Faatonuga mo le fatuina o se masini televave lele

O le telefoni feaveai a le YouTube na matua faʻamoemoeina i le olaga o tagata faʻaonapo nei. E le o se mea faalilolilo faapea, faatasi ai ma lana fesoasoani ma lana taleni e mafai lava ona e maua ai se tupe. O le a se mea e fai mai, matamata i ata vitio o tagata, e te le gata ina lauiloa, ae maua foi tupe maua. I o tatou taimi, o nisi auala e sili atu nai lo soo se tagata galue malosi i le mine. Ae e tusa lava pe o le a le manaia e le mafai ona e tamaoaiga ae amata ona e mauoa i luga o YouTube, o le mea e te manaomia e fai ai lenei lava auala.

Fausia se auala fou i le YouTube

O le faʻatonuga o le a faapipiʻi i lalo e le mafai pe afai e le o resitala oe i le auaunaga YouTube, o lea afai e leai sau faʻamatalaga, ona e manaʻomia lea ona faia se tasi.

Lesona: Faʻapefea ona resitala i le Youtube

Mo i latou ua uma ona i luga o le YouTube ma saini i a latou tala, e mafai ona e lua auala e fatu ai. Muamua:

  1. I luga o le itulau autu o le saite, i le itu agavale, kiliki i le vaega. O laʻu auala.
  2. I le faamalama e aliali, faatumu le pepa, ma tuʻuina atu le igoa. A maeʻa ona faʻapipiʻi pepa Fausiaina se auala.

O le lona lua o se mea sili atu ona faigata, ae e tatau ona e iloa, aua o le a oʻo mai lava i le lumanai:

  1. I le itulau autū o le 'upega tafaʻilagi, kiliki i luga o le afi o lau teugatupe, ma i le faamalama faʻavaivai, filifili le ki ma le ata o le mea e faʻaaoga.
  2. Ma le isi, i le vaega Faamatalaga lautelelolomi Fausiaina se auala. Faamolemole ia matau o nei sootaga e lua, ae leai se mea e faalagolago i le filifiliga; latou te taʻitaʻia uma oe i le mea e tasi.
  3. E ala i le kiliki o le sooga, o le faamalama e iai se fomu e faʻatumu ai. I totonu, e tatau ona e taʻu le igoa, ona kiliki lea Fausiaina se auala. I le lautele, e pei lava ona taua i luga.

E mafai ona avea lenei ma pito o le tusiga, aua a maeʻa uma laasaga o loʻo i luga, o le ae fatuina lau auala fou i luga o le YouTube, ae e tatau lava ona e tuuina atu fautuaga i le ala e valaau ai ma mo le a le mafuaʻaga.

  • Afai e te manaʻo e fatuina mo le faʻaaogaina patino, o lona uiga, e te le manaʻo e faʻalauiloaina ma faʻalauiloa mea uma i luga o le numera, e mafai ona e tuua le igoa le faʻaaoga - o lou igoa muamua ma le igoa mulimuli.
  • Afai i le lumanaʻi e te fuafua e galue malosi e faʻalauteleina i latou, o lea e tatau ona e mafaufau e uiga i le tuuina atu o le igoa o lau poloketi.
  • E le gata i lea, o tagata tomai faapitoa latou te taʻuina le igoa, i le amanaia o fesili lauiloa. E faia lenei mea ina ia faigofie ai i tagata e faʻaogaina.

E ui o lea ua uma ona iloiloina nei igoa, e taua lava le iloa o le igoa e mafai ona suia i soo se taimi, o lea afai e te mulimuli mai i se mea e sili atu, lagona le saoloto e te alu i totonu o faatulagaga ma suia.

Fausia se laina lona lua i le YouTube

I luga o YouTube, e le mafai ona e maua se tasi auala, ae tele. E faigofie lava lenei mea, aua e mafai ona e amataina se tasi mo le faʻaaogaina patino, ma le lona lua e mafai ona tuiina i auala uma e mafai ai, faʻatasi ma le tuʻufaʻatasia o au mea iina. E le gata i lea, o le lona lua ua faia e matua leai se totogi ma e toetoe lava o le auala lava lea e tasi.

  1. E tatau foi ona e ulu atu i le nofoaga o YouTube e ala i le faamalama pop-up e aliali mai pe a uma ona e kiliki i le atigilima faʻamaufaʻailoga.
  2. I le vaega lava e tasi Faamatalaga lautele manaʻomia e kiliki i le sooga Fausiaina se aualaNa o le taimi lenei o le fesoʻotaʻiga e tasi ma o loʻo i lalo.
  3. O lea e tatau ona e mauaina le so-called + page. Ua maeʻa lenei mea, e tatau ona e sau i luga ma se igoa ma ulufale i totonu o le fanua talafeagai ma taomi le faamau Fausia.

O le mea uma lava, ua e manuia lau lua laina. O le ai ai le igoa e tasi o le itulau. Ina ia mafai ona fesuiai i le va o le lua pe sili atu (faʻalagolago i le tele na e faia ai), e tatau ona e kiliki i le faʻamatalaga masani a le tagata faʻaaoga, ma filifili se tagata faʻaaoga mai le lisi. Ona, i le itu tauagavale, ulu i le vaega O laʻu auala.

Fausia se laina tolu ile YouTube

E pei ona taua i luga, i luga o YouTube e mafai ona e fatuina ni laina se lua pe sili atu foi. Ae peitai, o le auala e fatu ai le tolu muamua e ese si ese, o lea e talafeagai ai le faamatalaina o le metotia o le fatuina o le lona tolu, ina ia leai se tasi e iai ni fesili e fesili ai.

