Faʻafefea ona aveese le fuʻa mai le laulau

O faʻamatalaga auiliili i luga o le tatalaina o le komepiuta, i le tulaga ua avea oe ma se tagata manua i se fuʻa e taʻua o le tagavai, ma taʻu atu ia te oe ua loka lau komepiuta. E tele auala masani o loʻo mafaufauina (atonu o le sili ona aoga i le tele o mataupu o le faʻasaʻoina lea o le resitalaina Windows).

Afai o le fuʻa e faʻaalia i le maeʻa ai o le mata o le BIOS, aʻo lei amataina le uta e le Windows, ona fofo ai lea i le tusiga fou E faʻapefea ona aveese se fuʻa

Banner i luga o le papupuni (kiliki ina ia faateleina)

O se osofaʻiga e pei o faʻataʻavale faʻamalosi faʻamalosivale o se tasi lea o faafitauli sili ona taatele mo tagata faʻaonapo nei - Ou te fai atu lenei mea o se tagata o loʻo galue i le toe faʻaleleia o komepiuta i le fale. A o leʻi talanoa e uiga i auala tonu o le aveeseina o le fuʻa sms, o le a ou matauina nisi o itu lautele o le natura e mafai ona aoga mo i latou o loʻo feagai ma lenei mea mo le taimi muamua.

O lea, muamua, manatua:
  • E te le manaʻomia le tuʻuina atu o soʻo se tupe i soo se numera - i le 95% o mataupu o le a le fesoasoani, e le tatau foi ona e auina atu SMS i numera pupuu (e ui lava e itiiti ifo pe itiiti foʻi faʻailoga e tutusa ma le manaʻoga).
  • I le avea ai o se taʻiala, i le faʻamatalaga o le faamalama o loʻo i luga o le komepiuta, o loʻo i ai igoa o mea leaga matautia e faʻamoemoeina mai ia te oe pe afai e te le usitai ma fai lau lava mea: solo uma faamatalaga mai le komepiuta, moliaga faasolitulafono, ma isi. - e le tatau ona e talitonu i se mea na tusia, o nei mea uma e na o le mea moni lava, o se tagata e lei sauniuni, e aunoa ma le malamalama, na vave alu i le tau e tuʻuina ai le 500, 1000 poʻo le sili atu o rubles.
  • O mea faigaluega e mafai ai e oe ona maua le numera tatala e masani ona le iloa lenei tulafono - ona o le le maua i le fuʻa - o loʻo i ai se faamalama mo le ulufale i le numera tatala, ae leai se tulafono lava ia: e le manaʻomia e tagata taufaasese ona faʻaogaina o latou olaga ma saunia mo le aveesea o latou Sone maua lau tupe.
  • Afai e te filifili e liliu atu i tagata tomai faapitoa, e mafai ona e feagai ma mea nei: o nisi kamupani o loʻo tuʻuina atu fesoasoani faʻapitoa, faʻapea foʻi ma matai taʻitasi, o le a faʻaalia e faapea ina ia aveese le fuʻa, e tatau ona e toe faʻaofiina le Windows. E le o le tulaga lenei; o le toe faʻaleleia o le faiga faʻaogaina e le manaʻomia i lenei mataupu, ma oi latou o loʻo fai mai o le isi itu e le lava a latou tomai ma faʻaaoga le toe faʻaleleia o se auala sili ona faigofie e foia ai le faafitauli, e le manaʻomia ai; poʻo le tuʻuina atu ia i latou le tele o tupe, talu ai o le tau o se auaunaga e pei o le faʻapipiʻiina o se faiga e sili atu le maualuga nai lo le aveeseina o se fuʻa poʻo le togafitiga o faʻamaʻi (faʻaopopo i ai, o nisi totogi o se tau e ese ai e faʻasaoina faʻamaumauga a tagata faaaoga ao faʻatulaga).
Masalo, aua o le folasaga i le autu ua lava. Alu i le autu autu.

Faʻafefea ona aveese se fuʻa - faʻamatalaga vitio

O lenei ata vitio o loʻo faʻaalia manino ai le ala aupito sili ona lelei e aveese ai le fuʻa a le tagata faʻatauvaʻa e faʻaaoga ai le faatonu o le Windows registry i se tulaga saogalemu. Afai o se mea o totoe mai le vitio e le o manino, ona oʻo mai lea i lalo o le auala lava e tasi o loʻo faʻamatala auʻiliʻili i le faʻasologa o tusitusiga ma ata.

Aveesea o se fuʻa e faʻaaoga ai le resitala

(e le fetaui i mea e le masani ai pe a oʻo mai le faʻamatalaga laveai i luma o le faʻatupuina o Windows, e pei o le vave lava ina ua uma le initialisation i le BIOS, e aunoa ma le faʻaalia o le logo a le Windows pe a faʻatupuina, o le fuʻa tusitusi e luga)

I le faaopoopo atu i le mataupu ua faʻamatalaina i luga, o lenei metotia e toetoe lava o taimi uma. E tusa lava pe e te fou i le faigaluega ma se komepiuta, aua e te fefe - ia mulimuli i faatonuga ma o le a lelei mea uma.

