AutoRuns 13.82

Soo se talosaga, auaunaga, poo se galuega e taʻavale i luga o se komepiuta a le tagata lava ia ei ai lana lava faʻailoga amata - o le taimi e amata ai le talosaga. O galuega uma lava e amata otometi lava ma le faʻalauiloaina o le masini komepiuta o loʻo i ai a latou lava tusitusiga i le amataga. O tagata taʻutaʻua uma e masani ona iloa pe a amata ona faʻaaogaina e le masini faʻamaonia le tele o le RAM ma faʻapipiʻi le gaosiga, lea e mafua ai ona amata vave le komipiuta. O le mea lea, o le puleaina o faamaumauga i le taʻavalevale o se lomiga autu, ae le mafai e polokalama uma ona pulea mea uma e sii mai.

Avtoruns - O se faʻaaogaina e tatau ona i ai i totonu o le faʻamalosi a se tagata o loʻo i ai se auala aoga i le puleaina o la latou komepiuta. O lenei oloa, e pei ona latou fai mai ai, "vaai i le aʻa" o le faiga faʻaogaina - e leai se talosaga, auaunaga poʻo se avetaʻavale e mafai ona lafi mai le malosi tele Autoruns. O lenei tusiga o le a talanoaina auiliili le mafai gafatia o lenei aoga.

Avanoa

- Faʻaalia se lisi atoa o polokalama faʻatagaina, galuega, tautua ma avetaʻavale, vaega o talosaga ma mea e lisi ai mea, ma gaosi ma codecs.
- Faʻamanino tonu le tulaga tonu o faila faʻalauiloaina, faʻafefea ma pe o le a le faasologa e faʻalauiloaina ai.
- Sue ma faʻaali nofoaga e ulufale ai.
- Taofia le faʻalauiloaina o soʻo se mea na iloa.
- E le manaʻomia le faʻatulagaga, o le 'upega tafaʻilagi e aofia ai faila faila e lua e faʻatatau mo numera e lua o le polokalama faʻaoga.
- Iloiloina le isi OS faʻapipiʻiina i luga o le komepiuta lava poʻo luga o le 'aufaʻasalalau aveeseina.

Ina ia sili atu ona lelei, e tatau ona faʻatautaia se polokalama e avea ma pule - i lenei auala o le a lava ai avanoa e pulea ai le faʻaaogaina o punaoa ma punaʻoa. O aia maualuga e manaʻomia foi mo le suʻeina o vaega amata o le isi OS.

Lautele lisi o mea na maua

O se faʻataʻitaʻiga faʻatulagaina lea o le a tatala vave i le amataga. O le a faʻaalia manino uma faamaumauga na maua. O le lisi e sili ona manaia, mo lona faʻatulagaga, le polokalame, pe a tatalaina, mafaufau mo se minute poʻo le lua, suʻesuʻe ma le totoa le polokalama.

Ae ui i lea, o lenei faamalama e sili atu ona talafeagai mo i latou e iloa tonu le mea o loʻo latou sailia. I se telē tele e matua faigata lava ona filifili se faʻamatalaga patino, o lea na tufatufa atu ai e le au atinaʻe mea uma i luga o nusipepa eseese, o le faʻamatalaga o le ae vaʻai i lalo:

- Logonoa - iinei o le polokalama faʻapipiʻi lea e faʻaogaina i latou lava i luga o le taʻavale ao faʻatulagaina o le a faʻaalia. I le aveeseina o atigipusa, e mafai ona vave faʻatopetope le taimi o le taʻavale, e le aofia ai polokalama e le manaʻomia e le tagata faʻaaoga vave pe a uma ona amata.

- Explorer - e mafai ona e iloa po o fea aitema o loʻo i le lisi o faʻamatalaga e faʻaalia pe a e kiliki i luga o se faila po o se faʻailoga faatasi ai ma le ki o le kuki saʻo. Aʻo faʻapipiʻi se tele o faʻamatalaga, o le lisi o talaʻaga ua televave, lea e faigata ai ona maua le mea o loʻo manaʻomia. Faatasi ai ma Autoruns, e mafai ona e faigofie ona fufulu le lisi o le lisi-matau.

