Suiga o le saini i Odnoklassniki


O le masini faʻaonapo nei e taʻalo ai Android i nisi o galuega e sui ai le PC. O se tasi oi latou - o le vave faʻafeiloaʻi o faʻamatalaga: faʻailoga o mea, sootaga poʻo ata. O ia faʻamatalaga e aafia ai le palota laupapa, lea, ioe, i le Android. Matou te faʻaali atu ia te oe le mea e maua i lenei OS.

O fea oi ai le kilipa i le Android

Palani laupapa (ata laupapa seisi) o se vaega o le RAM o loʻo i ai faʻamatalaga le tumau na vaeluaina pe kopiina. O lenei faauigaga e moni mo le laupepa ma le telefoni feaveai, e aofia ai le Android. O le mea moni, o le avanoa i luga o le kilipa i le "laumei lanumeamata" e faʻatulagaina e ese mai nai lo, fai mai, i Windows.

E tele auala e mafai ona iloa ai faʻamaumauga i luga o le laupapa. Muamua lava, oi latou o pule faʻaletolu, lautele mo le tele o masini ma faʻalauta. E le gata i lea, i nisi o faʻamaumauga faapitoa o le polokalama o le polokalama, o loʻo i ai se filifiliga e faʻaaogaina mo le galue i le laupapa. Mafaufau muamua i filifiliga o isi vaega.

Metotia 1: Ata

O se tasi o pule sili ona lauiloa i luga o le laupapa. O le faʻaalia i le vaveao o lenei OS, na ia aumaia ai le faʻatinoga talafeagai, lea na foliga mai ua leva lava i le faiga lava ia.

Download Clipper

  1. Tatala le kesi. Filifili pe afai e te manaʻo e faitau le tusi lesona.

    Mo tagata e le o mautinoa o latou tomai, matou te fautuaina pea e faitau i ai.
  2. A maua le faamalama autu o le talosaga, liliu i le lisi. "Laupapa laupapa".

    O le ai ai kopi kopi o tusiga poʻo ni fesoʻotaʻiga, ata ma isi faʻamatalaga o loʻo i ai nei i le kilipa laupapa.
  3. Soʻo se mea e mafai ona kopi faʻatasi, faʻamalo, lafoina ma sili atu.

O se avanoa taua o Clipper o le teuina tumau o mea i totonu o le polokalame lava ia: ona o lona natura le tumau, o le kilipa laupapa ua faamatuu atu e toe toe amata. O le le lelei o lenei fofo e aofia ai le faasalalauina ile saolotoga.

Metotia 2: Meafaigaluega Faigaluega

O le gafatia e pulea le kilipa pepa na faʻaalia i le lomiga o le Android 2.3 Gingerbread, ma ua faʻaleleia atili i faʻafouga o faʻalapotopotoga uma o le lalolagi. Ae ui i lea, o meafaigaluega mo le galue i le palama palota e le oi ai i fusi faʻamatalaga uma, o lea o le algorithm o loʻo faʻamatalaina i lalo e mafai ona ese mai, faʻapea, "mama" Android i le Google Nexus / Pixel.

  1. Alu i soʻo se talosaga pe'ā i ai ni faʻalapotopotoga tusitusia - mo se faʻataʻitaʻiga, o se tagavai faigofie poʻo se faʻalogo na fausia i le firmware e pei o le S-Note o le a faia.
  2. A mafai ona e ulufale i le nusipepa, fai se umi tap i luga o le faʻailoga ulufale ma filifili mai le lisi o mea pop-up "Laupapa laupapa".
  3. O le a foliga mai se pusa e filifili ma faʻaofi faʻamatalaga o loʻo i totonu o le laupapa.

  4. I le faʻaopoopoga, i le lava lava faamalama lava e mafai ona e faʻamaʻesea ma le manino le mea e teu ai - na o le kiliki i le ala talafeagai.

O se faʻafitauli taua o se ituaiga o gaioiga o le a na o lona faatinoga lava i isi polokalama faʻapipiʻi (mo se faʻataʻitaʻiga, o le kalena faʻailoga poʻo le masini).

E tele auala e faʻamalo ai le laupapa laupapa ma mea faigaluega. Muamua ma sili ona faigofie o le toe faʻafouina o le masini: faʻatasi ai ma le faʻamamaina o le RAM, o mea uma o le nofoaga o loʻo faʻaagaga mo le pepa o laupapa o le a faʻamutaina foi. E mafai ona e faia e aunoa ma se toe faʻaleleia pe afai e iai sou aʻa, ma faʻapipiʻiina se faila faila ma faʻaogaina i vaega o vaega - mo se faʻataʻitaʻiga, ES Explorer.

  1. Faʻasoa ES File Explorer. Ina ia amata, alu i le lisi autu ma ia mautinoa o loʻo mafai ona maua aʻa i le talosaga.
  2. Tuuina atu le aoga aoga avanoa, pe afai e tatau ai, ma alu i le aʻa, e masani ona valaau "Meafaigaluega".
  3. Mai le aʻa o le vaega, mulimuli i le ala "Faʻamaumauga / laupapa laupapa".

    O le ae vaai i le tele o laupepa ma le igoa e aofia ai numera.

    Faʻamalamalama le tasi le faila i se tapuni umi, ona alu lea i le lisi ma filifili "Filifili Mea Uma".
  4. Kiliki le kesi paʻu e aveese le filifiliga.

    Faamaonia le aveeseina e ala i le oomi "Lelei".
  5. Ua maeʻa le kilipa laupapa.
  6. O le auala ua taua i luga e faigofie lava, ae ui i lea, o le tele o taimi e fai ai faila i le faila o faila, e mafua mai i mea sese, o lea matou te le fautuaina le faʻaaoga sese o lenei metotia.

O le mea moni, o auala uma lava ia e mafai ona galue ai ma le laupapa laupapa ma lona faamamaina. Afai ei ai sau mea e faʻaopoopo i le tusiga - faʻafeiloaʻi i manatu!