Faʻamaonia e le Auaunaga Faʻamatalaga a le Tagata Faʻasalalau le Inisiua

Afai e te vaʻai i le Windows 7, ua e vaʻaia se feau o taʻu mai o le Faʻasologa o Faʻamatalaga a le Faʻamatalaga o loʻo puipuia ai le faʻaaogaina mai le taina i totonu, ona mafua lea ona o le mea moni o loʻo faia se taumafaiga e teu ai ma se faʻamatalaga le tumau ma faʻaaogaina. Vaai foi: Ua e ulufale i totonu i se faʻailoga le tumau i le Windows 10, 8 ma le Windows 7.

I lenei faʻatonuga, o le a ou faʻamatalaina laasaga o le a fesoasoani e faasaʻo ai le sese "Le mafai ona uta le faʻailoaina o le tagata faʻapitoa" i le Windows 7. Faamolemole ia matau le faʻasalalau "Faʻailogaina ma se faʻailoga le tumau" e mafai ona faasaʻo i le auala lava e tasi (peitai ei ai ni faʻaaliga o le a faʻamatalaina i le faaiuga tusiga).

Faʻaaliga: e ui i le mea moni o le auala muamua na faʻamatalaina o le faavae, ou te fautuaina e amata i le lona lua, e sili atu le faigofie ma faigofie ona fesoasoani e foia le faafitauli e aunoa ma ni mea e le tatau ai, lea, e le gata i le faigofie mo le tagata fou.

Faʻasalaga sese i le faʻaaogaina o le Resitara Resitala

Ina ia mafai ona faaleleia le sese o le galuega faalilolilo i le Windows 7, muamua o mea uma o le ae manaomia e te ulufale ai i aia tatau a Pule. O le filifiliga pito sili ona faigofie mo lenei faʻamoemoe o le faʻauluina lea o le komipiuta i se tulaga malupuipuia ma faʻaaoga le tala o le Pule Administrator i Windows 7.

A maeʻa lena, amata le faatonu o le resitala (faʻasolo i luga o le piano Win + R i luga o le piano, ulufale atu i le "Run" window faʻatonutonu ma faʻasalaga Enter).

I le Ofisa Resitala, alu i le vaega (o faila i le itu tauagavale o vaega o le resitalaina Windows) HKEY_LOCAL_MACHINE Software Microsoft Windows NT CurrentVersion ProfileList ma faʻalautele lenei vaega.

Ona mulimuli lea i laasaga nei i le faasologa:

  1. Saili i totonu o le ProfileList lua vaega, amata i le tagata S-1-5 ma le tele o numera i le igoa, o le tasi o loʻo i ai i le .bak.
  2. Filifili soʻo se tasi oi latou ma ia maitauina tulaga taua i luga o le taumatau: afai o le ProfileImagePath value e faasino i lau pusa faʻamatalaga i le Windows 7, o le mea tonu lava lenei sa matou sailia.
  3. Faʻasani sao i luga o le vaega e aunoa ma .bak i le faaiuga, filifili "Toe Igoa" ma faaopoopo se mea (ae le .bak) i le pito o le igoa. I le teori, e mafai ona tape lenei vaega, ae ou te le fautuaina e faia ae lei e mautinoa o le "Auaunaga Faʻamatalaga e puipuia ai le ulufale mai" ua mou atu le mea sese.
  4. Toe faaigoa le vaega o lona igoa e aofia ai .bak i le faaiuga, naʻo totonu o lenei mataupu aveese le ".bak" ina ia na o le igoa umi lava e tumau pea e aunoa ma le "faʻaopoopoga".
  5. Filifili le vaega o lona igoa i le taimi nei e le oi ai .bak i le faaiuga (mai le 4 laasaga), ma i le itu tonu o le faatonu resitala, kiliki i le tau o le Toe Faʻailoa i le kuki saʻo - "Suiga". Ulufale le tau 0 (zero).
  6. E faapena foi, seti 0 mo se tau taua o le Setete.

Ua faia. O lenei tapuni le faatonu o le resitala, toe faʻafouina le komepiuta ma siaki pe afai e faasaʻo le mea sese pe a faʻaulu i totonu o Windows: ma se maualuga maualuga o le a le mafai ona e vaʻaia ni savali e puipuia ai se mea e le galuega faalilolilo.

Foia se faafitauli i le toe faaleleia o le tino

O se tasi o auala vave e faasaʻo ai le mea sesē ua tupu, lea, e ui i lea, e le o taimi uma e galue ai, o le faʻaaogaina lea o le Windows 7 polokalama. O le taualumaga e pei ona taua i lalo:

  1. A e liliuina le komipiuta, kiliki le kī F8 (faʻapea foʻi ma le ulufale i le ala saogalemu).
  2. I le lisi o loʻo i luga o se lanu uliuli, filifili le mea muamua - "Faʻamaumauga o le komepiuta."
  3. I le toe faʻaleleia o filifiliga, filifili "Toe Faʻafoisia le Faʻafoʻaiga.
  4. O le a amataina le vaitau o le toe faaleleia, kiliki "Next", ona filifili lea o se mea toe faʻafou i le aso (o lona uiga, e tatau ona e filifilia le aso o loʻo galue lelei ai le komepiuta).
  5. Faamautu le talosaga mo le toe faaleleia.

A maeʻa le toe faʻaleleia, toe faʻafouina le komepiuta ma siaki pe toe faʻaalia le feau o loʻo i ai faafitauli i le faʻafesoʻotaʻi ma e le mafai ona faʻailoa le faʻailoga.

Isi fofo talafeagai i le faafitauli i le auaunaga i le Windows 7

O se auala vave ma le leai se resitala e faasaʻo ai le mea sese "Auaunaga Faʻamatalaga Faasao Logging In" - ulufale i se ala saogalemu i le faʻaaogaina o le pule a le Pule Pule ma fausia se tagata fou Windows 7.

A maeʻa lena, toe faʻafouina le komepiuta, faʻapipiʻi i lalo o le tagata fou na faia ma, pe a talafeagai ai, fesiʻi faila ma faila mai le "matua" (mai C: Users Username_).

I luga o le upega tafaʻilagi a le Microsoft, o loʻo i ai se faʻasesega faʻatasi ma faʻamatalaga faaopoopo e uiga i le mea sese, faʻapea foi ma le faʻaaogaina o le Microsoft Fix (lea na o le faʻaumatia le tagata faʻaaoga) mo le faasaʻoina vave: //support.microsoft.com/ru-ru/kb/947215

Faʻatasi ma se faʻailoga le tumau.

O le faʻamatalaga o le saini i le Windows 7 na faʻaaogaina ma se faʻamatalaga lē tumau faʻaaogaina o lona uiga o se taunuuga o soʻo se suiga na e faia (poʻo se isi vaega) na faia ma faʻatautaia o faʻamatalaga lata mai, ua leaga.

I le tulaga lautele, ina ia foia le faafitauli, ua lava le faaaogaina o le muamua po o le lona lua mai lenei taiala, ae peitai, i le vaega o le ResitaraList o le resitala, i lenei tulaga atonu e le lua ni vaega tutusa ma le .bak ma e leai se faaiuga mo le tagata o loo faaaogaina nei (na o le .bak).

I lenei tulaga, faigofie lava ona tape le vaega e aofia ai S-1-5, fuainumera ma .bak (kiliki-i luga o le igoa o le igoa - tape). A maea le tapeina, toe faʻafouina le komepiuta ma toe ulufale mai: o le taimi lenei e le tatau ona aliali mai le savali e uiga i le faʻailoga le tumau.