2 auala e toe faatulaga ai nofoaga i le Opera browser


Faʻasalalau, aʻoaʻoina gagana ese, asiasi atu i isi atunuu ma faʻalauteleina o latou vasa, o le tagata e faʻaaogaina le iPhone e le mafai ona faia e aunoa ma le faʻaaogaina o le tusi-faaliliu. Ma o le filifiliga e matua faigata lava, talu ai e tele naua talosaga i totonu o le Faleoloa o le Faleoloa.

Google Translator

Masalo o le tusitala sili ona lauiloa, manumalo i le alofa o tagata faaaoga i le salafa o le lalolagi. O le tali sili ona mamana faaliliu faaliliu e mafai ona galue i le silia ma le 90 gagana, ma mo le tele oi latou e mafai uma ona tusitusi tusitusi ma leo.

O uiga matagofie o le Google Translator, ia maitau le faaliliuga o tusitusiga mai ata, o le tomai e faalogo ai i le faaliliuga, mataʻituina le gagana, galue le tuusao (download manaomia muamua tusi lomifefiloi). Afai e te fuafua e faʻafeiloaʻi i le gagana faaliliuina i le lumanaʻi, e mafai ona e faʻaopopo i au mea e fiafia i ai.

Tikiala le Google Translator

Yandex.Translate

O le kamupani Rusia o Yandex o loʻo taumafai malosi e faʻaauau pea lana tauvaga autu, Google, lea na faʻatino ai lona lava kopi o le faaliliuga, Yandex.Translate. O le numera o gagana iinei, e pei lava Google, e manaia: e silia ma le 90 oi latou o loʻo maua iinei.

I le tautala e uiga i galuega aoga, e le mafai e se tasi ona faamatala le mafai ona faaliliu tusitusiga mai ata pue, leo ma tusitusi, faalogologo i tusitusiga, faaopoopo se faaliliuga i le lisi o mea e fiafia i ai, sosoo ai ma le fesoʻotaʻiga ma le Yandex tala, kata mo le fiafia ma le fiafia i le taulotoina o upu ua e tuʻuina atu, tusitusiga. O le pele i luga o le keke o se mea e sili ona itiiti le mafai ona sui le mamanu lanu.

Download Yandex.Translate

Toe faʻaaoga

O se tusi e tuʻufaʻatasia ai galuega taua e tolu: o se faaliliu upu, se tusi o le kalama ma se upu e toe faʻaleleia ai le meafaigaluega. E le mafai ona e faateia oe i le numera o gagana, aemaise lava talu ai na o le tasi iinei, ma o le Igilisi lena.

O le talosaga o le a avea ma se meafaigaluega sili ona lelei mo le aoaoina o upu fou, talu ai o mea uma e fiafia i ai e vavalalata lava i lenei mea: faaali upu le aoga, aʻoga ma kata, faʻaalia se faʻamatalaga auiliili o upu i faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina i le tusiga, tuufaatasia o lisi o upu filifilia, le mafai ona galue offline, fausiaina i totonu o le faʻamatalaga tuʻuina atu o le kalama.

Tikiake tali

Translate.Ru

PROMT o se kamupani lauiloa Rusia lea na auai i le gaosiga ma le atinaʻeina o faiga faʻavae faaliliu masini mo le tele o tausaga. O le faaliliuupu mo le iPhone mai lenei gaosiga ua mafai ai ona e galue i se numera itiiti o gagana, e le pei Google ma Yandex, ae o le faaliliuga o le a atoatoa.

O le autu o le Translate.Ru e aofia ai le tufatufaina o tusitusiga mai le ata laupapa, faalogo, faʻaoga leo, faʻaliliuga mai se ata, tusi faʻasolosolo, faiga faʻatauga o le faʻaaogaina o auala ao feoai solo, galue i se talanoaga mo le malamalama vave i tautalaga ma savali mai se tagata ese mai fafo.

Download Translate.Ru

Lingvo ola

O lenei talosaga e le na o se faaliliuupu, ae o se nuu atoa mo e fiafia i gagana ese. O iinei o le ae maua ai le tele o mea manaia mo tagata e amataina le aoaoina o gagana mai fafo, faapea foi ma tagata atamamai moni.

Lingvo Live e mafai ona e galue i gagana e 15, ma o le numera atoa o lomifefiloi e sili atu i le 140. O le lisi o mea taua e pei ona taua i lalo: o le mafai ona faaliliu upu ma tusitusiga atoa e tusa ai ma le mataupu, fesootai i se talanoaga, aoao upu ma fuaitau e faaaoga ai kata (ma e mafai ona e faia oe lava, ma faʻaaoga pusa ua saunia), faʻataʻitaʻiga o le faʻaaogaina o upu i fuaiupu ma sili atu. Ae paga lea, o le tele o uiga e mafai ai ona e aʻoaʻoina lelei gagana e maua i le na o le faʻasalaga faʻapitoa.

Lingvo Live

E mafai ona e faʻafesoʻotaʻi le tagata faaliliu mai lea taimi i lea taimi, pe mafai foi ona e faʻaaogaina, ae i soo se tulaga, o se tasi lea o tusi sili ona talafeagai mo le iPhone. Ma o le fea faaliliutusi e te filifilia?