Foia le faafitauli i le tatalaina o se kiliva afi i lau komepiuta


360 Total Security is a free anti-virus package faatasi ai ma le puipuiga o le ao, palola ma le puipuiga o le masini. I nisi tulaga, e mafai ona faʻapipiʻiina i se tulaga tutusa ma isi polokalama e leai se totogi, lea e masani ona mafua ai le le mautonu ma le faʻaleagaina o tagata faʻaoga e tatau ona aveese lenei polokalame mai a latou komepiuta. O lenei tusiga o le a tuʻufaʻatasia i le auala e faia saʻo ai.

Aveese 360 ​​Aofaiga o Puipuiga

E mafai ona e aveeseina le toa mai le PC i ni auala se lua: faʻaaogaina o polokalama poʻo le lima. O le isi, matou te faʻamatala auiliʻili uma ia mea e lua, ae tasi lava le ata. Talu ai tatou te feagai ma se polokalame "taufaasese" e fuafua e tau ai faʻamalosi, o le a tuʻuina atu i ai le module o le puipuiga o le tagata lava ia. O lenei tulaga e fesoasoani e faʻamautinoa ai le le faʻaaogaina o faila ma isi tulaga taua o le antivirus, lea e mafai ona taofia ai lona faʻauigaina. O le mafuaʻaga lea ao leʻi amataina le faʻatinoga, e tatau ona e faʻamaonia lenei filifiliga.

  1. Tatala ia poloka poloka mai le autu autu o le polokalama.

  2. Taofi "Manatu taua", i le itu taumatau o le faamalama, matou te maua ai le filifiliga e nafa ma le puipuia o le tagata lava ia ma aveese le pusa siaki o loʻo faʻaalia i luga o le sikipi.

    I totonu o le faʻatalatalanoaga o loʻo tatala, matou te faʻamaonia lo matou faamoemoe e ala i le kiliki Ok.

O lea e mafai ona e alu e aveese le antivirus.

Vaʻai foi: Aveeseina o le antivirus mai le komipiuta

Metotia 1: Polokalame Faapitoa

Matou te fautuaina le faʻaaogaina o le Revo Uninstaller e avea ma meafaigaluega sili ona aoga e pei o le polokalama mo le faʻalauiloaina o polokalama. O le a mafai ai ona le gata ina aveese le 360 ​​Aofaiga o Puipuiga, ae ia faamamaina foi le faiga o faila ma totoe o faila.

Tikiake Revo Uninstaller

  1. Faʻatalo le Revo ma vaʻavaʻai mo la matou antivirus i le lisi. Filifili, kiliki PKM ma filifili le mea "Aveesea".

  2. O le polokalama o le a otometi lava ona fatuina se mataitusi e toe foʻi i tua le polokalama, ona amata ai lea o le faagasologa o le folasia. O le 360 ​​le aofaʻiga o le saogalemu o le faʻapipiʻiina, o lea tatou te kiliki ai "Faaauau le tape".

  3. I le isi pusa, toe kiliki "Faaauau le tape".

  4. Matou te faʻapipiʻiina ni taʻavale se lua (matou te tapunia faʻamaʻi ma tafaoga o le saoasaoa o le taaloga) ma taomi le faamau "Lisi". O loʻo matou faʻatali mo le maeʻa o le taotoga.

  5. Push button "Faauma".

  6. I le Revo Uninstaller window uninstall, matou te fesuiaʻi i le tulaga maualuga ma faʻaauau le suʻesuʻeina o le polokalama mo "fagu" - o faila ma ki o le polokalame e faʻaumatia.

  7. Toto "Filifili Mea Uma"ona sosoo ai lea "Aveesea". Faatasi ai ma lenei gaioiga, matou te faʻamaonia le resitala o inisiua le talafeagai.

  8. O le isi laasaga o le tapeina o faila o loʻo totoe i le auala lava lea e tasi mo ki.

  9. O le polokalama o le a taʻuina mai ia i tatou o nisi faila o le a na o le isi taimi e amata ai le polokalama. Matou te ioe.

  10. Toto "Fai".

  11. Toe toe fai le komipiuta.
  12. A maeʻa ona toe faʻaleleia, e tolu laupepa o le a tumau i le polokalama, lea o le a faʻamutaina foi.
    • Muamua "pepelo" i

      C: Windows Tasks

      ma ua valaauina "360 Lelei".

    • Le ala i le lona lua

      C: Windows SysWOW64 config systemprofile AppData Roaming

      Faʻasalalauga "360safe".

    • O le pusa lona tolu o loʻo i ai iinei:

      C: Faʻatonu Polokalame (x86)

      E i ai sona igoa "360".

O le maeʻa atoa lenei o le 360 ​​Aofaiga o Puipuiga.

Metotia 2: Taiala

O lenei metotia e aofia ai le faʻaaogaina o se "tagata" faʻapipiʻi polokalama ma le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o faila uma ma ki.

  1. Tatala le pusa i le siaki faapipiʻi i

    C: Faʻatonu Polokalama (x86) 360 Puipuiga Faʻaopoopo

    Taumafai le mea e teu ai - faila Uninstall.exe.

  2. Toe fai manatu i 2 e 5 ese mai le ala ma le Revo Uninstaller.
  3. O le isi laasaga o le aveese lea o le vaeluaga na faia e le polokalama mai le resitala. Amata le faatonu mai le lisi Taumafai (Manumalo + R) au

    faʻatonutonu

  4. Tatala se paranesi

    HKEY_LOCAL_MACHINE SYSTEM CurrentControlSet services

    Ma tape le vaega ua taua "QHAActiveDefense".

  5. Aveese le pusa anti-virus, pei o le palakalafa 12 o le metotia ma Revo. Atonu e le mafai ona e faʻamalo le "pusa" 360 "mai le nofoaga.

    C: Faʻatonu Polokalame (x86)

    O loʻo i ai faila na faʻaaogaina e ala i faiga faʻaaogaina. O lenei Unlocker o le a fesoasoani ia i tatou i fafo - o se polokalama o le a fesoasoani e aveese nisi o faila na loka. E manaʻomia ona sii mai ma faʻapipiʻi i lau PC.

    Tikiake Unlocker

  6. Matou te taʻalo PKM i luga o se faletupe "360" ma filifili le mea "Tatalaina".

  7. I le lisi pa'ū lisi o taga, filifili "Aveesea" ma tulei "Tatala Mea Uma".

  8. A maeʻa se faʻatali puupuu, o le polokalama o le a faʻaalia se faamalama o fai mai o le tapeʻaina e mafai ona toe faʻaleleia. Toto "Ioe" ma toe amata le komepiuta. Faʻasalaina maeʻa.

Faʻasalalau mea faʻaleleia o le browser

O lenei faʻaopoopoga e valaʻau "Puipuiga mai faʻamatalaga i le initaneti 360" e na o le pau lava le mea e faʻapipiʻiina pe afai na e faʻatagaina le polokalama e faia lenei mea i totonu o le puipuiga.

I lenei tulaga, e tatau ona le atoatoa, ma sili atu le aveeseina atoa mai le masini.

Faitau atili: Faʻafefea ona aveese se faʻaopoopoga i Google Chrome, Firefox, Opera, Yandeks.Browser

Faaiuga

360 Le aofai o le saogalemu e mafai ona avea ma fesoasoani tele i le puipuia o lau komepiuta mai siama, pe afai e le mo faasalalauga. O ia na te faamalosia i matou e aveese lenei oloa. I lenei faagasologa, e leai se mea faigata, sei vagana ai ni nuances se lua ua matou aofia i lenei tusiga.