E faʻapefea ona faia ni tusitusiga manino ile Instagram


O le savali o se tasi o elemene sili ona taua o le gaioiga i fesoʻotaʻiga lautele. O galuega faʻatino e fesoʻotaʻi ma le lafoina o feau e faʻaleleia ma faʻaleleia i taimi uma. E faʻaoga uma lenei i le Facebook. Sei o tatou tilotilo totoa pe faʻapefea ona lafoina savali i lenei fesoʻotaiga.

Auina atu se savali i le Facebook

E faigofie le lafoina i le Facebook. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faia ni nai laasaga faigofie.

Laasaga 1: Faʻailoa le avefeau

I le taimi nei, o le auina atu o feau i le Facebook o loʻo faia faʻatasi ma le fesoasoani a le Faʻamatalaga. I le faʻauiga o le upega tafaʻilagi, o loʻo faʻaalia i le icon lenei:

O fesoʻotaʻiga i le Faʻamatalaga o loʻo iai i nofoaga e lua:

  1. I luga o le itulau autu o le itulau ile poloka mau i le taimi nei i lalo ole fafaga tala fou:
  2. I le ulutala o le itulau Facebook. O le mea lea e iloa ai le sootaga i le Messenger e tusa lava pe o le a le itulau o loʻo i ai le tagata e faʻaaogaina.

I le kilikiina o le sootaga, o le tagata ulufale e ulufale atu i le atolau savali, lea e mafai ai ona e amata amataina ma auina atu se savali.

Laasaga 2: Fausia ma auina atu se savali

Ina ia fatuina se savali i le Facebook Messenger, e tatau ona e faia mea nei:

  1. Alu i le sooga o le fola "Savali Fou" i le faamalama o le Faletua.
    Afai na e ulu atu i le Faʻamatalaga e ala i le kilikiina o le sootaga i luga o le itulau autu o tala, e mafai ona e fatuina se savali fou i le kilikiina o le penitala.
  2. Ulufale i totonu o tagata e mauaina le feʻau i le fanua "Ia". A amata ona e tusitusi, o le lisi o le mataʻutia e faʻaalia ma igoa o tagata e mauaina. Ina ia filifili le mea sao, ia kiliki i lana avatar. E mafai ona e amata toe filifilia le toega. E mafai ona e lafoina se savali i le taimi lava e tasi e le silia ma le 50 tagata e mauaina.
  3. Ulufale i le savali o le savali.
  4. Afai e talafeagai, faʻapipiʻi ata poʻo soʻo se isi lava faila ile savali. O lenei faʻatinoga e faia i le kilikiina o le pā tutusa i le pito i lalo o le pusa savali. E tatalaina se tagata suesue lea e te manaʻomia e filifili ai le faila manaʻomia. Faʻapipiʻi icons e tatau ona i lalo o le savali.

A maeʻa lena mea, e tumau pea na o le taomiina o le faamau "Auina atu" ma o le savali o le a oʻo atu i tagata e mauaina.

O le mea lea, mai le faʻataʻitaʻiga o loʻo i luga, e mafai ona iloa o le fatuina o se savali Facebook e leai se mea faigata. E oʻo lava i se tagata faʻapitoa e mafai ona faʻafetaui lenei galuega.