Android emulator mo Windows Koplayer

Koplayer o le isi emulator saoloto lea e mafai ai ona e taʻalo i taaloga ma polokalama Android i luga o se komepiuta ma le Windows 10, 8 poʻo le Windows 7. Muamua, na ou tusia e uiga i le tele o nei polokalama i le tusiga Best Android Emulators, masalo, ou te faaopoopoina lenei filifiliga i le lisi.

O le mea lautele, o Koplayer e talitutusa lava ma isi mea e fesoʻotaʻi faʻatasi, ma o le a ou aofia ai le Nox App Player ma Droid4x (o latou faʻamatalaga ma faʻamatalaga i luga o le mea e sii mai ai i totonu o le tusiga o loʻo taua i luga) - o nei mea uma mai tagata atinaʻe Saina, e oʻo lava i luga o mea vaivai komepiuta po o le komepiuta ma iai nisi o mea manaia e ese mai emulator i emulator. Mai le mea moni sa ou fiafia i ai i Koplayer - o le tomai lea e faʻaaogaina ai le faʻatonuina o le emulator mai le piano poʻo le kiore foi.

Faʻapipiʻi ma faʻaaoga Koplayer e faʻatautaia polokalame ma taaloga a le komipiuta i lau komepiuta

Muamua, pe a utaina Koplayer i le Windows 10 poʻo le Windows 8, o le SmartScreen filter e poloka le polokalama mai le taʻavale, ae i laʻu ata leai se masini masalomia (poo le le manaʻomia le polokalama) na maua i totonu o le masini faʻapipiʻi ma i le polokalama ua uma ona faʻapipiʻi (ae mataala pea).

A maeʻa le faʻalauiloaina ma ni nai minute o le faʻatauina o le emulator, o le a e vaʻai i le mata o le emulator, i totonu o le initaneti OS (lea e mafai ona e tuʻu ai le gagana Rusia i totonu o faatulagaga, faʻapitoa i luga o se telefoni feaveaʻi poʻo le papa), ma i le itu tauagavale o le pule a le emulator lava ia.

Gaioiga autu atonu e te manaʻomia:

  • Lisi o le laupapa - e aoga le taʻavale i le taaloga lava ia (o le a ou faʻaalia mulimuli ane) ina ia mafai ai ona fetuunai le pulea i se auala faigofie. I le taimi lava e tasi mo taʻaloga taʻitasi, e vaʻavaʻai ai faʻasesega.
  • O le faʻamoemoega o le pusa fefaʻasoa o le faʻapipiʻiina lea o talosaga apk mai se komepiuta (faigofie le tosoina mai Windows, e le pei o le tele o isi emulators, e le galue).
  • Faʻamatalaga o mata ma le tele o le RAM.
  • Maea atoa.

Ina ia faʻapipiʻi taaloga ma faʻaaogaga, e mafai ona e faʻaaoga le Market Market, o loʻo i totonu o le emulator, le masini i le totonugalemu o le Android to download apk poʻo, faʻaaoga le pusa fefaʻasoaʻi ma le komepiuta, faʻapipiʻi apk mai ai. I luga foi o le upega tafaʻilagi aloaia a Koplayer o loʻo i ai se vaega ese mo le free download APK - apk.koplayer.com

Ou te lei mauaina se mea e sili ona mataʻutia (faʻapitoa foi i mea sese tele) i le emulator: o mea uma e galue, e foliga mai, e aunoa ma ni faafitauli, i luga o se komepiuta vaivai tele e leai ni taofi i le tele o manaʻoga manaʻomia.

Naʻo le auiliiliga o mata na maua i luga o le taofiga lea mai le komepiuta komepiuta, lea e faia mo taaloga taʻitasi ma e matua faigofie.

Ina ia mafai ona fetuʻunaʻi le pule i le emulator mai le komepiuta (faʻapena foʻi ma le taʻaloga poʻo le kiore, ae o le a ou faʻaalia i le faʻaoga o le kesi), ao taʻalo le taaloga, kiliki le mea ma lona ata i le pito i luga.

A maeʻa lena mea e mafai ona e:

  • Faʻasalaga i soo se mea i le mata o le emulator, fatuina o se masini komepiuta. A maeʻa lena, kiliki soʻo se ki i luga o le komepiuta ina ia oʻo i le taimi e lolomi ai, o le amataina i totonu o lenei vaega o le mata.
  • Mo se faʻataʻitaʻiga, i le faʻamalamalamaga, o le swipe (toso) o loʻo faia ma o le ki luga mo lenei gaioiga ua atofa atu, ma se swipe i lalo ma le faʻamaufaʻailoga tutusa.

A maeʻa ona e faʻatulagaina taga ma taga, kiliki Save - o faʻatonuga mo le taaloga lenei o le a faʻaolaina i le emulator.

O le mea moni, o Koplayer e sili atu le faʻatautaia o faiga faʻapitoa mo le faʻatautaia o le Android (o le polokalama e fesoasoani i filifiliga faʻapitoa), mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e tuʻuina atu ki e faʻatautaia ai le faʻatupulaia vave o le vave.

Ou te le taumafai e fai ma le le iloa o se mea leaga lenei emulator Android poʻo se mea lelei (ou te siakiina i luga ole maualuga), ae afai o isi filifiliga e le fetaui ma oe (faʻapitoa ona o le le lelei o le pule), atonu o Koplayer o se manatu lelei e taumafai.

Tikiake Koplayer mo se saʻolotoga mai le ofisa aloaia koplayer.com. I le auala, e mafai foi ona manaia - Le auala e faʻapipiʻi ai le Android i luga o lau komepiuta o se faʻaaogaga o le polokalama.