Faʻafefea ona fai tupe i le Instagram


E mautinoa o le toatele o tagata e moemiti i se mamao mo le TV, lea e mafai ona e valaʻau pe ua leiloloa. I le matafaioi o se ituaiga o masini vavega e mafai ona avea ma atamai i luga o le Android, lea e mafai ai ona e faʻapipiʻi se talosaga e pulea le TV.

Aʻo leʻi faʻapipiʻiina soʻo se tusi talosaga o loʻo faʻamatalaina i lalo, ia mautinoa o lau telefoni ei ai se atigi infrared-in-port!

Soo se Tele Tele Tele Remote

Le tele ma faʻaaogaina le tele o mea e mafai ona galue e avea o se polokalama faʻatautaia "fale atamai". Faʻapitoa i le numera tele o faʻataʻitaʻiga ma faʻataʻitaʻiga - e tusa ai ma le atinaʻe, sili atu ma le 900,000 masini.

O isi mea faʻaopopo e aofia ai le faʻatulagaga faʻapitoa o toe faʻaaogaina, masini (i le ituaiga o macros ma le faʻatasi ai ma Tasker), faʻamalama osofaʻi o le faʻamafanafanaga mo avanoa mai soʻo se talosaga, ma le faʻalogoina o le leo (i le taimi nei ua na o Google Now / Fesoasoani ua folafolaina le lagolago mo Bixby). Faʻalagolago i galuega i luga o faʻamalama faʻamaonia lona tolu. Le mautonu - e le galue i masini Sony, na o se vaega e galue i le LG. I totonu o le free version o loʻo i ai se faʻasalalauga, faʻapea foi i totonu o lea tulaga e gata lava.

Faʻalogo SoMote Universal Remote

Peel smart mamao

Taʻitaʻiga faʻaaogaina e faʻaaogaina ai le faʻaogaina o meafaigaluega i fale. E pei o tagata tauva, o le numera o masini e lagolagoina e matua telē lava. Ae ui i lea, e le mafai e Peel ona tuʻuina atu soʻo se meataalo po o foliga faʻapipiʻi i totonu o ni lauiloa, e faʻaalia ai se tulaga mamao.

O se vaega o lenei talosaga o le lagolago lea a le televise i luga o le Initaneti: o loo ofoina atu ia te oe lana faasologa o polokalama, iloilo mea na e vaaia muamua. O se avanoa matagofie o faʻamanatu ia e faʻapipiʻi i totonu o le kalena - e te le toe misia lau laʻau e fiafia i ai poʻo le televise. O le pulea o meafaigaluega i luga o le fale (ea ea, fale malulu, mea vevela, ma isi mea) o latou avanoa faapitoa e maua (o le lisi o mea faʻapipiʻi ua faʻatapulaʻaina). O mea le lelei o le talosaga e totogi ma faʻasalalau, faʻapea foʻi ma le le mafaʻatauina o galuega i luga o nisi firmware ma masini lautele.

Tikiala Peel Smart Remote

SURE Universal Remote

O le isi sui o tusi talosaga e mafai ona pulea ai masini eletise. O le eseesega autu mai tagata tauva o le mafai ona pulea le atamai televise ma le aufaasālalau e faʻaaogaina Wi-Fi.

Faʻafetai i lenei mea, o loʻo faʻalagolago foi le tutusa o Chromecast - o le mafai ona taʻalo vitiō pe matamata i ata mai le manatuaina o se telefoni po o se papa. E moni, i le taimi e tasi e faʻaaoga ai le Wi-Fi ma le infrared o le a le aoga. O le isi vaega o vaega ole masini: o le talosaga e mafai ona faʻatulagaina e pulea ai nisi masini i le taimi e tasi (mo se faʻataʻitaʻiga, se TV atamai ma le DVD DVD). Tali mai SURE Universal Ltd. e aunoa ma se faaletonu: o nisi o galuega faatino e avanoa pe a uma ona totogiina; i le saolotoga o le talosaga o loʻo i ai se faʻasalalauga; E leai se lagolago mo nisi ituaiga o meafale fale.

Faʻalogo SURE Universal Remote

Puleaina

O se fofo ma se auala manaia i le tagata e faaaoga ai - o le polokalama e le na o le faataitaiina o galuega o le faamafanafanaga, e foliga foi o se uluai meafaigaluega e faatonutonuina mo se masini faapitoa.

