Mauaina o mafuaaga ma toe faaleleia le mea sese "Ua taofia e le Microsoft Word le galue"

I nisi tulaga, pe a faigaluega i Microsoft Word, faʻapea foʻi i isi talosaga a le ofisa, e mafai ona e feagai ma se mea sese "Ua uma le polokalama ..."lea e aliali mai i le taimi lava e te taumafai ai e tatala se faʻamatalaga tusitusia poʻo se isi pepa. O le tele o taimi e tupu i le Office 2007 ma le 2010, i luga o ituaiga eseese o Windows. E tele mafuaʻaga mo le faʻafitauli, ma i lenei tusiga o le a le gata ina tatou iloa ai, ae maua ai foi ni fofo lelei.

Vaʻai foi: Faʻamamaina mea sesē pe a tuʻuina atu se poloaiga i le polokalama Word

Manatua: Afai e sese "Ua uma le polokalama ..." o loʻo ia te oe i le Microsoft Excel, PowerPoint, Publisher, Visio, o faatonuga i lalo o le a fesoasoani e toe faaleleia.

Faʻaiʻuga o mea sese

I le tele o tulaga, o le mea sese e logoina e uiga i le faamutaina o le polokalama e tupu mai ona o nisi o mea faaopoopo ua faʻaaogaina i le vaega o vaega ole tusitala o tusitusiga ma isi talosaga ole pusa. O nisi oi latou e mafai ona le mafai, o isi ua faatulagaina e le tagata lava ia.

E i ai isi mea e le sili ona manino, ae i le taimi lava e aʻafia ai le galuega a le polokalama. Faatasi ai ma i latou o mea nei:

  • Laasaga lata mai o le ofisa;
  • Faaleagaina i talosaga a le tagata lava ia poo le Ofisa atoa;
  • Vaavaaiga e le o vaʻavaʻaia pe leai.

O le faʻaaogaina o le muamua ma le tolu mafuaʻaga mai lenei lisi e mafai ma e tatau ona faia i le taimi nei, o lea ae leʻi amataina le faasaʻoina o le sese na faʻaalia i le mataupu o le tusiga, ia mautinoa o loʻo tuʻuina atu i luga o lau komepiuta le lomiga lata mai o Microsoft Office. Afai e le o le tulaga lea, ia faʻafou lenei faʻaoga e faʻaaoga ai a matou faatonuga.

Faitau atili: Faʻafouina le Microsoft Office Software

Ua le lelei le faʻaaogaina, ua le o toe iai pe leai foi i le avetaavale, e foliga mai, e leai se fesootaʻiga i le ofisa o le ofisa ma lana faatinoga. Ae ui i lea, i le mea moni, latou te aʻafia ai le tele o faafitauli, o se tasi o ia mea atonu o le a faʻataunuʻuina le polokalame. O le mea lea, o loʻo faʻafouina le Upu, ia mautinoa e siakia le amio saʻo, talafeagai ma, sili atu ona taua, le i ai o avetaavale uma i le faiga faʻaoga. Afai e manaʻomia, ia faʻafouina ma faʻapipiʻi mea ua misi, ma oa matou laasaga taʻitasi taʻiala o le a fesoasoani ia te oe e faia lenei mea.

Faʻamatalaga auiliili:
Toe faʻaleleia avetaʻavale i le Windows 7
Toe faʻaleleia avetaʻavale i le Windows 10
Faʻafou le avetaʻavale avetaʻavale DriverPack Solution

A maeʻa ona toe faʻafouina le vaega o le komepiuta, ona faʻaalia pea lea o le mea sese, e faʻaleleia, faʻaauau le faʻatinoga o fautuaga o loʻo i lalo, faʻataunuʻu saʻo i totonu o le poloaiga ua matou faʻaalia.

Metotia 1: Faʻasaʻo Faʻasalaga Faʻamatalaga

I le 'upega tafaʻilagi a Microsoft, e mafai ona e siiina se faʻaaogaina faʻapitoa na maua faapitoa e maua ai ma foia faafitauli ma le Ofisa. O le a matou faʻaaogaina e faasaʻo ai le mea sese o loʻo fesiligia, ae ao le i faia, tapuni le Upu.

Faʻamau le Microsoft Error Correction Tool.

