Faʻamatalaga faʻamalosi i Explay e ala i le komepiuta

Navigator O le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga eseese i aso nei o se tasi o masini sili ona lelei o lenei ituaiga. Mo lona faʻatinoina lelei, atonu e talafeagai le faʻafouina ma le faʻaleleia o le polokalama, o loʻo maua mai i luga o le upega tafaʻilagi le laiga. I lenei tusiga, o le a matou faʻamatalaina uma faʻaaliga o le faʻapipiʻiina o se firmware fou.

Faʻafouina polokalame i luga o le navigator Explay

Ona o le mea moni e faʻaaogaina Navitel firmware i Explay navigaigators, o le faagasologa o loʻo faamatalaina i lalo o le tele o auala e tutusa ma le faʻapipiʻiina o faʻamatalaga mo nisi masini. Afai e te manaʻo ai, e mafai foi ona e faitauina le tusiga aoao ia i matou i le mataupu autu.

Tagai foi:
Toe faafou Navitel i le kalama
Faʻalauiloa Navitel i luga o le taʻavale
Faʻaleleia o le suʻega faʻasologa

Metotia 1: Faʻatulagaga Tusi

O le sili ona lelei ma i le taimi lava e tasi o le auala faigata o le faʻafouina o le firmware i luga o le navigaver Explay o le sii mai ma faaopoopo i le faila faila i le Flash-drive. E le gata i lea, i lenei tulaga, o le ae manaomia e le gata ina sii mai, ae ia faʻagasolo foi le polokalama fou i le masini.

Alu i le itulau faʻaoga i le 'upega tafaʻilagi a Navitel

Laasaga 1: Download Software

  1. Mo lenei auala, e tatau ona e lesitala i luga o le upega tafaʻilagi a le Navitel poʻo le teu i totonu o se tala o iai. O le taualumaga mo le fatuina o se tala fou e manaʻomia ai le faʻamaoniga e ala i le kilikiina o se sootaga faapitoa.
  2. O le i ai i totonu o oe lava kiliki le kiliki i le poloka "O aʻu masini (faʻafouga)".
  3. Afai e te leʻi taʻu muamua le masini manaʻomia, faʻaopopo i ai e faʻaaoga ai le fesoʻotaʻiga talafeagai.
  4. O iinei e tatau ona e faʻamaonia ai le igoa o le masini faʻaaogaina ma le ki o le laisene.
  5. I nisi tulaga, e mafai ona e faʻaogaina le faila i le ki o le laisene, lea e tu i luga o le auala faʻamaonia ile Flash-drive.

    Navitel Content Content License

  6. Afai na e faia mea uma e tusa ai ma faatonuga, alu i le vaega "O aʻu masini" o le o loʻo manaʻomia le tagata folau ua aliali i le lisi. I le vaega "Toe faafou" kiliki i luga o le sooga "Faʻafouina o loʻo Maua" ma teu le archive i lau komepiuta.

Laasaga 2: Faaliliuina atu o le firmware

  1. Faʻafesoʻotaʻi se komepiuta flash USB i lau PC mai lau mea faʻapipiʻi pe faʻafesoʻotaʻi i latou i le faʻaaogaina o le USB cable i le faʻaoga "USB FlashDrive".

    Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se kalama i se PC

  2. E le gata i lea, ua fautuaina e fai ni kopi o faila ma faila i luga o le Flash-drive ina ia mafai ona toe faʻafoisia i latou i tulaga o faigata e leʻi mafaufauina.
  3. Tuʻu le archive ma le firmware fou ma kopi kopi i le USB flash drive mai le taʻavale. I lenei tulaga, e tatau ona e faʻamaonia le faiga mo le fusia ma le suia o faila faila.

A uma le faia o taga, o le a toe faʻafou le firmware ma e mafai ona toe faʻaaogaina le avetaʻavale. Ae ui i lea, o nisi taimi e manaʻomia ai foi le toe faʻafouina o faafanua, lea na matou faamatalaina i se isi tusitusiga i luga o le saite.

Vaʻai foi: Faʻafefea ona faʻafouina faafanua i le navigaver Explay

Metotia 2: Faʻapipiʻi vave

I le tulaga o le tuai faʻapipiʻi o faʻamatalaga mo le firmware i luga o le navigaver Explay, naʻo oe e manaʻomia le faʻapipiʻiina o se polokalama faʻapitoa ma faia ni nai laasaga faigofie. I lenei tulaga, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi le komepiuta ma le avetaʻavale ma le tasi i le isi e faʻaaoga ai le USB cable ua tuʻuina atu i le pusa.

Alu i le 'upega tafaʻilagi aloaia a Navitel

Laasaga 1: Download le polokalama

  1. Tatala le itulau amata o le punaoa i luga o le fesoʻotaiga tuʻufaʻatasia ma le vaega "Lagolago" kiliki le faamau "Faʻafou lau 'avetaʻavale".
  2. I lalo o le poloka "Manaoga Faʻatonu" kiliki le faamau "Download" ona filifili ai lea o le nofoaga i luga o le komipiuta o le a faʻaolaina ai le faila o le polokalama fou.
  3. Faʻalua faʻatasi ma le komi i le itu tauagavale i luga o le faila faila ma, i le mulimuli i fautuaga a le setete faʻatonu, faʻapipiʻi le polokalama.
  4. Faatali seia maeʻa le faʻasalaga, siaki le pusa "Tamoe" ma kiliki le ki "Fai". E mafai foi ona e tatalaina le polokalama faafouina e oe lava ia e faaaoga ai le ata i luga o le komepiuta.

Laasaga 2: Faʻamatalaga Faamaumauga

  1. Aʻo leʻi faʻaogaina le masini komepiuta e faʻafou ai le firmware, faʻafesoʻotaʻi lau navigator Explay i le PC. Faia i le faiga "USB FlashDrive".
  2. A maeʻa se taimi puupuu mo siakiina mo faʻamatalaga, o le a talosagaina oe e faʻapipiʻi le lomiga lata mai o le masini komepiuta i luga o lau masini.
  3. Faʻaaoga le faʻamaufaʻailoga i le saini "Toe faafou"e amata ai le faagasologa o le suia o le firmware.

    Manatua: I le tulaga o le faʻafouina o faʻafanua o le a faʻaumatia uma mea tuai.

  4. Mulimuli i le faʻamaumauga faʻapipiʻi. I le faaiuga o le faʻamaumauga, e mafai ona e faʻamaonia le taʻavale mo le faʻaaoga atili.

O le faʻafeiloaiga o le a mafai ai e oe ona faʻafouina le masini masini komepiuta, faʻaitiitia ai le ono mafai ona pa'ū ona o mea sese. E ui i lea, e tusa lava ma lenei mea i le mafaufau, e tatau ona faʻaeteete i le faagasologa o le faʻatinoga.

Faaiuga

O metotia uma e tuʻuina atu o le a mafai ai e oe ona faʻafouina le polokalama i luga o le navigaver Explay, ae o le mea mulimuli e tatau ona e faia lau lava filifiliga, taialaina e le mamanu masini ma au lava filifiliga. I le tulaga o fesili o le a tatou fiafia e tali i latou i faʻamatalaga.