Faʻafefea ona faʻasaʻo faʻasalalauga i Instagram

Smartphone Explay Fresh o se tasi o faʻataʻitaʻiga sili ona lauiloa ma lauiloa o le lauiloa Rusia lauiloa, e ofoina atu tele masini feaveaʻi. I totonu o le tusiga o le a tatou mafaufau i le polokalama o le polokalama, poʻo le, mataupu o le faʻafouina, toe faʻaleleia, toe faʻaleleia ma sui i isi lomiga lata mai o le faiga faʻaoga, o lona uiga, o le faʻaleleia o Explay Fresh.

O le i ai o tulaga masani ma le taliaina lelei o tulaga tau tomai faapitoa i tulaga o nei tulaga, o le telefoni o loo faatinoina lelei ana galuega mo le tele o tausaga ma faamalieina manaoga o tagata faaaoga e faaaoga ai masini mo telefoni, upegafesootai ma savali vave, ma isi galuega faigofie. O le faavae o meafaigaluega o le masini o le Mediatek platform, lea e aofia ai le faaaogaina o auala lauiloa o le faʻapipiʻiina o masini komepiuta ma meafaigaluega faigofie.

O le firmware o le masini ma gaioiga faʻatasi ma le faʻatautaia o loʻo faʻatinoina e lē e ona le telefoni i ou lava faʻalavelave ma faʻalavelave. I le mulimuli ai i fautuaga o loʻo i lalo, ua iloa e le tagata faʻapitoa o latou lamatiaga matautia i le masini ma e nafa ma le atoaga o aʻafiaga mo taunuʻuga mo i latou lava!

Tapenaga sauniuni

Aʻo leʻi liliu atu i le faʻaaogaina o mea faigaluega o lana galuega o le suʻeina lea o le vaega o le Explay Fresh, e manaʻomia e le tagata faʻapitoa ona saunia le telefoni ma le komepiuta o le a faʻaaoga mo le firmware. O le mea moni, o le sauniuniga sao o le 2/3 o le faagasologa atoa ma e naʻo le taimi e faia ai ma le atamai e mafai ona e faʻamoemoeina se auala e le saʻo ma leai se saʻolotoga, o lona uiga, o se masini e leai ni galuega.

Avetaavale

E ui i le mea moni e faapea, o le Express Fresh e aunoa ma ni faʻafitauli ma faʻaopoopoga tagata faʻaaoga o loʻo faʻamatalaina o se avetaavale aveese,

faʻapipiʻiina o se vaega faapitoa o le faiga faʻapipiʻi e tatau ai mo le tuʻuina atu o le masini i le firmware mode ma o loʻo manaʻomia pea se PC.

O le faʻaaogaina o le avetaʻavale firmware e masani lava e le faigata, naʻo le faʻaaogaina o faatonuga ma afifi e otometi lava ona faʻapipiʻi vaega mo le masini firmware MTK-devices "Preloader USB VCOM Driver". O le muamua ma le lona lua e mafai ona maua i mea o loʻo i luga o la tatou 'upega tafaʻilagi, avanoa i le fesoʻotaʻiga:

Lesona: Faʻatulagaina o avetaavale mo le firmware firmware

I le tulaga o faʻafitauli, faʻaaoga le afifi na siiina mai le fesoʻotaʻiga i lalo. O le seti lea e manaʻomia mo le faʻatautaia o Explay Fresh drivers mo le x86-x64-Windows OS, o loʻo i ai le faʻapipiʻi, faʻapea foʻi ma mea faʻapipiʻi faʻaopoopo.

Faʻasaʻo avetaʻavale mo le faʻamalositino Explay Fresh

E pei ona taʻua i luga, o le faʻapipiʻiina o avetaavale mo se atamai e faigofie, ae ia mautinoa o le faʻapipiʻi o le a faia nisi laasaga.

  1. A maeʻa loa le faʻaaogaina o le MTK-avetaavale, tape le telefoni ma aveese le batini.
  2. Taumafai "Pule Sili" ma faʻalautele le lisi "Ports (COM ma LPT)".
  3. Faʻafesootai le Flash Free E LEʻO LE BATTERY i le uafu USB ma mataʻituina le lisi o ports. Afai e le afaina ia avetaʻavale, mo se taimi puupuu (pe a ma le 5 sekone) o le a faʻaalia le masini i le lisi "Preloader USB VCOM Port".
  4. I le tulaga o le masini e faailoaina i se faailoga taufaʻailoga, "puʻeina" e ala i le uomiina o le kulupu saʻo ma faʻapipiʻi le avetaʻavale mai le lisi,

    na maua mai o se taunuuga o le le tatalaina o le afifi na sii mai le fesoʻotaʻiga i luga ma le maualuga tutusa o le OS.

