le setiina o se Initaneti i luga o le telefoni e talafeagai. I le gasologa o faatonuga o le a matou faʻamatala auʻiliʻilia e uiga i lenei faiga.

Faʻatuina le Initaneti i le Android

Muamua, e tatau ona e filifili i le ituaiga o Initaneti e fesoʻotaʻi, pe o le Wi-Fi poʻo se fesoʻotaiga feaveaʻi i vaega eseese o le upega tafailagi. Ma e ui lava o le a tatou tauaina mulimuli ane, i le tulaga i le Initaneti feaveaʻi, faʻafesoʻotaʻi le lisi tatau o le lisi o le SIM i le taimi muamua pe faʻatautaia le tufatufaina atu o le Wi-Fi. Ia maitauina foi i luga o nisi o ata o smartphones, o vaega ma laina e le o faatulagaina i le auala e pei ona i ai i lenei tusiga - o lenei mea e mafua mai i le taofiga a le kamupani.

Filifiliga 1: Wi-Fi

O le faia o se Initaneti i le Android e ala i le Wi-Fi e sili atu le faigofie nai lo isi mataupu uma o le a tatou talanoa i ai. Ae peitaʻi, mo se sologa manuia, fesoʻotaʻi meafaigaluega na faʻaaogaina e tufatufa ai le Initaneti. E le manaʻomia lenei mea pe afai e leai se avanoa i le router, mo se faʻataʻitaʻiga, i totonu o le Wi-Fi saoloto.

Suʻe aunoa

  1. Tatala le vaeluaga o mea "Faʻatonu" ma maua le poloka "Fesootaiga Lelei". Faatasi ai ma mea e maua, filifili "Wi-Fi".
  2. I le itulau e tatala, faʻaaoga le ki "Ave"i le suia o le setete i "Faʻamaonia".
  3. Ona amata lea o le sailiga mo fesoʻotaʻiga avanoa, o se lisi o loʻo faʻaalia i lalo. Kiliki i le filifiliga e manaʻomia, ma, pe'ā manaʻomia, ulu i le 'upu faʻamaonia. A uma ona tuʻuina atu, e tatau ona i ai se saini i lalo o le igoa. "Fesootai".
  4. I le faʻaopoopoga i le vaega ua filifilia, e mafai ona e faʻaogaina le ie puipui. Po o le a lava le faaletonu o le Android version, o le faʻalapotopotoga faʻalauiloa ua tuʻuina atu i ai le kulupu mo le puleaina o se telefoni feaveai ma le leʻoloa

    Tapu le meli Wi-Fi, filifili se 'upega tafaʻilagi ma faʻaoga se faʻaupuga pe a manaʻomia. E le gata i lea, afai e na o le tasi le Initaneti e maua ai e le masini, o le a amata vave loa le lisi o filifiliga.

Faʻaopoopo le tusi

  1. Afai e faʻafesoʻotaʻi le uia le Wi-Fi, ae le maua e le telefoni le mea e manaʻomia (ia e masani ona tupu pe a seti le SSID e lafi i le ala o le alalaupapa), e mafai ona e taumafai e faʻaopoopo i le lima. Ina ia faia lenei mea, alu i le vaega "Faʻatonu" ma tatala le itulau "Wi-Fi".
  2. Faʻamau i lalo i le faamau "Faaopoopo Fesootaiga" ma kiliki i luga. I le faamalama e amata, ulu i le igoa fesoʻotaiga ma i le lisi "Puipuiga" filifili le filifiliga talafeagai. Afai o le Wi-Fi e aunoa ma se uputusi, e le talafeagai lenei mea.
  3. E le gata i lea, e mafai ona e kiliki i le laina "Faʻatonu Autu" ma le poloka "Faʻamaumauga IP" filifili mai le lisi "Custom". A maeʻa lena, o le faamalama o loʻo iai faʻamaumauga o le a matua faʻalauteleina, ma o le a mafai ona e faʻamaonia faʻamaumauga o le Initaneti.
  4. Ina ia faamaea le faʻaopoopoga o le faʻaopoopoga, kiliki le ki "Faasaoina" i le pito i lalo.

Ona o le mea moni e masani lava o Wi-Fi e otometi lava ona iloa e le telefoni, o lenei metotia e sili ona faigofie, ae e tuusao lava i luga o tulaga o le router. Afai e leai se mea e taofia le fesoʻotaʻiga, o le a leai ni faʻafitauli fesoʻotaʻiga. A leai, faitau faʻamatalaga faʻafitauli.

