Faʻasalaga o le potutusi v7plus.dll

E taua tele le RAM i soʻo se PC, pe o se komepiuta poʻo se komepiuta. O le a le tele o le RAM i luga o lau masini, e faʻatatau i lona saoasaoa. Ae le o tagata uma e iloa le tele o manatu e mafai e lana komepiuta ona faʻaaogaina. I le tusiga o aso nei o le a tatou faʻamatalaina pe faapefea ona maua le tali i lenei fesili.

E faʻapefea ona iloa le tele o le RAM e faʻapipiʻiina i luga o le komepiuta

Ina ia iloa pe o le a le tele o le RAM i luga o lau masini, e mafai ona e faʻaaoga uma polokalama faʻaopoopo ma masini Windows. O le a tatou mafaufau i filifiliga eseese.

Metotia 1: AIDA64

O se tasi o polokalama sili ona lauiloa e mafai ai e oe ona vaʻai ma suʻesuʻeina mea uma e fesoʻotaʻi ma se komepiuta o AIDA64 Extreme. O se tali sili lea mo i latou e fia iloa le tele e mafai ai e uiga ia latou PC. I le faʻaaogaina foi o lenei oloa, e mafai ona e mauaina faʻamatalaga e uiga i le faʻaogaina o masini komepiuta, faʻaogaina o masini komepiuta, fesoʻotaiga ma isi masini masini masini.

Lesona: Faʻapefea ona faʻaoga AIDA64

  1. Ina ia iloa le aofaʻi o manatuaga fesoʻotaʻi, faigofie le polokalama, faʻalautele le tab "Komipiuta" ma kiliki iinei i luga o le mea "DMI".

  2. Ona faalautele lea o afifi "Module Maluga" ma "Mea e te mafaufau i ai". O le ae vaʻaia faʻamau i luga o le PC, e ala i le kiliki i luga lea e mafai ona e maua ai nisi faʻamatalaga e uiga i le masini.

Metotia 2: Piriform Speccy

O se isi polokalame lauiloa, ae o loʻo iai pea mo le matamataina o faʻamatalaga e uiga i mea uma faʻapitoa ma masini komepiuta o PC - Piriform Speccy. E i ai se faʻamatalaga faigofie faigofie, ae i le taimi lava e tasi o le malosi o galuega, ma o lenei mea na maua ai le tigaalofa o tagata faʻaoga. Faatasi ai ma lenei oloa, e mafai foi ona e iloa le aofaʻi o le RAM faʻapipiʻiina, lona ituaiga, saoasaoa, ma le sili atu: ia na o le faʻalauiloaina o le polokalama ma alu i le lisi ma le igoa talafeagai. O le itulau o loʻo tatala o le a maua ai faʻamatalaga auiliili e uiga i le mafaufauga avanoa.

Metotia 3: Vaʻai ile BIOS

E le o le auala e sili ona talafeagai, ae e tatau foi ona i ai le tulaga - o le vaʻai i uiga e ala i le masini BIOS. Mo komepiuta taʻitasi ma komepiuta, o auala e ulufale ai i lenei lisi e ono eseese, ae o le ki sili ona taatele F2 ma Aveese i le taimi o le fana a le PC. I luga o la matou 'upega tafaʻilagi, o loʻo iai se tusi e tuʻuina atu i auala mo le faʻaogaina o le BIOS mo masini eseese:

Vaʻai foi: Auala e ulufale ai i le masini BIOS

Ona tumau ai lea e sue se mea ua taʻua "Manatu Faʻatonu", "Faamatalaga o le Mafaufau" po o le isi mea o aofia ai le upu Manatua. O iina o le ae maua ai le aofai o mafaufauga avanoa ma ona uiga.

Metotia 4: Faʻamaumauga o le System

O se tasi o auala sili ona faigofie: toe iloilo mea o le polokalama, aua o loʻo faamatalaina ai uiga autu o lau komepiuta, faʻapea foi le RAM.

  1. Ina ia faia lenei mea, kiliki-i luga o le ala pupuu. "O laʻu komepiuta" ma i le lisi autu o loʻo i ai, filifili "Meatotino".

  2. I le faamalama e tatala, e mafai ona e mauaina ni faʻamatalaga autu e uiga i le masini, ae matou te fiafia i le mea "Masalo ua faʻaaogaina (RAM)". O le tau o loʻo faʻafeagai o le aofaiga o le manatua o loʻo avanoa.

    Tului
    O le tele o mea e manatua e masani ona itiiti ifo nai lo le fesoʻotaʻiga. O lenei mea e mafua mai i le mea moni e faapea o le masini e faʻaagaga mo ia lava se aofaiga patino o le RAM, lea e le mafai ona maua e le tagata faʻaaogaina.

Metotia 5: Faʻasologa o le Lisi

E mafai foi ona e faʻaaoga Poloaiga ma saili nisi faʻamatalaga RAM. Ina ia faia lenei mea, tamoe le faʻamafanafanaga e ala i Suʻe (poʻo seisi lava metotia) ma ulufale i le tulafono o loʻo i lalo iina:

WMIC MEMORYCHIP maua BankLabel, DeviceLocator, Malosiaga, Vaavaʻa

Ia mafaufau nei i parakalafa taʻitasi i auiliiliga atili:

  • BankLabel - o fesoʻotaʻiga nei e fesoʻotaʻi ai alalaʻau tutusa o le RAM;
  • Malosiaga - o le aofaiga o le manatua mo le maea faʻamaonia;
  • DeviceLocator - avanoa;
  • Televave - le saoasaoa o le komupi tutusa.

Metotia 6: Pule Faʻatonu

Mulimuli ane, e oo lava i totonu Task Manager faʻaalia le tele o le mea na faʻapipiʻiina.

  1. Valaʻau le meafaigaluega ua faʻaalia e faʻaaoga ai le autu autu Ctrl + Shift + Esc ma alu i le lisi "Galuega Faatino".

  2. Ona kiliki lea o le aitema "Manatua".

  3. O iinei i le tulimanu o le aofaiga atoa o RAM faʻapipiʻi. E iai foi iinei e mafai ona e mulimuli i fuainumera o le faʻaaogaina o manatuaga, pe afai oe fiafia.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o auala uma ua faʻaaogaina e faigofie tele ma mafai ai e se tagata PC masani. Matou te faʻamoemoe na matou fesoasoani ia te oe e taulimaina lenei mataupu. A leai, tusi au fesili i faʻamatalaga ma o le a matou tali vave i le taimi e mafai ai.