Faʻamataʻu faila faila XML

Toeitiiti lava o tagata uma o loʻo galulue pea ma le tasi masini komepiuta e tatau ona maua ona avanoa. Faʻaaogāina o mea faigaluega faʻaopoopo, e mafai ona e foia faafitauli i le galuega o le 'upega tafaʻilagi, poʻo le toe fetuunai i se mea sili e mafai ona fetaui ma ou manaʻoga. Sei o tatou sailia le auala e alu ai i tulaga o le browser o le Opera.

Palota suiga

O le auala pito sili ona faigofie e alu ai i le faatulagaga o le Opera o le faʻapipiʻi Alt + P i le matalauta o le sailiga. O le le lelei o lenei auala e naʻo le tasi - e le o tagata faʻaaoga uma e faʻaaogaina le tele o kulupu o kulimi vevela i lona ulu.

Alu i le lisi

Mo i latou e le o mananao e taulotoina faʻapotopotoga, o loʻo i ai se auala e alu ai i le faatulagaga e le sili atu le faigata nai lo le muamua.

Alu i le lisi autu o mea e teu i ai, ma mai le lisi e aliali mai, filifili le "Tautuuga".

A maeʻa lena mea, o le masini feaveaʻi e alu le tagata faʻaoga i le vaega e manaʻomia.

Faʻasologa o Taimi

I le vaega o le vaega lava ia, e mafai foi ona e faatautaia auala eseese i lalo o le lisi i le itu tauagavale o le faamalama.

I totonu o le vaega "Faʻatonu" o faʻalapotopotoga uma o le saienisi lautele e aoina.

O le poloka o le Browser vaega e aofia ai faʻamatalaga mo le faʻaalia ma nisi o foliga o le 'upega tafaʻilagi, e pei o le gagana, atinaʻe, faʻamaopoopoga, ma isi.

I le vaega "Saite" ei ai tulaga mo le faʻaalia o punaoa i luga o le upega tafaʻilagi: plugins, JavaScript, faʻasologa o ata, ma isi.

I le vaega "Puipuiga" o loʻo i ai tulaga e fesoʻotaʻi ma le saogalemu o le galue i luga o le Initaneti ma le faʻaaogaina o tagata faʻapitoa: ad blocking, finishing auto-form, fesoʻotaʻi mea e le o taʻua igoa, ma isi.

E le gata i lea, i vaega taʻitasi o loʻo i ai isi faʻaopoopoga e makaina i se gutu lauulu. Ae, e le mafai ona vaaia i latou. Ina ia mafai ai ona latou vaaia, e manaʻomia le tuʻuina o se vaʻa lata ane i le 'aitema "Faʻaali atu tulaga faʻalautele".

Nisi natia

E le gata i lea, i totonu o le browser o le Opera, o loʻo i ai tulaga taua. O mea ia o loʻo i ai masini faʻainitaneti, lea e na o le tofotofoina, ma le avanoa e ulufale atu ai ia i latou e ala i le lisi o mea e le maua. Ae, o tagata faʻaoga e mananao e faʻataʻitaʻi, ma lagona i totonu ia i latou lava le i ai o le poto masani talafeagai ma le malamalama e galulue ai ma ia ituaiga, e mafai ona alu i totonu o nei natia natia. I le faia o lenei mea, na o le faʻapipiʻi i le tuatusi o le 'upega tafailagi le faʻamatalaga "opera: flags", ma faʻasalaga i le Inisi ulufale i luga o le komepiuta, pe a maeʻa ona amata le itulau faataitai.

E tatau ona manatuaina o le faʻaaogaina o nei tulaga, o le tagata faʻaaoga e galue i lona lava lamatiaga ma mea e lamatia ai, aua e mafai ona taʻitaʻia ai faʻalavelave faʻapipiʻi.

Faʻasalalau i le tuai o le Opera

O nisi tagata faʻaaoga e faʻaauau pea ona faʻaaogaina le tuai o lomiga o le Opera browser (e oo i le 12.18 aofia ai) e faʻavae i luga ole masini Presto. Sei o tatou sailia le auala e tatala ai tulaga i totonu o ia suʻega.

O le faia o lenei mea e faigofie foi. Ina ia mafai ona e alu i faʻalapotopotoga lautele o mea e teu ai, ia na o le kesi Ctrl + F12. Po o le alu i le lisi autu o le polokalama, ma alu faasolosolo faasolosolo e ala i mea "Seti" ma le "Tulaga Aoao".

I le vaega lautele o le vaega e lima laupepa:

  • Tele;
  • Pepa;
  • Suʻe;
  • Uepi saite;
  • Faʻatele.

Ina ia alu i le vave, e mafai ona e komiina le ki o le U12, pe alu i le faasologa o Mea Faʻamau ma Faʻasologa Faʻasologa mea taʻitasi i le tasi.

Mai le lisi vave lisi e mafai foi ona e alu i tulaga o se nofoaga patino e ala i le kiliki i luga o le "Site o le Seti" mea.

I le taimi lava e tasi, o le a tatalaina se faamalama i tulaga mo le upega tafaʻilagi o loʻo i ai le tagata e nofo ai.

E pei ona mafai ona e vaʻai, alu i tulaga o le Opera browser e faigofie. E mafai ona fai mai o se faiga faʻaoga lenei. I le faʻaopoopoga, e mafai e tagata faʻapitoa ona faʻaogaina avanoa faʻaopopo ma faʻataʻitaʻiga.