Telefoni feaveaʻi faʻasologa o vitio


O le faʻasaʻoina o vitio o se faʻatinoga taimi e faʻaaoga ai le taimi, lea ua sili atu ona faigofie ona o faʻataʻitaʻiga vitio faigofie mo le iPhone. O aso nei tatou te tilotilo atu i le lisi o faʻataʻitaʻiga sili ona manuia le faiga o vailaau.

iMovie

Talosaga na tuʻuina atu e Apple lava ia. O se tasi lea o mea faigaluega faʻapipiʻi sili ona aoga e mafai ai e oe ona ausia ni taunuuga ofoofogia.

Faatasi ai ma vaega o lenei fofo, matou te faailogaina le mafai ona faatulaga fetuunaiga i le va o faila, suia le saoasaoa o le tafaoga, faaaoga filiga, faaopoopo musika, faaaoga autu autu mo le vave ma le teuteuina o ata, meafaigaluega faigofie mo le teuina ma le aveesea o fasi pusa, ma le sili atu.

Download iMovie

VivaVideo

O se tagata e sili ona manaia le vitio vitio mo le iPhone, ua maua i le tele o avanoa mo le faatinoina o toetoe lava o ni manatu. VivaVideo e mafai ai ona e puʻe vitio, sui, faʻaaoga autu, faʻafefe musika, faʻafetaui vave le taʻavale, faaopoopo faʻamatalaga, faʻaaoga aafiaga lelei, faʻasolosolo suiga, ufiufi ata i le tasi ma le sili atu.

O loʻo maua le talosaga mo le leai o se totogi, ae faʻatapulaʻaina: mo se faʻataʻitaʻiga, e leai se sili atu i le lima vitio o le a avanoa mo le faʻataʻitaʻia, pe a faʻasaoina le ata vitio o le a faʻapipiʻiina, ma o le avanoa i nisi o galuega e na o le faʻagata. O le tau o le totogiina o VivaVideo e eseese e faalagolago ile numera o filifiliga.

Download VivaVideo

Splice

E tusa ai ma le au atiae, o la latou faaiuga e aumaia ai le faʻaogaina o le vitio i luga o le iPhone moni i se tulaga fou. Splice e faʻamaonia se potutusi musika lelei ma pese laiseneina, o se atunuʻu faʻaogaina ma le lagolago mo le gagana Rusia ma le tele o le tele o galuega.

I le tautalagia o gafatiaga gaosiga, e maua ai meafaigaluega mo le faʻasolosolo, suia le vave faʻatopetope, faʻaaogaina o tusiga, faʻaliliuina o leo, ma le faʻaaogaina o filiga lanu. A e galue ma le leo, e mafai ona e faʻaaogaina au lava musika, ma faʻapipiʻi i totonu o le talosaga, ma amata ai foʻi le pueina o leo. O lenei meafaigaluega e matua saoloto lava ma e leai ni faʻatauga i totonu-app.

Download Splice

Toe fai

O se faila vitio faigofie faigofie mo le gaioiga vave o le vitio. Afai o faatonu ata vitio, lea na talanoaina i luga, e fetaui lelei mo galuega galue, iinei, faafetai i meafaigaluega autu, o le a faaitiitia le taimi o le a faʻaaluina i le teuteuina.

O le RePlay e maua ai le tomai e galue ai i luga o ata vitio, saoasaoa o le toe taʻavale, faʻatagaina oe e tape le leo ma vave teu vitio i le iPhone pe lolomi i luga o fesoʻotaʻiga lautele. O le ae ofo, ae o le mea lena!

Faʻalogo RePlay

Magisto

O le faia o se lanu felanulanuaʻi, fai----------------------------- O lenei meafaigaluega e mafai ai ona e faia se vitio toetoe lava a aunoa. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faʻatulagaina ni tulaga se tele: filifili ata vitio ma ata o le a aofia ai i le vitio, filifili i le autu o le mamanu, filifili se tasi o fatuga ua fuafuaina ma amata le faagasologa o le teuteuina.

Aemaise lava, o Magisto o se ituaiga o auaunaga lautele e fuafua i le lolomiina o vitio. O le mea lea, ina ia mafai ona vaʻai i le kiliva na faʻatūina e le tusi talosaga, o le ae manaomia le lolomiina. E le gata i lea, o le auʻaunaga e faʻasoa: e ala i le alu i le faʻataʻitaʻiga "Tagata tomai faapitoa", e mafai ona e avanoa i vaega uma e faʻataʻitaʻia ai le tele o faʻamanuiaga.

Faʻasalaga Magisto

Faʻafiafiaga tifaga

E te manaʻo e fatu lau lava poloka poloka? O le taimi nei ua lava le faʻapipiʻiina o le faatinoga o le ata i luga o le iPhone! O se tusi tulaga ese e mafai ai ona e tuufaatasia ni vitio se lua: tasi o le a fanaina i luga o le mea pueata o le telefoni, ma o le lona lua o le a sili atu ona faia e le Action Movie lava ia.

O le faatinoga o le Ata Tifaga o loʻo i ai se tele o faʻamatalaga o aʻafiaga e faʻaalu, ae o le tele oi latou o loʻo avanoa mo se totogifuapauina. O le tusi talosaga e iai se fesoʻotaʻiga faigofie ma le lagolago mo le gagana Rusia. A e amata muamua, o le a faʻataʻitaʻiina se vasega aʻoaʻoga puupuu o le a mafai ai ona e amata galue vave.

Download Action Movie

O tusi talosaga taʻitasi o loʻo tuʻuina atu i le tusiga o se mea faigaluega lelei mo le faʻatulagaga, ae faʻatasi ai ma ana lava mea faigaluega. Ma o le fea vitio vitio mo le iPhone e te filifilia?