Faʻatoʻa le faʻamatalaga o savali mo VKontakte

O le toʻatele o tagata e faʻaaogaina le fesoʻotaʻiga lautele VKontakte na feagai ma se faʻafitauli pei o le leiloloa o talanoaga i le vaega "Savali". O ituaiga uma o faigata i nei talanoaga e mafai ona foia e ala i le faʻatinoga o fautuaga na faʻamatala mulimuli ane i lenei tusiga.

Saili talatalanoaga VK

Saili mo talanoaga ma le toatele o tagata auai i le auivi o le uepisaite a le VC atonu o se numera tele o auala. E le gata i lea, o lau tala e tatau ona tuʻuina atu i talanoaga na e sainia ai oe, ae o nisi mafuaʻaga ua tuua ai i latou.

Vaʻai foi: Faʻapefea ona fatuina ma tuʻu se talanoaga VK

Afai na faʻesea oe mai le faʻatalanoaga, a uma loa ona e mauaina, o le a le mafai ona e tusitusi pe toe foi atu i ai. E le gata i lea, pe a silasila i le faʻamamaina o mea o loʻo talanoaina i le talanoaga, o le a le faʻaalia foi mea muamua.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona vavaeeseina se tagata mai se talanoaga VK

Faatasi ai ma isi mea, e taua le iloa e tusa lava pe faʻaumatia se faʻamatalaga o lenei ituaiga i se taimi ua leva, e mafai lava ona maua. Ae ui i lea, ia manatua o le tele o talatalanoaga mo se vaitaimi tele na o le taofia o le atinaʻe ma ua lafoina e tagata o loʻo faaaogaina le laupepa.

Metotia 1: Faʻamaumauga Faʻamau

O lenei vaega o le tusiga ua faamoemoeina mo i latou o loʻo faʻaogaina e manaʻomia ona maua se talanoaga i le tele o lisi o isi fesoʻotaʻiga. I le taimi lava e tasi, e le afaina po o ai oe ma i lalo o le a le tulaga oei luga o le poloka e manaʻo ai, ia "Aveesea" poʻo "Agavale".

  1. A oi luga o le upega tafailagi fesoʻotaiga, tatala le itulau "Savali".
  2. I le pito i luga o le faamalama malosi, saili le fanua "Saili".
  3. Faatumu e tusa ai ma le igoa o le talanoaga e manaʻomia.
  4. E masani lava, o igoa o tagata auai e mafai ona aofia i le ulutala o le talanoaga, o lea ia faaeteete.

  5. O se isi auala e sili ona taliaina, lea e faʻatumu ai le fomu sailiili e tusa ai ma mataupu o tusitusiga o le talanoaga.
  6. E sili le faʻaaogaina o upu tulaga ese i le nofoaga saʻo e pei o se mea e tupu.
  7. Atonu e faigata ia oe ona sailia ia lava upu i talanoaga eseese, lea, e le o lea, e le mafai ona foia.
  8. O le lisi na faʻamatalaina o gaioiga e matua tutusa lava mo tulaga uma ma le fou VKontakte interface.

E mafai e lenei mea ona faʻamaeʻaina le auʻiliʻiliga o le siakiina o suʻesuʻega faʻatalanoaga masani, ina ia maua se talanoaga.

Metotia 2: Nofoaga Faʻasalalau

I aso nei, o le auala aupito sili ona aoga ma, taua, faʻalavelave tele o le sailia o talanoaga i totonu o le 'upega tafailagi o fesoʻotaiga vavave faʻasoa. I le taimi lava e tasi, afai e faigofie ona e tagofia le faagasologa ua faʻamatalaina atili, e mafai ona e mautinoa o le a maua soʻo se talanoaga.

Ole manipisi manaʻomia e mafai ona faia i soʻo se faʻaonapo nei ona o le logina i VK muamua.

Faamolemole ia matau o lenei tulaga, e maua ai le avanoa e faagaoioi ai ma se numera tele o talatalanoaga.

