Faʻasagaina le D-Link DIR-300 Interzet

O le asō o le a tatou talanoa pe faʻapefea ona faʻatulagaina se uila mo se tagata lauiloa i St. Petersburg - Interzet. O le a matou faʻapipiʻiina le telefoni e leai se faʻaaogaina le D-Link DIR-300. O le aʻoaʻoga e fetaui lelei mo toe teuteuina o meafaigaluega uma o lenei router. Laasaga i lea laasaga, mafaufau e fatuina se fesoʻotaʻiga mo le Interzet i le laina o le ala, faatuina o le Wi-Fi e leai se mea e tuʻuina atu ma faʻafesoʻotaʻi ai masini.

Wi-Fi Routers D-Link DIR-300NRU B6 ma le B7

Faatonuga e talafeagai mo tagata e faʻaleleia:

  • D-Link DIR-300NRU B5, B6, B7
  • DIR-300 A / C1

O le faʻatulagaga atoa o faʻatulagaga o le a faia i le faʻaaogaina o le faʻataʻitaʻiga o le firmware 1.4.x (i le mataupu o le DIR-300NRU, o le DIR-300 A / C1 tutusa uma lava). Afai e faʻapipiʻi i luga o lau router se faʻamatalaga muamua o firmware 1.3.x, ona mafai lea ona e faʻaaogaina le D-Link DIR-300 Firmware article, ona toe foʻi mai lea i lenei taʻiala.

Fesoʻotaʻi le router

O le faagasologa o le fesoʻotaʻiina o se telefoni i le Wi-Fi mo le faʻateleina o faʻatulagaga e le faigata - faʻafesoʻotaʻi le cable Interzet i luga o le Initaneti o le router, ma faʻafesoʻotaʻi le keli o le komepiuta i se tasi o pusa LAN i lau D-Link DIR-300. Faapipii le uila i totonu o se eletise.

Afai na e faatauina mai le telefoni mai ou lima poʻo le uaea ua uma ona faʻapipiʻiina mo se isi o loʻo tuʻuina atu (pe na e taumafai e faʻatautaia mo Interzet mo se taimi umi e aunoa ma se manuia), ou te fautuaina muamua aʻo toe faʻafoʻi le alalaupapa i le fale gaosi oloa, lea, ma le D-Link DIR-300 mana, ma taofiofi le laina toefaʻailoga seia oʻo ina moli le afi o le eletise. A maeʻa lena, faʻasaʻo ma faʻatali mo le 30-60 sekone seia oʻo i tua le alalaupapa i tulaga le lelei.

Seti Interzet Connection i le D-Link DIR-300

I lenei laasaga, e tatau ona fesoʻotaʻi le router i le komipiuta lea o loʻo faia ai le nofoaga.

Afai ua uma ona e setiina se fesootaiga Interzet i luga o lau komepiuta, ona mafai ai lea ona e fetuunai le alalaupapa, o le a lava mo oe le tuʻuina atu o nei tulaga i le uila. Ina ia faia lenei mea, fai mea nei:

Faʻatulagaina o Fesoʻotaʻiga Interzet

  1. I totonu o le Windows 8 ma le Windows 7, alu i le "Panel Control" - "Suiga mea e fetuunai ai", kiliki-i luga o le "Lotoifale o le Lotoifale i le Lotoifale" ma i le lisi autu - "Meafale", filifili le "Protocol Protocol Version 4" i le lisi o vaega o le sosooina Kiliki "meatotino." A o leʻi avea oe ma faʻafesoʻotaʻiga mo Interzet. Alu i le mea lona tolu.
  2. I Windows XP, alu i le komiti e puleaina - fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga, kiliki-i luga o le "Lotoifale Faʻasalalau i Lotoifale", i le lisi o loʻo faʻaalia "Properties". I totonu o le fesoʻotaʻiga o mea e fesoʻotai ai, i le lisi o vaega, filifili le "Protocol Protocol Protocol 4 TCP / IPv4" ma kiliki "Properties", o se taunuuga o le a e vaʻai i tulaga talafeagai o fesootaiga. Alu i le isi aitema.
  3. Tusi uma numera mai lau fesoʻotaiga i se mea. A maeʻa lena, siaki le pusa "Aumai se IP tuatusi aunoa ma le masalosalo", "Aumai saʻo le tuatusi o le tuatusi IP." Faasaoina nei faatulagaga.

