Splashtop 2.6.5.12

I mataupu e manaʻomia ona e faʻafesoʻotaʻi i lau komepiuta fale poʻo le fesoʻotaiga poʻo fesoasoani i se uo poʻo se tagata o tausia, e mafai ona e faʻaogaina le igoa Splashtop Screenshots.

O le Splashtop e faigofie lava ona pulea pe a faʻatusatusa i faʻaoga mea tutusa. Pau lava le mea o loʻo manaʻomia iinei o le fatuina lea o se teugatupe poʻo le teu i totonu pe'ā i ai se pepa tusia, ma faʻapipiʻi foi se isi talosaga e faʻaogaina ai le fesoʻotaʻiga.

Matou te fautuaina e vaʻavaʻai: isi polokalama mo fesoʻotaʻiga mamao

Talu ai ona o le Splashtop e taulaʻi i luga o le komipiuta mamao, e le tele naua galuega iinei.

Telefoni feaveaʻi komepiuta

O le komepiuta mamao e pulea iinei e ala i le SplashtopPersonal application.

Pe a faʻapipiʻi se tagata faʻaoga i se komepiuta mamao, e le gata i le matapiuta ma le kio, ae e iai foʻi isi faʻaopoopoga faʻalauteleina o loʻo avanoa mo ia. Faafetai ia i latou, e mafai ona e fesuiaiga i le va o faʻamalama ma ata fesuisuiai, ma faʻaaoga le kulupu autu Ctrl + Alt + Del.

Polokalama saogalemu

Mo le puipuia o tagata faʻalavelave mai le faʻaogaina o le fesoʻotaʻiga, o loʻo i ai le tele o ata e mafai ai e oe ona faʻafesoʻotaʻi lelei.

O le mea lea, e mafai e le tagata faʻapipiʻi ona setiina se upu faʻaulu e maua ai le komepiuta poʻo le faalēaogāina o le fesoʻotaʻiga ma se upega tafailagi

I le faaopoopo atu i le fesoʻotaʻi i le upega tafailautusi, e mafai ona e faia se fesoʻotaʻiga ma le faʻamaoniga. O lona uiga, o afea o le a fesoʻotaʻi ai oe, o le polokalame e talosaga e faʻatagaina pe leai se sootaga.

Le tele o le polokalama

  • O le mafai ona faʻaaoga mamao le komepiuta
  • Taoloto laisene

Cons o le polokalama

  • Faʻasalaga Faʻasalalau o le atinaʻe
  • Manaomia se tala Splashtop

O le mea lea, o lenei aoga o le a mafai ai ona avanoa i se komepiuta mamao. Pau lava le tulaga o le i ai o le tautua SplashtopStreamer faʻapipiʻi ma le faatagaga i le tautua o le igoa tutusa.

Sii mai Splestop mo le leai o se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Sodesk AeroAdmin Teamviewer UltraVNC

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Splashtop o se faʻaaoga lelei ma faigofie ona faʻaaogaina mo le avanoa e maua ai se komepiuta mamao e ala i le SplashtopStreamer auaunaga.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Splashtop Inc
Tau: Faʻatau
Toa: 20 MB
Gagana: Rusia
Version: 2.6.5.12