  1. Afai o lau talanoaga atonu ei ai se talanoaga se tasi, ona faapipii lea o le tulafono lea i totonu o le pusa o le tuatusi.
  2. //vk.com/im?sel=c1

  3. Afai e lua pe sili atu talatalanoaga, e tatau ona e suia le numera i le faaiuga o le URL.
  4. im = sel = c2
    im = sel3
    im = sel4

  5. A e oʻo atu i le pito o le lisi o fesoʻotaʻiga tuʻufaʻatasia, o le a faigofie lava ona tuusaʻo oe i le itulau autu o le vaega. "Savali".

I le faʻaopoopoga i luga, e mafai ona e punou i lalo e faʻaaoga le lauga tuʻufaʻatasi.

  1. Faaopopo le tulafono lenei i le tuatusi o le upega tafailagi Initaneti.
  2. //vk.com/im?peers=c2_c3_c4_c5_c6_c7_c8_c9_c10&sel=c1

  3. Aemaise lava, i lenei tulaga, i le faasologa o folauga o talanoaga tatala, o le a tuuina atu ia te oe talanoaga mai le muamua i le sefulu.
  4. E le gata i lea, afai o oe sa auai i se tele o talanoaga, o le pepa o loʻo tuʻuina atu e mafai ona faʻalautele.
  5. E pei ona mafai ona e vaʻaia mai le faʻataʻitaʻiga, o le tuatusi e faʻafouina e ala i le faaopoopoina o numera numera fou i luma o faʻamaumauga mulimuli.
  6. _c11_c12_c13_c14_c15

  7. Afai e te seti se numera e sili atu le maualuga nai lo le tau muamua, ona tatalaina ai lea o se faʻamau i le pine pine tutusa i lenei nofoaga.
  8. _c15_c16_c50_c70_c99

  9. E mafai ona e amataina le sailiga i tulaga mamao, ae e le tatau ona vavaeeseina le numera muamua mai le faailoga tutusa e ala i le faamamafa.
  10. imers = _c15_c16_c50

  11. Matou te le fautuaina le faia o se URL e tatala ai le silia ma le selau taʻafa i le taimi. O lenei mea e mafai ona taʻitaʻia ai faʻasologa o faʻasologa o nofoaga.

Matou te faʻamoemoe o le faagasologa o le suʻesuʻeina o oe na mafai ai ona e taulimaina mea taua i le sailiga mo talanoaga, e ala i le faʻaaogaina o le tuatusi o le upega tafailagi.

Metotia 3: Telefoni feaveaʻi

O le toʻatele o tagata e faʻaaogaina lenei punaoa e sili ona fiafia e faʻaaoga le tautua o le 'upega tafaʻilagi e ala i le VKontakte telefoni feaveaʻi. O le mafuaʻaga lenei o le tuʻuina atu o faʻamatalaga suʻesuʻe i le taimi o le faʻaaogaina o gaioiga feaveaʻi e talafeagai.

  1. Amata le telefoni feaveai VKontakte, ona e alu ai lea "Savali".
  2. I le pito i luga taumatau, saili ma faʻaaoga le faʻatalama tioata tioata.
  3. Faatumu le pusa o tusi o loʻo saunia. "Saili", e faʻavae i luga o le igoa o le faʻatalanoaga poʻo soʻo se mea uiga ese mai le talafaasolopito o talaʻaga.
  4. Afai e manaʻomia, faʻaaoga le sooga "Saili na o savali"ina ia le amanaia e le faatulagaga soʻo se matai ma igoa.
  5. I le tulaga o le i ai o faʻamaumauga ole fesili tutusa, e te mauaina iuga e manaʻomia.

I le faaopoopo atu i faatonuga faavae, e taua le maitau pe a faʻaaogaina le faʻamalamalamaga o le site o le VKontakte, e mafai ona e faʻaaogaina uiga sili ona lelei o le sailiga o talanoaga. I le tautalagia atili, i le taimi o le faagaoioia o le telefoni feaveaʻi o le VK e ala i se masini komepiuta, e mafai ona e suʻe i le auala muamua ma le lona lua ma le lona tolu.

O lea ituaiga e mafai ona mafua mai i le avanoa avanoa i le tuatusi faʻamatalaga i le tuatusi o le upega tafaʻilagi.

I le taimi nei, talu ai ona ua ou malamalama moni lava i itu uma o le sailiga mo talanoaga i totonu o se upega tafaʻilagi faʻapitoa, o le tusitusiga e mafai ona mafaufauina atoa.