Faʻamatalaga auiliili:
Wi-Fi i luga ole Android e le fesoʻotaʻi
Fofoina o faafitauli i le galuega a Wi-Fi i le Android

Filifiliga 2: Tele2

O le faʻatulagaina o le Initaneti feaveaʻi mai le TELE2 i le Android e ese mai le faiga tutusa e fesoʻotaʻi ma soʻo se isi lava tagata na o le faʻaogaina o fesoʻotaʻiga. I le taimi lava e tasi e manuia ai le faia o se fesoʻotaʻiga, e manaʻomia ona e tausia le faʻafouina o faʻamatalaga feaveaʻi.

E mafai ona e mafai le faʻamaonia o galuega i totonu o le polokalama "Faʻatonu" i luga o le itulau "Faaliliuina o Faʻamatalaga". O lenei gaioiga e tutusa mo faʻalapotopotoga uma, ae atonu e eseese tele i masini eseese.

  1. A maeʻa faʻatoaga "Faaliliuina o Faʻamatalaga" alu i le vaega "Faʻatonu" ma le poloka "Fesootaiga Lelei" kiliki i le laina "Sili atu". O iinei, i le isi itu, filifili "Telefoni feaveaʻi".
  2. Faatasi i le itulau "Taʻu Telefoni Faʻatonu"faʻaaoga le vaega "Access Point (APN)". Talu ai ona o le Initaneti e masani lava ona gaosia le otometi, atonu ua i ai le tau talafeagai.
  3. Tapu le ata "+" i le pito i luga o le laupapa ma faatumu le fanua e pei ona taua i lalo:
    • "Igoa" - "Tele2 Initaneti";
    • "APN" - "internet.tele2.ru"
    • "Moli Faʻamatalaga" - "Leai";
    • "Pusa APN" - "faʻaletonu, supl".
  4. Ina ia faamaea, kiliki le ki ma togi se tolu i le pito i luga taumatau o le mata ma filifili "Faasaoina".
  5. Toe foi i tua, siaki le atigipusa i autafa o le fesoʻotaiga na e faia.

A maeʻa ona faia nei laasaga, o le a le otometi lava ona liliu le Initaneti. Ina ia aloese mai tau e le mafai ona faʻaaogaina, muaʻi faʻafesoʻotaʻi le faasologa o tau e mafai ai e oe ona faʻaaoga le telefoni feaveaʻi.

Filifiliga 3: MegaFon

Ina ia setiina MegaFon i luga o le masini Android, e tatau foi ona e fatuina se auala fou e ala i le faatulagaga o le polokalama. E manaʻomia lou faʻaogaina o fesoʻotaʻiga e tusa lava po o le a le ituaiga o fesoʻotaiga, e pei o le 3G poʻo le 4G le fesoʻotaʻiga faʻamautuina aunoa pe a maua.

  1. Kiliki "Sili atu" i "Faʻatonu" telefoni, tatala "Telefoni feaveaʻi" ma filifili "Access Point (APN)".
  2. Tapnuv i le pito i luga luga o le faamau i le ata "+", faʻatumu nofoa tuʻufaʻatasia e tusa ai ma tulaga taua:
    • "Igoa" - "MegaFon" po o le maliega;
    • "APN" - "initaneti";
    • "Igoa Igoa" - "gdata";
    • "Upu" - "gdata";
    • "MCC" - "255";
    • "MNC" - "02";
    • "Pusa APN" - "faaletonu".
  3. Ona tatala lea o le lisi ma ni togi se tolu ma filifili "Faasaoina".
  4. Toe foʻi mai i le itulau muamua, tuʻu se maka i autafa o le fesoʻotaʻiga fou.

Manatua o faʻamatalaga uma e faʻamatalaina e le masani ona manaʻomia. Afai e asiasi ile itulau "Telefoni feaveaʻi" fesoʻotaʻiga ua uma ona maua, ae o le Initaneti e le o galue, e sili atu le siakiina "Numera Faʻamaumauga" ma tapulaʻa ole card SIM e le kamupani MegaFon.

Filifiliga 4: MTS

Mofoni feaveaʻi mai MTS i luga o se telefoni feaveaʻi e le o se mea e ese mai na o loʻo faʻamatalaina i le vaega muamua o le tusiga, ae i le taimi lava e tasi e sili atu ona faigofie ona o tau faʻalua. Ina ia fatuina se sootaga fou, alu i le vaega "Telefoni feaveaʻi", lea e mafai ona e mauaina e tusa ai ma faatonuga mai Filifiliga 2.

