Faʻafefea ona aveese lau itulau mai tamaiti o le vasega?

Afai e te manaʻo e faʻamalo le itulau i le Odnoklassniki, e le o se mea talafeagai le faʻafesoʻotaʻi le lagolago faʻapitoa o le upega tafaʻilagi, ma faʻatali mo se taimi umi seʻia latou faamalieina lau talosaga. I lenei tamai tusiga, o le a matou laasaga i lea laasaga pe faapefea ona aveese lau itulau mai le Odnoklassniki.

Ma o lea ... agai i luma!

Muamua lava, e tatau ona e alu i lou talaaga otooto e ala i lou ulufale i lau faʻaupuga ma saini i le itulau autu Odnoklassniki. Ona e lolomiina lea o le faamau.

A maeʻa lena, i totonu o le matala o le faʻalauiloa matala, tusi le itulau i le pito i lalo. I le pito i lalo (i le itu taumatau) e tatau ona i ai se faasinomaga i "tulafono" o le faʻaogaina o auaunaga. Kiliki i luga.

O le itulau tatala o loʻo i ai tulafono uma mo le faʻaaogaina o le upega tafaʻilagi, faʻapea foʻi ma se ki mo le musu e faʻaaogaina auaunaga. Toe faʻafeiloaʻi le itulau i le pito i lalo ma kiliki le sootaga "teena auaunaga".

O se pusa talanoa e aliali mai e te manaʻomia e te ulufale ai i se upu faʻaulu ma faʻamaonia le mafuaʻaga e te musu ai e faʻaaoga. Ona kiliki lea i le "tape" button.

O le mea lea, e mafai ona vave aveese lau itulau mai le Odnoklassniki, e aunoa ma le talosagaina o le pulega o le upega tafaʻilagi.

O mea lelei uma!