Muamua e te manaʻomia le avanoa i le faatonu o le lisi o Windows. O le auala pito sili ona faigofie ma sili ona mautinoa e fai ai lenei mea o le faʻauluina lea o le komipiuta i se tulaga malupuipuia ma le lagolagosua laina laina. Ina ia faia lenei mea: liliu le komepiuta ma lolomi le F8 seia oo ina aliali mai le lisi o filifiliga mo laasaga taʻavale. I nisi o BIOS, o le ki F8 e mafai ona aumaia se lisi autu ma se filifiliga o le disk lea e te manaʻo e faʻavaeina - i lenei tulaga, filifili lau disabilities autu, lolomi Enter ma vave pe a uma - toe F8. Filifili le tulaga ua uma ona taʻua - saogalemu ma le lagolagosua laina laina.

Filifili auala saogalemu ma le lagolagosua laina laina

A maeʻa lena, matou te faʻatali mo le faʻamafanafanaga e ave i ai le fautuaga o le ulufale atu i ni poloaiga. Ulufale: regedit.exe, faʻasalaga Faofale. O le iʻuga, e tatau ona e silasila i luma o le faʻamaumauga a le Windows registry regedit. O le resitalaina o Windows e aofia ai faʻamatalaga o le komepiuta, e aofia ai faʻamatalaga i luga o le faʻalauiloaina aunoa o polokalame pe a amata le faiga faʻaoga. O iina, matou te faamaumauina ai i matou lava ma la matou fuʻa, ma o le a matou maua nei iina ma tapeina.

Faaaoga le faatonu resitala e aveese le fuʻa

I le itu tauagavale i le faatonu resitala, matou te vaʻaia ai pepa o loʻo taʻua o vaega. E tatau ona matou siakiina i totonu o nofoaga e mafai ai e lenei siama ona taʻua o le siama e mafai ona resitaraina ia lava, e leai ni faamaumauga e leai ni mea, ma afai ei ai iina, tape ese. E tele na nofoaga ma e manaʻomia ona siaki mea uma. Amata

Alu i totonuHKEY_CURRENT_USER -> Software -> Microsoft -> Windows -> CurrentVersion -> Faʻatau- i le itu taumatau o le a tatou vaʻai i se lisi o polokalama e amata otometi lava pe a faʻapipiʻiina le polokalama faʻatinoina, faʻapea foi ma le auala i nei polokalama. E tatau ona tatou aveeseina i latou e foliga masalosalo.

Laasaga amataina lea e mafai ai e le fuʻa ona natia

I le avea ai o se tulafono, o latou igoa e aofia ai se seti numera o fuainumera ma mataitusi: asd87982367.exe, o se isi uiga iloga o le nofoaga i totonu o le pusa C: / Documents ma Settings / (e mafai ona eseese ia subfolders), e mafai foi ona avea ma faila ms.exe poʻo isi faila i le C: / Windows poʻo le C: / Windows / Failautusi o le polokalama. E tatau ona e tapeina ia tusi resitala faamauina. Ina ia faia lenei mea, kiliki i le kesi i le koluma Igoa e le igoa o le palota ma filifili "tape". Aua e te fefe e aveese se mea e le - e le afaina ai se mea: e sili atu le aveeseina o polokalama e le masani ai mai iina, o le a le gata ina faateleina ai le iai o se fuʻa i totonu oi latou, ae mafai foi ona faatelevaveina le galuega a lau komepiuta i le lumanaʻi (o nisi i O le faʻatulaʻiina o le tau e tele le tele o mea uma e le talafeagai ma e le tatau ai, o le mea lea e vave faʻaitiitia ai le komepiuta). E le gata i lea, pe a faʻaumatia laina, e tatau ona e manatuaina le ala i le faila, ma mafai ona aveese mai lona nofoaga.

O mea uma o loʻo taʻua i luga ua toe faia moHKEY_LOCAL_MACHINE -> Software -> Microsoft -> Windows -> CurrentVersion -> FolauI vaega o loʻo mulimuli mai, o taga e ese lava le eseesega:HKEY_CURRENT_USER -> Software -> Microsoft -> Windows NT -> CurrentVersion -> Winlogon. Lenei e tatau ona e faʻamautinoa e leai ni mea e pei o Shell ma le Faʻamaumauga. A le o lena, tape, e le oi ai i latou iinei.HKEY_LOCAL_MACHINE -> Software -> Microsoft -> Windows NT -> CurrentVersion -> Winlogon. I lenei vaega, e tatau ona e mautinoa o le tau o le USerinit parameter ua setiina e pei o le: C: Windows system32 userinit.exe, ma le seti Shell ua seti e explorer.exe.

