E uiga uma DirectX 12

O polokalama uma a le Windows ei ai a latou lava atinaʻe. Ae ui i lea, o nisi vaega, pei o DirectX, e saofagā i le faʻaleleia o uiga faʻataʻitaʻi o isi tusi talosaga.

O le anotusi

  • O le a le DirectX 12 ma pe aisea e manaʻomia ai i le Windows 10
    • E faapefea ona ese le DirectX 12 mai lomiga muamua?
      • Vitio: DirectX 11 vs. DirectX 12 Faʻatusatusaga
    • E mafai ona ou faʻaaoga DirectX 11.2 nai lo DirectX 12
  • Faʻafefea ona faʻapipiʻi DirectX 12 i le Windows 10 mai le sasa
    • Vitio: auala e faʻapipiʻi DirectX i le Windows 10
  • Faʻafefea ona faʻaleleia le DirectX i le faʻasalalauga 12 pe a fai ua faʻauʻuina se isi kopi
  • DirectX 12 Tulaga Lautele
    • Vitio: auala e iloa ai le version o DirectX i le Windows 10
  • Faʻafitauli e ono tulaʻi mai i le taimi o le faʻatulagaina ma le faʻaaogaina o le DirectX 12, ma le auala e foia ai
  • Faʻafefea ona aveese atoa DirectX 12 mai lau komepiuta
    • Vitio: auala e ave ai faletusi DirectX

O le a le DirectX 12 ma pe aisea e manaʻomia ai i le Windows 10

DirectX o soʻo se faʻataʻitaʻiga o se seti o meafaigaluega ua fuafuaina e foia ai faafitauli i le taimi o polokalame o faʻataʻitaʻiga faʻalapotopotoga. O le autu autu o le DirectX - ata faʻataʻitaʻiga mo le faʻamalama Windows. O le mea moni, o lenei seti o meafaigaluega e mafai ai e oe ona taʻavale taaloga taʻalo i lona mamalu uma, lea na faʻatuina muamua i totonu e le au atinaʻe.

DirectX 12 e mafai ai e oe ona ausia lelei le faatinoga i taaloga

E faapefea ona ese le DirectX 12 mai lomiga muamua?

Faʻafou DirectX 12 maua ni foliga fou i le faʻatupulaia o le gaosiga.

O le taunuʻuga autu o le DirectX 12 o le faʻasaʻolotoga o le fou o le DirectX i le 2015, na mafai ai e le atigi faʻasalalauga ona faʻaaoga i le taimi e tasi le tele o ata faʻataʻitaʻi. O lenei mea na faʻapupulaina ai le mafai gafatia o komepiuta i le tele o taimi.

Vitio: DirectX 11 vs. DirectX 12 Faʻatusatusaga

E mafai ona ou faʻaaoga DirectX 11.2 nai lo DirectX 12

E le o mea uma na gaosia na saunia e faʻapipiʻi se atigi falesa fou ina ua maeʻa le faʻatagaina o le DirectX. O le mea lea, e le o pepa vitio uma e lagolagoina le DirectX 12. Ina ia foia lenei faafitauli, na fausia ai se faiga faʻavae - DirectX 11.2, faʻasaʻo faapitoa mo le Windows 10. O lona sini autu o le faatumauina lea o le faiga i le galue seia oʻo ina faia e tagata gaosi viliina ni avetaavale fou mo kalapu matutua . O lona uiga, DirectX 11.2 o se faʻamaumauga o DirectX, faʻapitoa mo Windows 10, masini tuai ma avetaavale.

O le suiga mai le 11 i le 12 lomiga o le DirectX na suia mo le Windows 10 ma le matutua avetaavale

Ioe, e mafai ona faʻaaogaina e aunoa ma le faʻaleleia o le DirectX i le 12, ae e tatau ona manatuaina o le sefulutasi lomiga e le oi ai uiga uma o le sefululua.

