Google Talkback


O le Monitoring Traffic Monitor (Monitor Traffic Monitor) o se polokalama faigofie lea e siaki ai le faʻaaogaina o fefaʻatauaiga o fesoʻotaiga. E leʻi manaʻomia le faʻatulagaina o le talosaga. Polokalame e faʻaalia ai le faʻaalia o faʻamatalaga fesoʻotaiga uma i totonu o le faamalama autu o le potu faigaluega.

Faʻamatalaga o le Map Network

O poloka pito i luga o le Network Traffic Monitor e faʻaalia ai faʻamatalaga e uiga i lau masini fesoʻotaiga. Po o le, o le kamupanī ma le faʻataʻitaʻiga o le keli kesi. Afai ei ai lau komipiuta faʻafesoʻotaʻi lau PC, ona oʻo mai lea i le pito o le laina muamua "Faʻafesoʻotaʻi Wi-Fi". I totonu o le masini komepiuta o loʻo i ai se mea faʻalelei e ono otometi lava ona fuafuaina le ono-kuata numera o au masini. Mai le itu taumatau o loʻo i ai faʻamatalaga e uiga i le saoasaoa na tuʻuina mai e le ISP.

Tikiai ma saula

O faʻamatalaga e uiga i le oʻo mai ma fafo atu o faailo o loʻo faʻaalia i le pito i lalo. O latou taʻitasi "I" ma "OUT" faʻaalia le saoasaoa o loʻo faʻaaogaina ma maualuga mo le taimi atoa. O le a e vaʻai i le tau "Tulaga / sec" - o lenei tulaga maualuga e iloa ai le saoasaoa o le saoasaoa. E tusa ai "TOTO" o le a faʻaalia ai le faʻaaogaina o feoaiga i luga ole fesootaiga I le tauagavale, o faʻamatalaga i luga o le taimi ua mavae ma le aofaʻiga atoa o faʻataunuʻu In / Out o le a faʻaalia.

Filifiliga Filifilia

E mafai ona faia tulaga uma e ala i le kiliki i luga o le ki ma le mea e faʻaaoga i le nofoaga faigaluega o le atinaʻe. O le faamalama tatalaina e aofia ai vaega e tolu. I le muamua, e mafai ona e faʻaulu se seti faʻamau, o lona uiga, pe a oʻo i se taimi ua atofaina, e faʻamavaeina e le polokalama ia lipoti uma o faʻaaogaina fesoʻotaiga. O le faʻafitauli o le faʻamaonia lea o faʻamaumauga ina ua oʻo mai le tasi aso, masina, ma le tagata e ulu atu i ana lava faʻamatalaga. I le le mafai, o le seti e le atoatoa.

Nofoaga "Tapulaa" e mafai ai e oe ona faʻatautaia se tapulaa faʻaaogaina fesoʻotaiga. E mafai e le tagata faʻaoga ona ulu atu i tulaga taua mo le oʻo mai ma le faʻailoga. O le mea lea, o le a le mafai e le tagata faʻaaoga ona faʻaaogaina le tele o felauaiga nai lo le mea e tatau ai, ma o le polokalama e poloka le avanoa. O le vaega mulimuli e mafai ai ona e faamaumauina fuainumera i faila Faila, le nofoaga e faʻaalia ai e le tagata faʻaalia le tagata lava ia pe lafoaʻi le mea e le mafai.

Mama

  • Maua laisene;
  • Faʻamaumauga i luga o masini fesoʻotaʻiga

Faʻafitauli

  • English interface;
  • Se numera itiiti o galuega.

Folasaga ua faʻapipiʻiina o le a fesoasoani e faʻatautaia ai fefaʻatauaiga i le lalolagi. O le matagaluega o Taavale Feoai i luga o Fesootaiga o loʻo i ai le malosi e muaʻi faʻaopoopoina ai faʻamaumauga o le Initaneti ma faʻamaumauga uma i faila faila.

Tikiake le Alatele mo Taavale Feʻaveaʻi mo le leai

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Mataʻituina o le upega tafailagi FPS Monitor Bwmeter Initaneti telefoni feaveaʻi

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
Faʻamatalaga o Taavale Fefaʻatauaʻiga i luga o Fesootaiga o se polokalame e mafai ai e oe ona mataʻituina le siiina mai ma le tuʻuina atu o faʻamaumauga i le lalolagi, faʻaalia se lipoti i le matala o polokalama.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻaausiaina: Marius Samoila
Tau: Faʻatau
Toa: 1 MB
Gagana: Igilisi
Version: 1.0.5.3