  1. O le laasaga muamua e leai se eseesega mai mea na muamua atu, e tatau foi ona e kiliki i le meli faʻamaufaʻailoga e ulufale ai i le YouTube. I le auala, o le taimi nei ua mafai ona e vaʻai i le laina lona lua na e faia muamua.
  2. Ia, i le vaega lava e tasi Faamatalaga lautele, e tatau ona e mulimuli i le sootaga Faaali uma laina pe fatu se mea fou.. O loʻo i lalo.
  3. O lenei o le ae vaʻai i auala uma na faia muamua, i lenei faʻataʻitaʻiga e lua, ae, faaopoopo atu i lenei mea, e mafai ona e faʻaalia se tasi tui i le tusi: Fausiaina se auala, e tatau ona e kiliki.
  4. I lenei laasaga, o le a uunaia oe e maua se itulau, pei ona e iloa. Pe a uma ona e ulufale i le igoa, ma kiliki le ki Fausia, e tasi le isi auala o le a aliali mai i luga o lau teugatupe, o le lona tolu i luga o le teugatupe.

Pau lava lena. O le mulimuli i lenei faʻatonuga, o le ae maua ai se auala fou - o le lona tolu. Afai e te manao e maua le lona fa i le lumanaʻi, ona toe fai lea o faatonuga na tuʻuina atu. O le mea moni, o metotia uma lava e tutusa lelei ma le tasi, ae talu ai e itiiti lava ni eseesega i ia mea, o se mea atamai le faʻaalia o taʻiala taʻitasi i taʻiala ina ia mafai ai e tagata fou ona malamalama i le fesili na fesiligia.

Faʻamaumauga o tala

I le talanoa e uiga i auala e fatuina ai ni auala fou i le YouTube, o le a valea le taofi filemu e uiga ia latou faatulagaga, aua afai e te filifili e auai ma le naunautai i gaoioiga fatufatuga i luga o le telefoni feaveaʻi, ona e manaʻomia lea ona faʻafesoʻotaʻi i latou. E ui i lea, e le talafeagai le faʻamalamalamaga i luga o faʻavae uma i le taimi nei; o le a sili atu le talafeagai le faʻamatala otootoina o faatulagaga taʻitasi ina ia e iloa i le lumanaʻi le vaega e te mafai ona suia.

O lea la, ua uma ona e iloa le ala e ulufale ai i luga o le YouTube: kiliki i luga o le faʻataʻitaʻiga a le tagata ma filifili mea e fetaui i le lisi o le faʻagasolo.

I luga o le itulau e amata, i luga o le itu tauagavale e mafai ona e vaʻai i faʻavae uma o faatulagaga. O le a faʻavaivaia nei.

Faamatalaga lautele

O lenei vaega ua uma ona e masani ai ma le tiga, o le mea lea e mafai ai ona e faia se auala fou, ae, e faaopoopo atu i lenei mea, e tele isi mea taua i totonu. Mo se faʻataʻitaʻiga, kiliki i luga o le sooga Filifiliga, e mafai ona e seti lau oe lava upega tafaʻi, aveese lau alalaupapa, faʻafesoʻotaʻi ia Google Plus ma vaʻai i luga o saite e maua ai le faʻamatalaga na e faia.

Tala faʻatatau

I le vaega Tala faʻatatau mea uma e sili atu le faigofie. O iinei e mafai ona faʻafesoʻotaʻi lau tala Twitter i le YouTube. E taua lenei mea ina ia, a o lafoina ni galuega fou, o le a lafoina se faaaliga i le Twitter e uiga i le tatalaina o se vitio fou. Afai e leai sau twitter, pe faʻaaogaina e lolomiina talafou o lenei ituaiga ia oe lava ia, ona mafai lea ona tape lenei uiga.

Le agatapuia

O lenei vaega e faigofie lava. E ala i le siakiina o atigipusa poʻo, i se isi itu, aveeseina mai ia mea, e mafai ona e faasaina le faʻaalia o ituaiga ituaiga faʻamatalaga. Mo se faʻataʻitaʻiga: faʻamatalaga e uiga i le au faipisinisi, faʻamau lisiina, vitio oe e fiafia i ai, ma isi. Tau lava o faitau uma manatu ma o le ae suʻeina.

Alerts

Afai e te manaʻo i faʻamatalaga i lau imeli na tuʻuina atu e se tasi ia te oe, pe faʻamatala i luga o lau vitio, ona e i ai lea i lenei vaega o tulaga. E mafai ona e taʻuina i lalo o tulaga e mafai ona e lafoina atu i ai se imeli faʻamatalaga.

Faaiuga

I totonu o faatulagaga o loʻo i ai pea mea e lua: toe foʻi ma TV faʻafesoʻotaʻi. E leai se mafaufauga e mafaufau ai i ai, ona o tulaga o loʻo i ai, e le lava ma e faʻapitoa mo nai tagata, ae o le mea moni e mafai ona e faamasani ma i latou.

O le iʻuga, na faʻateʻaina pe faʻapefea ona fatuina ni laina ile YouTube. E pei ona taʻu mai e le toatele, o lenei mea e matua faigofie lava. E ui o le foafoaina o le tolu muamua ma nisi o eseesega mai le tasi ma le isi, ae o faatonuga e talitutusa lava, ma o le faigofie faigofie o le vitio o le talimaloina o ia lava e fesoasoani i le mea moni e faapea o tagata uma e faaaogaina, e oo lava i le "lanumeamata" sili, e mafai ona malamalama i manuga uma.