Winlogon mo le Tagata o loʻo i ai nei e le tatau ona i ai se taulaiga Shell

I se tulaga lautele, mea uma. I le taimi nei, e mafai ona e tapunia le faatonu o le resitala, ulufale explorer.exe (o le a amata le Windows desktop) i le laina o le laina le tatalaina, aveese faila o le nofoaga matou te maua i le taimi o le galuega ma le resitala, toe amata le komepiuta i le masani (talu ai ua saogalemu ). Ma se maualuga maualuga, o le a aoga mea uma.

Afai e le mafai ona e taʻavale i se tulaga saogalemu, e mafai ona e faʻaaogaina soʻo se CD ola ei ai le faʻamaumauga o le resitala, e pei o le Ofisa Resitala Edita, ma faatino uma galuega o loʻo i luga.

Matou te aveeseina le fuʻa ma le fesoasoani o fale faʻapitoa.

O se tasi o aoga sili ona aoga mo lenei Kaspersky WindowsUnlocker. O le mea moni, o le mea lava lea e tasi e mafai ona e faia ma le lima e faʻaaoga ai le metotia o loʻo faamatalaina i luga, ae otometi lava. I le faʻaaogaina, e tatau ona e siiina le Kaspersky Rescue Disk mai le ofisa aloaia, mumu le ata o le disk i se CD avanoa (i luga o se komepiuta e leai se tino), ona e taʻavale lea mai le puʻe na faia ma faia uma galuega talafeagai. O le faʻaaogaina o lenei aoga, faʻapea foʻi ma le faila o le faʻapipiʻi talafeagai e maua i le //support.kaspersky.com/viruses/solutions?qid=208642240. O se isi polokalama sili ma le faigofie lea o le a fesoasoani ia te oe e faigofie ona aveesea le fuʻa o loʻo faʻamatalaina iinei.

O isi oloa mai isi kamupani:
  • Dr.Web LiveCD //www.freedrweb.com/livecd/how_it_works/
  • AVG Rescue CD //www.avg.com/us-en/avg-rescue-cd-download
  • Ata laveai Vba32 Laveai //anti-virus.by/products/utilities/80.html
E mafai ona e taumafai e suʻe le faʻailoga mo le faʻaaogaina o le faʻatau faʻamalosi i luga o auaunaga faapitoa nei ua fuafuaina mo lenei:

Matou te aʻoaʻoina le tulafono ina ia tatala ai Windows

O se mea e le masani ai pe a maeʻa ona utaina le ransomware i le maeʻa ona faʻaaogaina o le komepiuta, o lona uiga o le polokalama taufaasese ua faʻatumuina i luga o le masini puʻupuʻu MBR. I lenei tulaga, o le ulufale atu i le faatonu o le resitala o le a le galue, ma le isi, e le o utaina le fuʻa mai iina. I nisi tulaga, o le a fesoasoani ia i tatou se CD CD, lea e mafai ona sii mai mai le lisi o loʻo lisi atu i luga.

Afai e iai sau Windows XP faʻapipiʻiina, e mafai ona e faʻapipiʻi le pupuni o le puʻupuʻu i le faʻaogaina o le masini faʻapipiʻiina o le masini komepiuta. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e taʻavale mai lenei pulou, ma pe a uunaia oe e ulufale i le faiga faʻafouina Windows e ala i le komiina o le kī R, fai. O se taunuuga, e tatau ona aliali mai se osofaʻiga. I totonu, tatou te manaomia le faʻatinoina o le poloaiga: FIXBOOT (faʻamaonia e ala i le pressing Y i luga o le papalagi). E le gata i lea, afai e le vaevaeina lau disk i ni vaega, e mafai ona e faʻatino le tulafono FIXMBR.

Afai e leai se faʻapipiʻi faʻapipiʻi pe afai ei ai se isi faʻavae o le Windows, e mafai ona faʻafetaui le MBR i le faʻaaogaina o le aoga BOOTICE (poʻo isi faʻaaogaina mo le galulue i vaega faʻataʻavale o le disiki). Ina ia faia lenei mea, ave i luga o le Initaneti, faʻasao i se masini USB ma amata le komepiuta mai le CD ola, ona amata lea o le polokalama mai le lelalalalalalalalala.

O le a e vaʻai i le lisi o loʻo i lalo lea e te manaʻomia e filifili ai lau disabilities autu ma kiliki i le Process MBR button. I le isi laasaga, filifili le ituaiga taʻavale faʻamaumauga e te manaʻomia (e masani lava ona filifilia aunoa), kiliki le afifi / Config button, ona lelei. A uma ona faia e le polokalame mea uma e tatau ai, toe toe faʻaaogaina le komepiuta e aunoa ma le CD LIve - e tatau ona faʻaaoga mea uma pei o muamua.