  1. Tapu le faamau "+" I le pito i luga o le laupapa, ia faʻatumu avanoa i le itulau e pei ona taua i lalo:
    • "Igoa" - "mts";
    • "APN" - "mts";
    • "Igoa Igoa" - "mts";
    • "Upu" - "mts";
    • "MCC" - "257" poʻo "Aunoa";
    • "MNC" - "02" poʻo "Aunoa";
    • "Moli Faʻamatalaga" - "Pap";
    • "Pusa APN" - "faaletonu".
  2. A maeʻa, faʻasaʻo suiga e ala i le tolu vaega i le tulimanu pito i luga.
  3. Toe foʻi i le itulau "Manatu Avanoa", tuu se faailoga i autafa o le mea na fatuina.

Faʻaaliga i nisi taimi le tau "APN" manaʻomia ona sui i "mts" i luga "internet.mts.ru". O le mea lea, a maeʻa le faʻatonuga o le Initaneti e le aoga mo oe, taumafai e faʻataʻitaʻia lenei tulaga.

Filifiliga 5: Beeline

E pei ona i ai i le tulaga ma isi kamupani, pe a faʻaaogaina se Pepa o Beeline SIM, e tatau lava ona faʻalogo le Initaneti i totonu, e manaʻomia naʻo "Numera Faʻamaumauga". Ae peitaʻi, afai e le tupu lenei mea, e tatau ona e faaopoopoina se avanoa i le lima i le vaega o loʻo taʻua i lomiga muamua o lenei tusiga.

  1. Tatala i luga "Taʻu Telefoni Faʻatonu" ma alu i le itulau "Manatu Avanoa". A uma lena kiliki i luga o le ata "+" ma faʻatumu tulaga nei:
    • "Igoa" - "Internet Beeline";
    • "APN" - "internet.beeline.ru";
    • "Igoa Igoa" - "laina";
    • "Upu" - "laina";
    • "Moli Faʻamatalaga" - "Pap";
    • "TYPE APN" - "faaletonu";
    • "APN Maliega" - "IPv4".
  2. E mafai ona e faʻamaonia le foafoaga ma le ki "Faasaoina" i le lisi ma mea e tolu.
  3. Mo le faʻaogaina o le Initaneti, ia seti le faailoga i autafa o le tala fou fou.

Afai e leʻi galue le Initaneti pe a uma le faʻatulagaga, atonu e ono iai ni faafitauli i isi matāʻupu. Sa matou taʻu atu e uiga i le faʻafitauli ese.

Faitau foi: E le galue le Mobile Internet i luga o le Android

Faʻasili 6: O isi kamupanī

Faatasi ai ma tagata lauiloa i aso nei i Rusia o le Initaneti feaveaʻi mai Yota ma Rostelecom. Afai, pe a faʻaaogaina kata SIM mai nei kamupanī, e leʻi faʻavaeina le fesoʻotaʻiga i le 'upega tafailagi, e tatau foi ona e faʻaopoopoina ma le lima ia tulaga.

  1. Tatala le itulau "Manatu Avanoa" i le vaega "Taʻu Telefoni Faʻatonu" ma faʻaaoga le ki "+".
  2. Mo le Yota, e tatau ona e faʻamaʻo naʻo ni mea taua se lua:
    • "Igoa" - "Yota";
    • "APN" - "yota.ru".
  3. Mo Rostelecom, ia tusia mea nei:
    • "Igoa" - "Rostelekom" po o le maliega;
    • "APN" - "internet.rt.ru".
  4. Faʻaaogaina o le lisi ma tolu togitogi i le tulimanu pito i luga o le mata, faʻasaʻo faatulagaga ma faʻaagaoioia pe a toe foʻi i le itulau "Manatu Avanoa".

Na matou faia nei filifiliga i se isi itu, talu ai o nei tagata e sili atu ona faigofie ona faʻataʻitaʻi. E le gata i lea, o la latou tautua e le masani ona faʻaaogaina i luga o masini Android, e sili atu i le tele o tagata faʻalapotopotoga.

Faaiuga

O le faʻalogo i faatonuga, o le a mafai ai ona e faʻatulagaina le avanoa i le fesoʻotaiga mai se atamai i le Android. Ma e ui lava o le eseʻesega sili ona taua i tulaga o loʻo i ai i le va o se fesoʻotaʻiga feaveaʻi ma le Wi-Fi, o uiga fesoʻotaʻiga e mafai ona eseese tele. O lenei, i le avea ai o se tulafono, e faalagolago i meafaigaluega, o le faasologa o tau e te filifilia ma le tulaga atoa o le fesootaiga. I luga o auala e faaleleia atili ai le Initoneti, sa taʻuina eseese i matou.

Vaʻavaʻai: Faʻafefea ona faʻavave le Initaneti i le Android