E fetaui pe leai foi, e filifili tagata uma mo ia lava, ae foliga foliga lelei. Peitai, o le gaioiga, e le o ese mai le maoae tele. Manatua, atonu o le taimi (mo le faʻatalanoaina poʻo le vavaeina o le masini), le faia o vaega o faʻamafanafanaga, faʻapea foi ma le faʻaaogaina o manatu mo le faʻaogaina o gaioiga fou ma faʻamalosi. E lagolagoina le taofiofi o meafale, ae le mafai e le polokalama Smart Home Control IT ona faʻatautaia. Faʻasalaga o le talosaga - e tatau ona sii mai i luga o masini komepiuta ia manatuaga, tapulaa ma faasalalauga i le saolotoga, faapea foi ma le le lelei o le faʻasalalau i totonu o Rusia.

Download Manaʻo

Televise Tele Televise (Twinone)

O se mea e sili ona lelei le faʻamafanafanaina e faʻaaogaina ai televise ma televise televise. E foliga mai o se aulelei matagofie ma matamata le faʻaoga.

O mea e fausia-e laiti - o le mea e tatau ai i latou e tatau ona muamua i avanoa uma e suia ai le faʻaogaina o mataʻitū mamao i soo se faʻatonuga, faʻapea foi ma le setiina o lau lava ata i le talaaga mai le faʻailoga. E ese le manaia na le faatapulaaina ai e tagata atinaʻe le faʻaaogaina o le numera o faʻataʻitaʻiga talafeagai - e mafai ona e faʻaopopoina i ni aofaiga e le faʻatapulaʻaina, e aofia ai oe lava (aoga mo meafaigaluega fale). O le polokalama e na o le lua faʻailoga - o se numera tele o masini e lagolagoina mai le atigipusa ma le i ai o faʻasalalauga.

Download Televise Tele Televise (Twinone)

Mi Remote pule

O le talosaga mai le kamupani sili ona lauiloa Xiaomi, na fuafua e pulea a latou lava oloa Mi TV ma Mi Box, ae talafeagai foi mo meafale mai isi gaosi oloa.

O se numera tele o faʻataʻitaʻiga ma ata o televise, pusa tuʻufaʻatasi, o mea faʻaleleia o le tau ma isi meafale e lagolagoina. O le lisi, i le ala, ua sili atu ona faʻatinoina nai lo talosaga uma mai le filifilia o nei aso. E faʻapipiʻi ona gaosia faʻamafanafanaga; o mea uma e manaʻomia e le tagata faʻaaoga o le siakiina lea o le tali a le masini e faʻapipiʻi ai piko. Le numera o faʻasalaga faaopoopo e le faʻatapulaaina. Naʻo le toe foi mai i tua o nisi nofoaga e le lelei le faaliliuina i le gagana Rusia.
Download Mi Remote pule

ASmart Remote IR

O se isi fofo faigofie, faatasi ai ma se aulelei matagofie ma faauo. O lenei talosaga e mafai ona galue i televise, faʻamafanafanaga, pitonuu, masini komepiuta, faʻalogo leo ma vaʻalele.

I le i ai o se lisi tele o tagata e lagolagoina ma faʻataʻitaʻiga o ituaiga masini uma. Mo i latou taʻitasi o loʻo i ai le tele o filifiliga mo faʻamatalaga - afai e leai se mea talafeagai, e mafai ona e fatuina oe lava, ma faʻamautinoa lelei le numera o ki, o latou gaioiga ma le nofoaga. O le mea moni, e mafai ona e fatuina nisi taʻavale faatonutonu, e aofia ai mo le masini lava e tasi. O galuega uma e avanoa mo le leai o se totogi ma leai se faʻasalalauga. Naʻo le leaga - i luga o nisi masini e le mautonu.

Download ASMart Remote IR

E masani lava, e tasi le afe ma le tasi talosaga mo le faʻataʻitaʻiina o se vaega o loʻo pulea le Google Play Market, faʻatasi ai ma le tele o telefoni feaveaʻi o loʻo maua muamua lenei polokalama i le taimi muamua. Ae ui i lea, o faʻasalalauga faʻasolu lona tolu e sili atu ona faigofie ma faʻatinoina i totonu, o lea ia taumafai e saili sau oe lava.