  1. A uma ona e faʻaaogaina le aoga, faʻalauiloa ma kiliki "Lisi" i totonu o le faamalama fiafia.
  2. O le faʻatautaia o le Ofisa ma le faiga faʻaogaina lava ia o le a amataina. O le taimi lava e maua ai se mea e mafua ai se mea sese i le faagaoioia o vaega o le polokalama, o le a mafai ona agai i le soloia o le mafuaaga. Na o le kiliki "Lisi" i le faamalama ma le savali talafeagai.
  3. Faatali seia oʻo ina foia le faafitauli.
  4. Iloilo le lipoti ma tapunia le faamalama o le Microsoft firmware.

    Amata le Upu ma siaki lana faatinoga. Afai e le toe i ai le mea sese, lelei, a le o lea alu i le isi filifiliga e faasaʻo ai.

    Tagaʻi foʻi: Faʻasaoina o le Faʻailoga o le Upu "Le lava le manatua e faʻamaeʻa ai le taotoga"

Metotia 2: Faʻamālōlōina le faʻaopoopoina o faʻaopoopoga i le lima

E pei ona matou taʻua i le folasaga o lenei tusiga, o le mafuaʻaga autu mo le faʻamutaina o le Microsoft Word o le faʻaopoopoga, e lua tulaga lelei ma faʻapipiʻi e le tagata faʻapitoa. O le mea masani, o le liliu ese o le tele o taimi e le lava e foia ai le faafitauli, o lea e tatau ai ona sili atu lou faʻapitoa e ala i le faʻaogaina o le polokalama i se auala saogalemu. E faia lenei mea e pei o lenei:

  1. Valaau le faʻaaogaina o le polokalama Taumafaiumia ki i luga o le komepiuta "VA + R". Tusia le poloaiga lenei i le manoa ma kiliki "Lelei".

    faʻamalosi / saogalemu

  2. O le a faʻalauiloaina le Upu i se auala saogalemu, e pei ona molimauina e le tusiga i lona "pulou".

    Manatua: Afai e le amataina le Upu i se auala saogalemu, o le taofi o lana galuega e le fesoʻotaʻi ma add-ins. I lenei tulaga, alu saʻo i "Metotia 3" o lenei tusiga.

  3. Alu i le lisi "File".
  4. Tatala le vaega "Filifiliga".
  5. I le faamalama e aliali, filifili Faʻaopoopogaona fai ai lea i le lisi o le faʻafiti "Pulega" filifili "Upu Faʻaopoopo" ma kiliki le ki "Alu".

    I le matala tatala ma le lisi o mea e faʻaaogaina faʻaopoopo, pe afai ei ai, mulimuli i laasaga o loʻo faʻamatalaina i le laasaga 7 ma le isi o aʻoaʻoga oi ai nei.

  6. Afai i le lisi "Pulega" leai se mea "Upu Faʻaopoopo" pe leai, filifili mai le lisi pa'ū COM Faaopoopoga ma kiliki le ki "Alu".
  7. Faʻamalo se tasi o faʻaopoopoga i le lisi (sili atu le alu i le faasologa) ma kiliki "Lelei".
  8. Katia le Upu ma toe tamoe, i le taimi lenei i le masani masani. Afai o le polokalama e masani ona faia, ona mafua ai lea o le mafuaaga o le sese i le faʻaopoopoga ua e tapeina. Ae paga lea, o lona faaaogaina e tatau ona lafoai.
  9. I le mea e tupu ai le mea sese, pei ona faʻamatalaina i luga, amata le tusitala o tusitusiga i se tulaga saogalemu ma faʻamalo se isi faʻaopoopoga, ona toe toe amata lea o le Upu. Faia lenei mea seia oʻo ina mou atu le mea sese, ma pe a tupu lenei mea, o le a e iloa le mea o loʻo i ai le faʻauiga faaopoopo. O le mea lea, o mea uma e totoe e mafai ona toe liliuina.
  10. E tusa ai ma sui o le lagolagosua lagolago a Microsoft Office, o faʻaopoopoga nei e sili ona mafua ona o le mea sese tatou te mafaufauina:

    • Abbyy FineReader;
    • PowerWord;
    • Tino e masani ona tautala.

    Afai e te faʻaaoga soʻo se tasi, e saogalemu le fai atu o le mea lea e faʻaosofia ai le tupuga o le faafitauli, faʻaleagaina ai le faatinoga o le Upu.

    Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻamalo le mea sese i totonu o le Upu "E le faʻamaonia le faailoga"

Metotia 3: Fausia le Microsoft Office

O le faʻamutaina faʻafuaseʻi o le Microsoft Word atonu e mafua mai i le faʻaleaga saʻo i lenei polokalama poʻo soʻo se isi mea o loʻo avea ma vaega o le ofisa o le ofisa. I lenei tulaga, o le fofo sili ona lelei o le a vave ona toe faʻaleleia.

  1. Lafo se faamalama Taumafai ("VA + R"), ulufale i le tulafono o loʻo i lalo ma kiliki "Lelei".

    appwiz.cpl

  2. I le faamalama e tatala "Polokalama ma Vaega" suʻe Microsoft Office (poʻo le Microsoft Word motuʻese, e faalagolago i le fea o faʻamaumauga o le afifi ua e faʻaogaina), filifili i le kiore ma kiliki i le kuluma o loʻo i luga o le pito i luga "Suiga".
  3. I le faamalama Seti Wizard o loo i luga o le lau, siaki le pusa i talaane "Toe faʻafoʻisia" ma kiliki "Faaauau".
  4. Faatali seʻia maeʻa le faʻavaeina ma toe faʻaleleia le soʻotaga o le ofisa, ona toe amata lea o le Upu. E tatau ona mou atu le mea sese, ae afai e le tupu lenei mea, e tatau ona e faia se mea sili atu.

Metotia 4: Faʻasaʻo le Microsoft Office

Afai e leai se fofo na fautuaina e matou i luga na fesoasoani e aveese le mea sese "Ua le toe galue le polokalama", e tatau ona e faʻaaogaina se fua faʻafuaseʻi, e pei o le toe faʻaleleia o le Upu poʻo le Microsoft Office atoa (e faalagolago i le faʻaaliga o le afifi). E le gata i lea, o le faʻasalaga masani i lenei mataupu e le lava, talu ai o faʻamaumauga o le polokalama poʻo ona vaega e mafai ona tumau i totonu o le tino, ma faʻaalia ai le toe faʻafouina o se mea sese i le lumanaʻi. Mo le maualuga ma lelei "faamama" matou te fautuaina e faʻaaoga le meafaigaluega faʻapitoa na ofoina i luga ole laiga o le lagolago a le auʻaunaga a le ofisa.

Tikiake le Aveesea o Meafaigaluega e aveese atoa ai le MS Office

  1. Tikiai le talosaga ma taʻavale. I le faamalama faʻafeiloaʻi, kiliki "Lisi".
  2. Malilie e vaʻaia atoatoa tusi talosaga mai le Microsoft Office suite mai lau komepiuta i le kiliki "Ioe".
  3. Faatali seʻi maeʻa le faʻasologa o le faʻasalalau, o lona uiga, ia faʻaleleia atili lona lelei, ia faʻaoga le faʻaaogaina o masini e faʻaaoga ai se tusi faʻapitoa. Mo nei faʻamoemoega, CCleaner, o le faʻaaogaina lea na matou faamatalaina muamua, e fetaui lelei.
  4. Faitau atili: Faʻapefea ona faʻaaoga le CCleaner

    E mautinoa lava o le faʻamalosea uma o auala, toe faʻaleleia lau PC ma toe faʻatulagaina le ofisa o le ofisa e faʻaaoga ai la matou taʻiala taʻitasi. A maeʻa lena mea, o le mea moni o le a le faalavelaveina oe.

    Faitau atili: Faʻatulaga le Microsoft Office i luga o se komepiuta

Faaiuga

Laʻasaga "Ua uma le polokalama ..." E le gata mo le Upu, ae faʻapea foi mo isi tusi talosaga e aofia ai i le Microsoft Office package. I lenei tusiga, na matou talanoa e uiga i mafuaʻaga uma o le faafitauli ma le auala e faʻaleleia ai. O le faʻamoemoe, o le a le sau i le toe faʻaleleia, ma e mafai ona e faʻaaogaina se mea le lelei, pe afai e le o se faʻalauiloaina o le banal, ona faʻatapulaʻaina ai lea o oe lava i le faʻaleagaina o faʻaopoopoga poʻo le toe faʻafouina o mea ua faʻaaogaina.