- Internet Explorer momoli atu faʻamatalaga e uiga i le faʻapipiʻiina ma le faʻaogaina o masini i se 'upega tafaʻilagi faʻamaumauga. O se sini tumau o polokalama leaga o loʻo taumafai e faʻaaogaina le faiga e ala atu i ai. E mafai ona e suʻeina faʻamatalaga leaga i le pule faataga e ala i se tagata e le o iloa le faʻalapotopotoga, faʻamalo pe faʻamalo foi.

- Auaunaga - mataʻituina ma puleaina taʻavale faʻamanuiaina na faia e le OS po o le isi vaega tumaoti.

- Avetaavale - faʻataʻitaʻiga ma taʻavale tolu-vaega, o se nofoaga e sili ona fiafia i ai o siama ogaoga ma rootkits. Aua e te tuuina atu ia i latou se avanoa se tasi - ia na ona fulieseina ma tape.

- Faʻatulaga galuega - iinei e mafai ona e mauaina se lisi o galuega faatulagaina. E tele polokalama e tuʻuina atu ai le pule i lenei auala, e ala i se fuafuaga fuafuaina.

- Faʻafeiloaʻi ata - faʻamatalaga i luga o faʻataʻitaʻiga faʻapitoa o taʻiala taʻitasi. E masani lava e mafai ona maua faamaumauga i luga o le faʻalauiloaina o faila faatasi ai ma le extension extension .exe.

- Talosagaina o pepa - faila faila o le dll-faila faatagaina, o le tele o polokalama.

- Faailoaina igoa - o iinei e mafai ona e maua ai faila faila e faʻafeiloaia e polokalame faʻapipiʻiina.

- Poto faʻataunuʻu - tusi talosaga o le a faʻaalia i le amataga o le OS. E masani lava, o le fuafuaina fuafuaina o le faila o faila masani aʻo leʻi tuʻuina atu le Windows iinei.

- Faʻaaliga Winlogon Se lisi o pusa e galue o se mea e tupu pe a toe faʻafouina le komepiuta, tapeina, poʻo le taimi e faʻaogaina ai i fafo e le tagata faʻaaoga.

- Winsock Providers - Fesootaiga OS ma fesoʻotaiga vavave. O nisi taimi e maua ai e sbda ni faletusi poʻo ni faletusi.

- LSA Tagata e Tuuina atu - faʻamaoniga o faʻamaonia ma faʻamaonia o latou faʻamautinoa.

- Lolomiga Lolomi - lomitusi o loʻo i ai i le polokalama.

- Gaoioiga uʻu - Lisi lisi o gaioiga faʻapipiʻiina e le masini poʻo le faʻaaogaina.

- Ofisa - faʻaopoopoga faʻaopoopoga ma plug-ins o polokalama a le ofisa.

I faʻamaumauga taitasi e maua, E mafai e Autoruns ona faia taga nei:
- Siaki le tagata lomitusi, le auai ma le moni o se saini numera.
- Faʻalua-lua ina ia siaki le nofoaga autu i totonu o le resitala poo le faila faila.
- Siaki le faila i luga o Virustotal ma faigofie ona iloa pe leaga.

I le taimi nei, o Avtoruns o se tasi o meafaigaluega sili ona maualuga mo le puleaina o le amataga. Faʻatinoina e avea ma pule, e mafai e lenei polokalama ona suʻeina ma faʻamaeʻaina soʻo se faʻamatalaga, faʻavavevaveina le taimi e faʻaaogaina ai, aveesea le avega mai galuega o loʻo iai nei ma le puipuia o le tagata faʻaaoga mai le aofia ai mea leaga ma avetaavale.

Matou te pulea le faʻapipiʻiina aunoa ma Autoruns Komepiuta komepiuta WinSetupFromUSB LoviVkontakte

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
AutoRuns o se polokalama e leai se totogi mo le puleaina o osofaʻiga e faʻaitiitia ai le avega amata i luga o lau PC ma faʻateleina ai lona faʻalauiloaina.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, 2000, 2003, 2008, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Mark Russinovich
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Igilisi
Version: 13.82