Faatonuga mo le suiga o le faila i luga o se ave taavale afi

Na e iloa o le ituaiga faila faila e aafia ai le mafai gafatia o lau ave taavale eletise? I lalo o le FAT32, o le maualuga o le faila o le faila e mafai ona 4 GB, ma tele faila e na o NTFS galuega. Ma afai o le ave taavale eletise ua i ai le format EXT-2, ona le aoga lea i le Windows. O le mea lea, o nisi tagata faaaoga e iai se fesili e uiga i le suia o le faila i luga o se masini moli.

E faʻafefea ona suia le faila i luga o se siaki afi

E mafai ona fai lenei mea i ni auala faigofie ma faigofie. O nisi oi latou e aofia ai le faʻaaogaina o meafaigaluega faʻapitoa o le faʻaogaina o le polokalama, ma ina ia mafai ona faʻaoga isi, e tatau ona e faʻapipiʻiina nisi polokalama faʻaopoopo. Ae o mea uma i le faasologa.

Metotia 1: Faatulagaga o le Puipuiga o Disk HP USB

O lenei aoga e faigofie ona faʻaaoga ma fesoasoani i mataupu e le masani ai le faʻasalalauga e ala ile Windows ona o le ofuina o le uila.

Aʻo leʻi faʻaaogaina le aoga, ia mautinoa e teu le faʻamatalaga talafeagai mai se taavale afi i se isi masini. Ona fai lea o lenei mea:

  1. Faʻamau i le HP USB Disk Storage Storage.
  2. Fesoʻotaʻi lau puʻe i le uaea USB o se komepiuta.
  3. Faʻamoemoe le polokalama.
  4. I le faamalama autu o le fanua "Meafaigaluega" Siaki le faʻamaonia saʻo o lau avega moli. Ia faʻaeteete, ma afai e tele au komepiuta e fesoʻotaʻi, aua neʻi sese. Filifili i le pusa "Faiga Faʻamaumauga" ituaiga o faila faila: "NTFS" poʻo "FAT / FAT32".
  5. Togi le pusa "Telefoni Faʻamatalaga" mo le faatulagaina vave.
  6. Faasolo le faamau "Amata".
  7. O le faamalama o le a faʻaalia le lapataiga e uiga i le faʻaumatia o faʻamaumauga i luga o se avetaavale e mafai ona aveese.
  8. I le faamalama e aliali, kiliki "Ioe". Faatali mo le faatulagaina e faamaea.
  9. Tapuni uma faamalama pe a maeʻa lenei faagasologa.

Tagai foi: Siaki le vave saoasaoa o le uila afi

Metotia 2: Faʻataʻatiaga Faʻataʻatia

Aʻo leʻi faia soʻo se gaioiga, fai se taga faigofie: afai o le avega o loʻo i ai faʻamatalaga talafeagai, ona kopi lea i se isi auala. Ma le isi, fai mea nei:

  1. Tatala le fafautusi "Komipiuta", kiliki-i luga o le ata o le uila afi.
  2. I le lisi e tatala, filifili le aitema "Faatulaga".
  3. O le a tatalaina le faamalama o le faatulagaga. Faatumu avanoa manaomia:
    • "Faiga Faʻamaumauga" - o le faaletonu o le faila lea o faila "FAT32", sui i le mea e te manaʻomia;
    • "Telefoni Faʻatasi" - o le tau e faʻatulagaina faʻafuasei, ae e mafai ona e suia pe a e fiafia i ai;
    • "Faʻatoʻa Faʻasalaga" - e faʻatagaina oe e toe faʻafoʻi ia tulaga faataatia seti;
    • "Faasologa Taua" - o le igoa faʻapitoa o le taavale afi, e le tatau ona faʻatutu;
    • "Lisi Faʻamatalaga Lisi o Mataupu" - faʻatulagaina mo le faʻasologa vave, e fautuaina e faʻaaoga lenei faiga pe a faʻapipiʻiina le aufaasālalau e mafai ona aveeseina ma se malosi e sili atu ma le 16 GB.
  4. Faasolo le faamau "Amata".
  5. O se faamalama ua tatalaina i se lapataiga e uiga i le faaleagaina o faamatalaga i luga o se taavale afi. Talu ai o faila e te manaʻomia e faʻaolaina, kiliki "Lelei".
  6. Faatali seia maeʻa le faatulagaga. O le iʻuga, o le a faʻaalia se faamalama ma se faʻamatalaga o le maeʻa.


O lona uiga, o le faagasologa o le faatulagaga, ma e tusa ai ma suiga o le faila, ua maeʻa!

Tagai foi: E faʻapefea ona tusitusia musika i luga o se avega eletise e faitau ai le leitio faʻamaumauga

Metotia 3: Faʻaaogaina le faʻaaogaina

O lenei mea e mafai ai e oe ona faaleleia le ituaiga o faila i luga o le USB-drive e aunoa ma le faaleagaina o faamatalaga. E sau i le tuufaatasiga o le polokalama o le faagaoioia o le Windows ma e valaauina e ala i le laina o le poloaiga

  1. Faasolo le autū autu "Manumalo" + "R".
  2. Toa ituaiga cmd.
  3. I le faʻamafanafanaga e aliali mai, faʻapipiʻililiu F: / fs: ntfsfeaF- le tusi a lau taavale, mafs: ntfs- faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia ai mea o le a matou liliu atu i le polokalama o le NTFS.
  4. I le faaiuga o le feau "O le liua ua maeʻa".

O le iʻuga, maua se taʻavale afi i se faila faila fou.

Afai e te manaʻomia le toe suia o le faagasologa: suia le faila o le faila mai le NTFS i le FAT32, ona e tatau lea ona fai lenei i le laina o le poloaiga:

liliu g: / fs: ntfs / nosecurity / x

E i ai nisi o vaega pe a galulue ma lenei metotia. O le mea lenei e uiga i:

  1. E fautuaina le siakiina o le avega mo mea sese ao lei liua. E manaʻomia lenei mea e 'alofia ai mea sese. "Src" pe a faʻaaogaina le aoga.
  2. Ina ia liua, e tatau ona i ai avanoa avanoa i luga o le taavale afi, a leai o le a taofia le faagasologa ma o le a aliali mai se savali "... E le lava le avanoa avanoa mo le liliu mai. Na le manuia le liua: e lei liua i le NTFS".
  3. Afai ei ai tusi talosaga i luga o le kiliva afi e manaʻomia le resitalaina, o lona uiga e ono mou atu le resitalaina.
    Aʻo liliu mai mai le NTFS i le FAT32, o le faʻataunuʻuina o le a faʻaalu le taimi.

Malamalama i polokalama faakomepiuta, e faigofie lava ona e suia i luga o se avega eletise. Ma o faafitauli pe afai e le mafai e le tagata faaaoga ona sii mai se ata tifaga i le HD po o le masini tuai e le lagolagoina le faatulagaga o se laupepa USB i aso nei o le a foia. Suiga i le galuega!

Tagai foi: E faʻafefea ona puipuia se kiliva flash USB mai le tusitusi