O le a le mea e fai pe a le amata Google Chrome

Pe a fai mai kopi o faila eseese i luga o le komepiuta, e le gata ina latou nofoia le avanoa avanoa o le disiki, ae e mafai foi ona faaitiitia le faiga o le polokalama. Mo lenei mafuaaga, e tatau ona e lafoaia na faila faatasi ai ma le fesoasoani o polokalama faapitoa na fatuina, o le tasi o ia DupKiller. O lona gafatia o le a faamatalaina i lenei tusiga.

Suʻe kopi i luga o faʻataʻitaʻiga talafeagai

Faaaogaina o le faamalama "Disks" i le DupKiller, e mafai e le tagata faʻapipiʻi ona faʻatautaia le faʻaaogaina o masini faʻaleleia mo kopi. O le mea lea e mafai ai ona e siakiina e le naʻo faʻamaumauga o le puʻupuʻu, ae mafai foi ona aveesea masini, faapea foi faila o loʻo i ai i luga o le aufaasālalau.

Suʻe aupepa filifilia

I le faʻamalama o loʻo faʻaalia i le screenshot, e mafai e le tagata faʻaoga ona siaki le i ai o faila tutusa ma foliga tutusa i totonu o se faila patino, pe faʻatusatusa le faila faila ma mea o loʻo i luga o se komepiuta poʻo se faʻasalalauga e mafai ona aveese.

Faʻasalaga o le faiga suʻesuʻe

I lenei vaega o le polokalama, e mafai ona faatulaga seti faavae ma suʻe laina o le a faʻaaogaina i le taimi o le suʻesuʻeina. Ona o lenei mea, e mafai ona faʻaitiitia pe, i se isi itu, faʻalautele le lio o le sailiga. E faapena foi i "Faʻamaumauga o Suʻega" E mafai ona faʻafesoʻotaʻi isi plug-ins o loʻo faʻapipiʻi faatasi ma DupKiller (silasila i lalo mo nisi faʻamatalaga).

Soifua Maloloina

Mata "Isi Faatulagaga" o loʻo i ai se lisi o faʻataʻitaʻiga e mafai ona e faʻaleleia atili ai le galuega a DupKiller. O iinei e mafai ona vave faʻavavevave pe faʻagesegese ai le matamataina, faʻatagaina pe faʻamalo le tagata maimoa, faʻagaoioi le faʻalogo faalogo ma sili atu.

Fesoasoani lagolago

E lagolagoina e DupKiller le tele o plugini e faʻapipiʻi vave i le polokalame. I le taimi nei, e ofo atu e le na te faia le mea na o le tolu mea faaopoopo: Faʻafeiloaʻi, faʻalogo ma faigofie le faʻataʻitaʻi. O le mea muamua e mafai ai ona e seti le tele o le tele o faʻamaumauga, o le lua e mafai ai ona e taina lipine faila pe a maeʻa le sailiga, ma le lona tolu e setiina le iuga aupito sili ona maualalo o le a amanaia i le taimi o le suʻega.

Faʻaalia Sini

A maeʻa le suʻesuʻe, e mafai e le tagata faʻapitoa ona matamata i le taunuuga o le galuega a DupKiller i le faamalama "Lisi". E maua ai foi se avanoa e makaina ai faila le talafeagai ma aveeseina mai le puʻupuʻu o le komepiuta.

Mama

  • Faʻatau Rusia;
  • Tuuina atu tufatufaga;
  • Pulega talafeagai;
  • O le tele o faʻalapotopotoga;
  • Fesoasoani laupepa;
  • Le maua o se faamalama o togafiti ma togafiti.

Faʻafitauli

  • Faʻasalaga le lua muamua.

O le DupKiller o se punaoa sili ona lelei i le tulaga e te manaʻomia e maua ai faila failalua ma tape ese mai lau komepiuta. E le gata i lea, o lenei polokalama e tufatufa atu e aunoa ma se totogi ma e iai se atinaʻe gagana Rusia, lea, o le a faʻafaigofie atili ai le faʻagasologa o lona faʻaaogaina.

Tatalo le DupKiller e aunoa ma se totogi

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

AllDup Faila Failautusi Faʻamatalaga Moleskinsoft Clone Remover Tagata Lulu

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
DupKiller - o se filifiliga sili ona lelei mo i latou o loʻo i ai se faʻafitauli i faila tutusa i le komepiuta. Faʻamatalaga vave ma faʻamamaina faʻamaumauga tutusa ile PC.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista, 2000, 2003
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: Oleksandr RT Roslov
Tau: Faʻatau
Toa: 4 MB
Gagana: Rusia
Version: 0.8.1