Faʻafefea ona aveese le faiga o suʻega Windows 10

O nisi tagata faʻaaogaina o loʻo feagai ma le mea moni i le pito i lalo o le tulimanu o le Windows 10 papapu, o loʻo i ai le faʻamatalaga "Faataʻitaʻiga Suʻega," o loʻo i ai nisi faʻamatalaga e uiga i le lomiga ma le faʻapotopotoga o le polokalama faʻapipiʻiina.

O lenei tusi lesona o loʻo faʻamatala manino auiliili pe aisea ua aliali mai ai se faʻamatalaga ma pe faapefea ona aveese le faiga o le suʻega o le Windows 10 i ni auala se lua - e ala i le le mafai ona faʻaaogaina, pe na o le aveeseina o le tusiga, ma le tuua o le mode faataitai i luga.

Faʻafefea ona faʻagata le faiga o suʻega

I le tele o tulaga, o le tulaga o le suʻega o le tusiga na aliali mai o se taunuuga o le le mafai ona faʻaaogaina le faʻamaonia o le saini a le avetaʻavale, ua maua foi i nisi o "fonotaga" pe a le mafai ona faʻamaonia, o sea savali e faʻaalia i le taimi (silasila i le auala e faʻamaonia ai le faʻamaoniaina o le saini numera o le Windows 10).

E tasi le fofo o le faʻaaogaina lea o le faiga o suʻega o le Windows 10, ae i nisi tulaga mo nisi masini ma polokalama (pe afai latou te faʻaaogaina avetaavale e le o taʻua), e mafai ona mafua ai ni faafitauli (i se tulaga faapena, e mafai ona toe faʻaaoga le faʻamaumauga le auala lona lua).

  1. Taʻosaʻo se faʻasologa o le faʻatonuina o le pule. E mafai ona faia lenei mea e ala i le ulufale atu i le "Poloaiga Laiti" i le sailiga i luga o le faletusi, kiliki i luga i luga o le sailiga na maua ma filifilia le mea e fai ai le laina o le poloaiga e avea ma pule. (isi auala e tatala ai le faʻasologa o le poloaiga e avea ma pule).
  2. Ulufale i le poloaiga bcdedit.exe -set FAʻAMATALAGA LELEI ma lolomi Ulufale. Afai e le mafai ona faʻamaonia le poloaiga, e mafai ona taʻu mai e talafeagai le faʻafaigofie o le Puipuiga Puipuiga (a maeʻa le taotoga, e mafai ona toe faʻatulagaina le galuega).
  3. Afai o le poloaiga e manuia, tapuni le uunaiga o le poloaiga ma toe amata le komepiuta.

A maeʻa lenei, o le a fai le vaivaiga o le faiga o le suʻega o le Windows 10, ma o le feau e uiga i ai ile luga o le komepiuta o le a le faʻaalia.

E faʻafefea ona aveese le faʻamatalaga "Faataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga" i le Windows 10

O le auala lona lua e le aʻafia ai le faʻafitauli o le suʻega (pe a leai se mea e le galue e aunoa ma lea), ae na o le aveeseina o le tusiga talafeagai mai le laulau. Mo nei faamoemoega e tele polokalama saoloto.

O loʻo faʻamaonia e aʻu ma manuia le galue i luga o le fale fou o le Windows 10 - Universal Watermark Disabler (o nisi tagata o loo sailia le lauiloa i le taimi ua tuanai O laʻu WCP Watermark Editor mo le Windows 10, e le mafai ona ou maua se pepa galue).

Le tamoe i le polokalama, mulimuli i nei laasaga faigofie:

  1. Kiliki Ui.
  2. Malilie o le polokalama o le a faʻaaogaina i luga o se fale le faʻaaogaina (Na siaki i le 14393).
  3. Kiliki IE e toe amata le komepiuta.

I le isi inisiua e sosoo ai, o le savali "mode test" o le a le faʻaalia, e ui o le mea moni o le OS o le a faʻaauau ona galue i totonu.

E mafai ona e sii mai le Universal Watermark Disabler mai le laiga aloaia //winaero.com/download.php?view.1794 (faʻaeteete: o le download download i lalo ifo o le faasalalauga, lea e masani ona tauaveina le "download" ma le luga o le "Donate" button).