Fuaiupu o DirectX 11.2 e fetaui ma le faaaogaina i le "pito sili ona sefulu", ae le fautuaina. Ae ui i lea, ei ai mataupu pe a le faigofie le kata vitio ma le avetaavale faʻapipiʻi ona le lagolagoina se lomiga fou o DirectX. I ia tulaga, e tumau pea pe sui le vaega, pe faʻamoemoe o le a faʻatuina e le au gaosi le avetaʻavale talafeagai.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi DirectX 12 i le Windows 10 mai le sasa

Le tuʻuina atu o DirectX 12 e tuusao. I le avea ai o se tulafono, o lenei elemene ua faʻapipiʻiina faʻatasi ma le OS poʻo i le faagasologa o le faʻafouina o le faiga faʻapipiʻi ma le faʻatulagaina o avetaavale. E oʻo mai foi e pei o isi polokalama faʻapipiʻi ma le tele o taaloga ua faʻaogaina

Ae o loʻo i ai se auala e faʻapipiʻi ai le avanoa i le faletusi DirectX i le faʻaaogaina o se masini komepiuta i le initaneti:

  1. Alu i le 'upega tafaʻilagi a Microsoft ma alu i le directX 12 library download download. Afai e leʻi amataina le faila download, kiliki le sootaga "Kiliki ii". O lenei mea o le a faamalosia ai le faagasologa o le siiina mai o le faila manaʻomia.

    Afai e le amata otometi le download, kiliki le sootaga "Kiliki ii"

  2. Tatala le faila pe a sii mai, ao taitaia le Wizard SetX Setup. Talia tulaga o le faʻaoga ma kiliki "Next."

    Talia tulaga o maliega ma kiliki "Next"

  3. E mafai ona e kiliki "Next", mulimuli ane o le a amata le faagasologa download download a le DirectX, ma o le a faʻapipiʻi le pito lata mai o le atigi ata i lau masini. Aua neʻi galo e toe amata le komepiuta.

Vitio: auala e faʻapipiʻi DirectX i le Windows 10

Faʻafefea ona faʻaleleia le DirectX i le faʻasalalauga 12 pe a fai ua faʻauʻuina se isi kopi

Mafaufau i le mea moni e faapea o lomiga uma o DirectX ei ai le "aʻa" ma e ese mai le tasi i le isi e ala i faila faaopoopo, o le faafouga o le atigi ata e tutusa ma le faagasologa o le faapipii. E tatau ona e sii mai le faila mai le 'upega tafaʻilagi ma na o le faʻapipiʻi. I lenei tulaga, e le amanaia e le masini faʻapipiʻi faila uma na faʻapipiʻiina ae na o potu tusi o loo misi o loo misi le lomiga lata mai e te manaʻomia.

DirectX 12 Tulaga Lautele

Faʻatasi ai ma faʻataʻitaʻiga fou o DirectX, o tagata faʻapitoa e tapulaʻa le numera o faatulagaga e mafai e le tagata faʻaaoga ona sui. DirectX 12 ua avea ma pito i luga o le multimedia shell performance, ae o se itu taua tele o le tagata e le faʻafefeteina i lana galuega.

E oʻo lava i le version 9.0c, na mafai e le tagata faʻaoga ona latalata i tulaga uma ma e mafai ona faʻamuamua le va o le faʻatinoga ma le uiga o foliga. O le taimi nei o loʻo faʻatulagaina uma tulaga i le taʻaloga, ma o le gutu e maua ai le atoaga o ona gafatia mo le talosaga. Ua na o faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga na tuʻuina atu e le au faʻaoga e fesoʻotaʻi ma le galuega a DirectX.

Ina ia iloa uiga o lau DirectX, fai mea nei:

  1. Tatala le sailiga Windows (faʻamalama tioata tioata i tafatafa o le "Lafoaʻi") ma i totonu o le field search ia ulufale i le "dxdiag". Faalua ona kiliki i luga o le iuga na maua.

    E ala i le sailiga o Windows, tatala directX specifications.

  2. Faitau faamatalaga. E le maua e le tagata faʻaoga avanoa e faʻaosofia ai le siosiomaga multimedia.

    O le meafaigaluega faʻapitoa e maua ai le tele o faʻamatalaga DirectX.

