Faʻafefea ona faʻamaonia le faʻaoga i le iPhone


O le tele o tagata iPhone e vave ona latou mafaufau i le toe tatalaina o avanoa faaopoopo i luga o le telefoni. E mafai ona ausia lenei mea i auala eseese, ma o se tasi oi latou o loʻo faʻamaonia le faʻaoga.

Aveese le cache i le iPhone

I le aluga o taimi, ua amata ona faaputuputuina e le iPhone lapisi, lea e le mafai ona faʻaaogaina e le tagata faʻaaoga, ae i le taimi lava lea o loʻo nofo ai le leona o le avanoa mokesi i le masini. E le pei o gaioiga o loʻo faʻaaogaina le Android OS, lea, i le avea ai o se tulafono, ua uma ona faʻapipiʻiina i le galuega o le faʻamamaina o le faʻavaa, e leai se meafaigaluega i luga o le iPhone. Ae ui i lea, o loʻo i ai metotia e toe faʻafoʻi ai le falaologa ma saoloto i luga o le telebybytes o avanoa.

Metotia 1: Toe faʻapipiʻi talosaga

Afai e te gauai atu i ai, ona toetoe lava o se talosaga i luga o le taimi e maua ai le mamafa. E mafua lenei mea i le mea moni e faʻapea, aʻo faʻapupulaina e le galuega ia faʻamatalaga o tagata. E mafai ona e aveesea e ala i le toe faʻaleleia o le talosaga.

Faamolemole ia maitauina pe a uma ona toe faia se toe faʻaleleiga, e mafai ona e leiloa uma faʻamatalaga o tagata. O le mea lea, faʻaaoga lenei metotia pe afai o le meafaigaluega toe faʻaaogā e le aofia ai pepa taua ma faila.

Mo faʻatusatusaga, o le aoga o lenei metotia e fai ma faʻataʻitaʻiga, ave Instagram. O le tele o le talosaga i la matou mataupu e 171.3 MB. Ae peitai, afai e te tilotilo i le Faleoloa o le Faleoloa, o le tele e tatau ona 94.2 MB. O le mea lea, e mafai ona tatou faʻataunuʻu e tusa ma le 77 MB o se faʻaoga.

  1. Saili le taga talosaga i luga o lau laulau. Filifili ma faaauau pea ona taofiofi seiloga ua lulu uma ata - o le mea lea e faʻataʻitaʻia ai le laiga.
  2. Kiliki le ata i tafatafa o le talosaga ma se koluse, ona faʻamaonia lea o le tape.
  3. Alu i le Faleoloa o le Faleoloa ma suʻe se talosaga na faʻaumatia muamua. Faʻatonu.
  4. A maeʻa le faʻatulagaga, matou te siakiina le iuga - o le tele o Instagram ua faʻaitiitia, o lona uiga ua matou faʻamalieina le faʻapipiʻi le aofaʻi i luga o le taimi.

Metotia 2: Toefaʻatasia le iPhone

O lenei metotia e sili atu le saogalemu aua o le a aveesea otaota mai le masini, ae o le a le afaina ai faila o tagata faʻaoga. O le faʻafitauli o le a umi se taimi e faʻamaeʻa ai (o le umi e faalagolago i le tele o faʻamatalaga ua faʻapipiʻiina i le iPhone).

  1. Aʻo leʻi amataina le faʻagasologa, alu i tulaga, tatala le vaega "Manatu taua"sosoo ai ma "Auina atu i le IPhone". Fuafua le aofaʻi o avanoa avanoa ao lei faia le faʻatinoga. I le matou tulaga, o le masini e faʻaaoga ai le 14.7 GB o le 16 avanoa.
  2. Fausia se faʻasologa masani. Afai o loʻo e faʻaaogaina Aiclaud, ona tatala lea o tulaga, filifili lau tala, ona e alu lea i le vaega iCloud.
  3. Filifili se mea "Lagolago". Ia mautinoa ua maeʻa lenei vaega, ma faʻaitiiti lava ona kiliki i luga o le ki "Fausia le Pusa".

    E mafai foi ona e faia se kopi e ala i iTunes.

    Faitau atili: Faʻafefea ona toe faʻaleleia se iPhone, iPod poʻo iPad

  4. Fai se tafaoga atoa o le anotusi ma tulaga. E mafai ona faia lenei mea e ala i le fesoasoani a iTunes, ma e ala mai i le iPhone lava ia.

    Faitau atili: Faʻafefea ona faʻatinoina se Seti atoa atoa

  5. A maeʻa le seti, o mea uma e tatau ona e faia o le toe faʻafoʻi lea o le telefoni mai le kopi na faia muamua. Ina ia faia lenei mea, i le faagasologa o le setiina, filifili mai le iCloud poʻo iTunes (faʻalagolago i le mea na faia ai le kopi).
  6. A maeʻa le toe faʻaleleia mai le faʻamaumauga, o le a amata le faagasologa o le faʻatulagaina o talosaga. Faatali seia maeʻa le faʻatinoga.
  7. I le taimi nei, e mafai ona e siakiina le aoga o amioga muamua. Ina ia faia lenei mea, toe foi i tua "Auina atu i le IPhone". O se taunuuga o ia manipisi faigata, ua matou tatalaina 1.8 GB.

Afai o loʻo e feagai ma le tele o avanoa i luga o le iPhone poʻo le faʻalauteleina o le faatinoga o le mea o le apu, taumafai e faʻamalo le faʻaoga i soo se auala o loʻo faʻamatalaina i totonu o le tusiga - o le ae matua ofo lava.