Taʻiala LAN mo le faʻatulagaina o le router

A maeʻa ona faʻaaogaina fou fou, faʻalauiloa se masini komepiuta (Google Chrome, Yandex Browser, Internet Explorer, Opera, Mozilla Firefox) ma le type bar type 192.168.0.1, lolomi Enter. O se taunuuga, e tatau ona e vaʻavaʻai i se talosaga mo se igoa ole igoa ole igoa ma le upega tafailautusi. O le faʻaogaina o le nisi ma le upega tafailagi mo le uila D-Link DIR-300 o le admin ma le admin, i le faasologa. A maeʻa ona latou ulufale atu i ai, o le a talosagaina oe e suitulaga i isi, ma a maeʻa ona e maua oe i luga o le laina o le laina.

D-Link DIR-300 tulaga faʻaogalua

I luga o lenei itulau, kiliki i le pito i lalo o le "Setete Maualuga", ona sosoo ai lea ma le "Network" tafaʻamau, filifili "WAN". O le a e vaʻai i se lisi e aofia ai naʻo le tasi le fesoʻotaʻiga Dynamic IP. Kiliki le "Add" button.

Faʻatulagaina o Fesoʻotaʻiga Interzet

I le itulau e sosoo ai, i le koluma "Lisi o Fesootaiga", filifili "IP autu", ona faatumu uma lea o le fanua i le vaega IP, ma faatumu faamatalaga mai vaega na matou faamaumauina muamua mo Interzet. O isi vaega e totoe e mafai ona suia e le suia. Kiliki "Faasao".

A maeʻa lenei mea, o le ae toe vaʻaia le lisi o fesoʻotaʻiga ma le faailo e faʻaalia ai ua suia ia tulaga ma e manaʻomia ona faʻaola, lea o loʻo i le pito i luga. Sefe. A maeʻa lena, toe faafou le itulau ma, afai e saʻo mea uma, o le a e vaʻaia o lau fesoʻotaʻiga o loʻo iai i se setete fesoʻotai. O lea, ua i ai iina le Initaneti. E tumau pea ona fetuunai laina o Wi-Fi.

Faʻatulagaina o le Wi-Fi i le 'upega tafailagi

I le taimi nei, e talafeagai le fetuutuunai o laina ole ala ole Wi-Fi. I luga o le faʻalautele tulaga o le vaega, i luga o le Wi-Fi taʻavale, filifili "Faʻatonu Faʻatonu". O lea e mafai ona e setiina le igoa o le Wi-Fi (SSID), lea e mafai ai ona e vaʻaia lau laina eletise mai tagata tuaoi. I le faaopoopo atu, pe a manaʻomia, e mafai ona e faʻasoa nisi o vaega o le avanoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, ou te fautuaina le setiina o "ISA" i totonu o le "Country" field - na ou maua i le tele o taimi mai le poto masani e na o mea e vaaia ai le fesootaiga i lenei eria.

Faasaoina tulaga ma alu i le "Seti Saogalemu". O iinei tatou te setiina ai se faʻamaoni mo le Wi-Fi. I le "Network authentification" field, filifili "WPA2-PSK", ma i totonu o le "PSK Encryption Key" e ulufale ai i le upega tafaoga manaomia e fesootai atu i lau upega tafailagi. Faasaoina tulaga. (Faasao faalua faalua - pe a faʻatasi ma le ki i le pito i lalo, o le isi - i le faailo i luga, pe a uma ona tape le mana o le uila, o le a latou toilalo).

Pau lava lena. O le taimi nei e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi i le Wi-Fi mai masini eseese e lagolagoina ai ma faʻaogaina le Initaneti e aunoa ma se faʻaogaina.