Vitio: auala e iloa ai le version o DirectX i le Windows 10

Faʻafitauli e ono tulaʻi mai i le taimi o le faʻatulagaina ma le faʻaaogaina o le DirectX 12, ma le auala e foia ai

E toetoe lava leai ni faafitauli i le faʻatulagaina o faletusi DirectX. O le faagasologa ua faʻaleagaina, ma toilalo e tupu i na o mataupu e le masani ai:

  • Initaneti fesoʻotaʻiga;
  • Faʻafitauli e mafua mai i le isi polokalama faʻapipiʻi faʻasolu lea e mafai ona poloka ai le Microsoft server
  • faafitauli i mea tau komepiuta, kata vitio tuai po o siaki eleelea;
  • siama.

Afai na tupu le mea sese i le taimi o le faʻatulagaina o le DirectX, o le mea muamua e te manaʻomia e siaki ai le polokalama mo siama. E aoga le faʻaaogaina o polokalame antivirus 2-3. I le isi, e tatau ona siakiina le kiliva mama mo mea sese ma vaega leaga:

  1. Ulufale i le "cmd" i le pusa sailiili "Amata" ma tatala le "Poloaiga Poloaiga".

    E ala mai i le sailiga a Windows, saili ma tatala le "Poloaiga Polokalama"

  2. Ulufale le poloaiga chkdsk C: / f / r. Toe amata lau komepiuta ma faʻatali mo le suʻe siaki siaki e maeʻa. Toe fai le faʻatulagaga faʻapipiʻi.

Faʻafefea ona aveese atoa DirectX 12 mai lau komepiuta

Faʻataunuʻuina e Microsoft atiaʻe le aveesea atoatoa o faletusi DirectX mai se komepiuta e le mafai. Ioe, ma e le tatau ona e tapeina, ona o le tele o talosaga o le a faʻalavelaveina. Ma o le faʻapipiʻiina o se "fou" fou o le a le taʻitaʻia ai se mea, ona o le DirectX e le o iai ni suiga tetele mai lea kopi i lea kopi, ae na o le "maua" ni foliga fou.

Afai e tulaʻi mai le manaʻoga e aveese DirectX, ona faia lea e tagata e le o ni Microsoft polokalama fausiaina mea aoga e mafai ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le polokalama DirectX Happy Uninstall.

E maua i le Igilisi, ae o loʻo i ai se atinaʻe faigofie ma faigofie:

  1. Faʻamuta ma tatala DirectX Faʻafiafia le folasia. A o lei aveese DirectX, ia toe faʻafoʻi se fausaga. Ina ia faia lenei mea, tatala le Backup tab ma kiliki le Start Backup.

    Faʻatu se mea e toe faʻafouina ai i le DirectX Happy Pafu

  2. Alu i le Wetetiga laupepa ma kiliki le ki o le igoa tutusa. Faatali seia maeʻa le faʻamaʻaloga ma toe faʻafou le komepiuta.

    Aveese DirectX ma le Uninstall button i le DirectX Happy Uninstall

O le polokalama o le a lapatai atu ai o Windows pe a uma ona aveese DirectX atonu e le lelei. Atonu e le mafai ona e tamoe i se taaloga se tasi, e oʻo lava i le tuai. Faʻataunuʻu i le leo, toe foʻi o faila o le aufaasālalau, ata tifaga. Le mamanu ata ma le matagofie o aʻafiaga o Windows o le a faʻaumatia foi galuega. Ona o le aveeseina o se vaega taua o le OS e faʻaalu na o oe lava e ono lamatia ma lamatia ai oe.

Afai a maeʻa ona faʻafouina le DirectX, o le a tulaʻi nei faafitauli poʻo isi faafitauli, ona manaʻomia lea e faʻafouina le avetaavale o le komepiuta. E masani lava, e le toe faʻaleagaina mea leaga ma le faʻaleagaina o galuega pe a maeʻa.

Vitio: auala e ave ai faletusi DirectX

DirectX 12 o le tafaoga sili ona lelei mo faʻataʻitaʻiga. O lana galuega ma faʻatulagaga e matua tutoatasi lava, o lea o le a le faʻaumatia ai lou taimi ma le malosi.