Faʻasaʻo le mea sese "com.android.systemui"


O se tasi o mea le lelei e mafai ona tupu i le taimi o le taotoga o le masini ma le Android, o se faafitauli i le SystemUI - o le polokalama polokalama e nafa ma le fegalegaleaiga ma le atinaʻe. O lenei faafitauli e afua mai i ni mea sese o le komepiuta.

Fofoina o faafitauli i le com.android.systemui

O mea sese i le faʻaogaina o le faʻaogaina o le polokalama e tupu mo mafuaaga eseese: faʻalavelave faʻafuaseʻi, faʻafitauli faʻafitauli i totonu o le polokalama poʻo le i ai o se siama. Mafaufau i metotia mo le foia o lenei faafitauli ona o le faigata.

Metotia 1: Toefaʻatonu le masini

Afai o le mafuaaga o le faaletonu o se faʻalavelave faʻafuaseʻi, o le toe amataina o le gadget ma se tikeri maualuga o le mea e ono mafai ona fesoasoani e taulimaina le galuega. Auala mama e suia mai i masini i masini, o lea matou te fautuaina oe ia faamasani oe lava i mea nei.

Faitau atili: Toe faʻaaogaina Android masini

Metotia 2: Faʻateʻaina le faʻanoanoa o le taimi ma le aso

O mea sese i le SystemUI e mafai ona mafua mai i faafitauli i le mauaina mai o faʻamatalaga e uiga i le aso ma le taimi mai fesoʻotaiga vavave. O lenei uiga e tatau ona le atoatoa. Ina ia iloa pe faapefea ona faia lenei mea, faitau le tala o loʻo i lalo.

Faitau atili: Faʻasaoina o mea sese i le faagasologa "com.android.phone"

Metotia 3: Aveese Google Updates

I nisi o komipiuta polokalama faʻapipiʻi faʻapipiʻi pe a uma ona tuʻuina atu faʻamatalaga i Google. O le faasologa o le faasologa i tua i le lomiga muamua e mafai ona fesoasoani e aveesea ai mea sese.

  1. Taumafai "Faʻatonu".
  2. Saili "Pule o talosaga" (e mafai ona valaauina "Talosaga" poʻo "Puleaina o Talosaga").


    Alu i ai.

  3. Faatasi i le Pule, sui i le lisi "Uma" ma, tusi solo i totonu o le lisi, saili "Google".

    Tapuni lenei mea.
  4. I le faamalama o meatotino, kiliki "Aveese Faʻamamau".

    Faʻamaonia le filifiliga i le mataala e ala i le uia "Ioe".
  5. O le mea moni, e mafai lava ona e faʻafouina le faʻafouina o le auto.

I le avea ai o se tulafono, o nei faaletonu e vave ona faasaʻo, ma i le lumanaʻi, e mafai ona faʻafou le Google i le leai o se fefe. Afai o loʻo tupu pea le toilalo, toe faʻaauau.

Metotia 4: Faʻamaonia SystemUI Data

O le mea sese atonu e mafua mai i faʻamatalaga sese e faamaumauina i faila o faila fesoasoani e fatuina ai faʻataʻitaʻiga i le Android. O le mafuaaga e vave faʻaitiitia e ala i le tapeina o nei faila. Fai taga nei.

  1. Toe faia laasaga 1-3 o le Metotia 3, ae o le taimi lenei e maua ai le talosaga. "SystemUI" poʻo "UI System".
  2. A e oʻo i le lisi o meatotino, tape le faʻaoga ma faʻamatalaga i le kiliki i luga o kulupu talafeagai.

    Faamolemole ia matau e le o kamupani uma e mafai ona faatagaina oe e faia lenei gaioiga.
  3. Toe toe fai le masini. A maeʻa le faʻatauina o le mea sese e tatau ona faʻamautu.

I le faaopoopo atu i gaoioiga ua taua i luga, o le a aoga foi le faamama o le tino mai otaota.

Vaʻai foi: Talosaga mo le faʻamamāina o le Android mai otaota

Metotia 5: Faʻaitiitia faʻamaʻi viral

E tupu foʻi le aʻafiaga o le tino i siama: viruses faasalalau poʻo trojans gaoi ai faʻamatalaga patino. O le masking mo le faʻaaogaina o polokalama o se tasi o metotia o le faʻaaoga sese o tagata. O le mea lea, afai o metotia na faʻamatalaina i luga e leʻi aumaia ai soʻo se iuga, faʻapipiʻi soʻo se mea talafeagai i luga o le masini ma fai se faʻataʻitaʻiga atoa. Afai o le mafuaʻaga o le mea sese o loʻo i totonu o le siama, o le a mafai e le polokalama malupuipuia ona aveesea.

Metotia 6: Toe faʻafoʻi i fausaga fausaga

Faʻatonuina o le masini komepiuta Android - o se tali mataʻutia i le seti o faʻamatalaga o komipiuta o le polokalama. O lenei metotia o le a aoga foi i le tulaga o le SystemUI faʻaletonu, aemaise lava pe afai ua e maua aʻa-avanoa i lau masini, ma ua e faʻafouina le galuega o le polokalama.

Faitau atili: Toe faʻafou le telefoni i le fale gaosi oloa

Ua matou manatu o auala sili ona taatele o le faʻaaogaina o sese i com.android.systemui. Afai ei ai se isi mea - faʻafeiloaia i le faʻamatalaga!