WinToFlash 1.12.0000


Afai e te manaʻomia le toe faʻaofiina o le Windows i luga o lau komepiuta, e tatau ona e tausia ao le i maua le aufaʻasalalau vaʻaia, mo se faʻataʻitaʻiga, USB-drive. O le mea moni, e mafai ona e fatuina se masini komepiuta pulou USB e faʻaaogaina ai meafaigaluega a Windows, ae sili atu le faigofie ona faʻafetaui lenei galuega ma le fesoasoani o le WinToFlash aoga faapitoa.

WinToFlash o se polokalama faʻapitoa e faʻamoemoe e fatuina se taʻavale afi faʻataʻavalevale ma le tufatufa o le Windows OS o faʻavae eseese. E tele lomiga o lenei talosaga, e aofia ai le saolotoga, lea o le a talanoaina i auiliiliga.

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: O isi polokalame e fatuina ai taʻavale

Fausiaina o se masini televave lele

E le pei o le aoga Rufus, WinToFlash e mafai ai ona e fatuina le teleboot USB. O le faʻateleina o le drive o se tasi o taavale eletise e tasi ma le tele o tufatufaga. O le mea lea, o nisi ISO ata o ituaiga eseese o Windows e mafai ona tuu i le televave o USB.

Faʻaliliuina o faʻamatalaga mai le 'ea i le kilivalaina

Afai ei ai sau faʻataʻitaʻiga faʻatasi ma se tufatufaina o Windows, e mafai ona e faʻafeiloaʻi uma faʻamatalaga i se komepiuta flash USB e faʻaaogaina ai meafaigaluega a le WinToFlash ua fausia, e fatuina ai le aufaasālalau tutusa.

Fausiaina o se taʻavale e mafai ona faʻamalosi

Faʻaaoga faigofie ma le faʻaogaina WinToFlash polokalama e mafai ai e oe vave ona fatuina se taavale faʻamalosi i le Windows OS mai le faila ata o loʻo maua i luga o lau komepiuta.

USB media sauniuniga

Aʻo leʻi amataina le faagasologa o le fatuina o ala o faasalalauga vaʻaia, o le a talosagaina oe e saunia se kiliva afi mo le pueina. O lenei vaega e aofia ai ia faatulagaga e pei o le faatulagaina, siaki mo mea sese, kopi o faila oi ai, ma sili atu.

Faʻasaina se masini komepiuta pulou USB faʻatasi ma MS-DOS

Afai e te manaʻomia le faʻapipiʻiina o le faiga faʻapipiʻi lauiloa muamua i luga o lau komepiuta, e mafai ona e faia se taʻavale faʻatasi ma MS-DOS e faʻaaoga ai WinToFlash.

Faʻatonuina le meafaigaluega faʻapipiʻiina le taavale

Aʻo le i faʻamaumauga i luga o le USB-drive, e tatau ona faatulagaina. WinToFlash o loʻo tuʻuina mai ai ni auala se lua: o le anapogi ma le tumu.

Fausia le Kakapi

Afai e te manaʻo e fatuina e le gata o le USB-drive, ae o le LiveCD, lea o le a faʻaaoga, mo se faʻataʻitaʻiga, e toe faʻafoʻisia le faʻaogaina o le polokalama, o le polokalama WinToFlash o loʻo i ai se mea e tasi i luga o lenei tala.

Faʻapitoa:

1. Faʻatasi faigofie ma le lagolagoina mo le gagana Rusia;

2. O loʻo i ai se fuataga saoloto;

3. E oo lava i le kopi e leai se totogi ua faʻapipiʻiina ma le tele o mea faigaluega mo le fatuina o masini faʻaleleia.

Faʻafitauli:

1. E leʻi iloa.

Lesona: Faʻapefea ona fatuina se masini komepiuta pulou USB i le Windows XP polokalama WinToFlash

WinToFlash o se tasi o mea faigaluega sili ona aoga mo le fatuina o alalafaga puʻe. E le pei o WinSetupFromUSB, o lenei meafaigaluega e tele atu le intuitive interface lea e mafai ai e tagata e le masani ai ona galulue ma le talosaga.

Faʻaola WinToFlash mo le leai

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

E faʻapefea ona faia se taʻavale afi faʻamalosi Windows XP WiNToBootic Pulu Fausiaina o se taavale faʻamalosi vaʻaia ma WinToFlash

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
WinToFlash o se tasi lea o polokalama sili ona lelei mo le fatuina o faʻasalalau faʻasalalau. Faʻafetai i le faigofie faigofie ma malamalama lelei, e oʻo lava i se tagata e leai se poto masani e mafai ona faʻaaoga lenei oloa.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Novicorp
Tau: Faʻatau
Toa: 7 MB
Gagana: Rusia
Version: 1.12.0000