Faʻasalaga o le Error 50 i iTunes

Faatasi ai ma faafitauli e tutupu i le Skype, sese 1601. Ua iloa le mea e tupu pe a faʻapipiʻi le polokalama. Sei o tatou iloa po o le a le mafuaʻaga o lenei toilalo, ma fuafua foi pe faapefea ona foʻia lenei faafitauli.

Faʻailoga faʻamatalaga

O le Error 1601 e tupu i le taimi o le faʻapipiʻiina poʻo le faʻafouina o le Skype, ma o loʻo tuʻuina atu i ai upu nei: "E le mafai ona faʻapipiʻiina le auaunaga faʻapipiʻi Windows." O lenei faafitauli e fesoʻotaʻi ma le fegalegaleaiga a le faʻapipiʻi ma le Windows Installer. E le o se poloka polokalame, ae o se faʻaogaina o le polokalama e le lelei. Atonu o le a iai sou faafitauli tutusa e le gata i le Skype, ae faʻapea foʻi ma le faʻatulagaina o isi polokalama. O le tele o taimi e maua ai i luga o OS tuai, mo se faataitaiga, Windows XP, ae o loʻo i ai tagata faʻaaogaina o loʻo i ai le faafitauli na faʻaalia i luga o faiga fou faʻaogaina (Windows 7, Windows 8.1, ma isi). Na o le faaleleia o le faʻafitauli mo tagata faʻaogaina OS lata mai, o le a tatou taulai atu.

Faʻamālōlōina faʻafitauli

O lea, o le mafuaaga na matou maua ai. O le Windows Installer. Ina ia faaleleia nei faafitauli o le a tatou manaʻomia le WICleanup utility.

Muamua lava, tatala le Matalama Mataʻalia e ala i le uia o le kulupu autu Win + R. I le isi, ulufale i le poloaiga "msiexec / unreg" e aunoa ma ni upusii, ma kiliki i le "OK" button. I lenei faʻatinoga, tatou te le faʻaaogaina le Windows Installer i se taimi le tumau.

Le isi, taʻalo le aoga WICleanup, ma kiliki i le "Scan" button.

O loʻo i ai se faʻaogaina o mea aoga. A maea le faʻataʻitaʻiga, ona tuʻuina atu lea e le polokalama le iuga.

E manaʻomia le tuʻuina o se siaki i luma o tau aogā taʻitasi, ma kiliki i le "Faʻamolemole filifilia" button.

A maeʻa le WICleanup ua maeʻa le aveese, tapuni lenei mea aoga.

Matou te toe faaigoaina le "Faiga", ma ulufale i le "msiexec / regserve" e aunoa ma ni upusii. Kiliki i le "OK" button. O lenei auala matou te toe faʻafeiloaʻi ai le Windows installer.

O mea uma lava, o nei ua faʻaaogaina le le lelei o le faʻapipiʻi, ma e mafai ona e taumafai e toe faʻaoga Skype.

E pei ona mafai ona e vaʻaia, o le sese 1601 e le gata o se faʻafitauli o Skype, ae fesoʻotaʻi ma le faʻapipiʻiina o polokalama uma i luga o lenei faʻatinoga o le polokalama. O le mea lea, o le faafitauli e "togafitia" e ala i le faasaʻoina o le galuega a le Windows Installer.