Tupulaga Taofia

O le mea moni, ina ia faʻamalamalama Explay Fresh, aʻa-aia tatau e le manaʻomia. Ae afai e te faia le faʻatinoga saʻo, o le ae manaʻomia se toe faʻaleleia muamua o vaega o vaega, lea e mafai pe a iai ni avanoa. Faatasi ai ma isi mea, o aia a Superuser e mafai ai ona foia le tele o faafitauli i le vaega o le polokalama Express Fresh, mo se faataitaiga, ina ia faamamaina mai i le "funk" talosaga na faʻapipiʻiina e aunoa ma le toe faʻaleleia o le Android.

  1. Ina ia maua ai aia tatau i luga o le masini o loʻo fesiligia, o loʻo i ai se meafaigaluega faigofie - o le Kingo Root application.
  2. E faigofie tele le faʻaaogaina o le polokalame, e ese mai i la matou 'upega tafaʻilagi, o loʻo i ai se faʻamatalaga auiliili o le taualumaga mo le mauaina o aʻa-aia tatau e faʻaaoga ai le meafaigaluega. Mulimuli i faatonuga mai le tusiga:
  3. Faitau atili: Faʻapefea ona faʻaaoga le Kingo Root

  4. Ina ua maeʻa le faʻaaogaina e ala i le Kingo Root ma toe faʻafoʻi le masini

    O le a mafai e le masini ona faʻatautaia faʻatagaga e ala i le faʻaaogaina o le pule sili-pule a le SuperUser.

Lagolago

Aʻo leʻi faʻamaloina soʻo se masini Android, e tatau ona e fatuina se kopi kopi o faʻamatalaga o loʻo aofia ai. A maeʻa ona maua aia a le Superuser i Explay Fresh, e mafai ona tatou manatu e leai ni faʻalavelave i le faia o se faʻamaumauga. Faʻaaoga fautuaga mai mea o loʻo i le sootaga i lalo ma maua ai le toʻa i le saʻo o au lava faʻamatalaga.

Faitau atili: Faʻafefea ona toe faʻaleleia lau mea komepiuta Android aʻo leʻi faʻamalamalamaina

Sei o tatou iloiloina atili auiliiliga o le taualumaga mo le aveeseina o se faʻaaogaina o se tasi o vaega sili ona taua o soʻo se masini MTC - "NVRAM". O lenei vaega o le manatua o loʻo i ai faʻamatalaga e uiga i le IMEI, ma lona faʻalavelave faʻafuaseʻi i le taimi o le faʻaaogaina ma le vaega o le telefoni feaveaʻi e mafai ona oʻo atu ai i le le mafai ona faʻaogaina.

I le leai o se faʻasao "NVRAM" Toe faʻaleleia o se faiga faigata tele, o lea e matua fautuaina ai e mulimuli i laasaga o loʻo i lalo!

O le lauiloa o le telefoni o le MTK na mafua ai le faʻaalia o le tele o meafaigaluega mo le vaeluaina o le vaega "NVRAM". I le tulaga o Explay Fresh, o le auala sili ona vave e toe faʻaleleia ai se eria ma IMEI o le faʻaaogaina lea o se tusitusiga faapitoa, o le upega tafaʻilagi o loʻo maua i le fesoʻotaʻiga:

Faʻasalaga tusitusiga e faʻaleleia / toe faʻaleleia le smartphone NVRAM Explay Fresh

  1. Faʻatoaga le mea i le lisi autu o le telefoni "Mo Atinaʻe"i le kilikiina o lima taimi i luga o le mea "Fausia le Numera" vaega "E uiga i le telefoni".

    Faʻaaofia i le vaega o loʻo faʻaaogaina "Faʻapipiʻi USB". Ona faʻafesoʻotaʻi lea o le masini i se USB cable i le PC.

  2. Tuʻu le archive o loʻo i ai le faʻamaumauga faʻamau. "NVRAM"i se isi tusi ma taʻe le faila NVRAM_backup.bat.
  3. O isi faʻaaogaina otaota e faʻapitoa ona faia ma toeititi lava i le taimi nei.
  4. O se taunuuga o le taʻaloga, o se faila e aliali i totonu o le pusa o loʻo i ai le tusitusiga. nvram.imgo le faʻamaumauga lea o le vaega sili ona taua o le manatua o le masini.
  5. Afai e te manaʻomia le toe faʻafoʻi le vaega o le NVRAM mai le faʻaaogaina o le faʻaaogaina, faʻaaoga le tusitusiga NVRAM_restore.bat.

Polokalama-faʻaleleia

E masani lava o metotia uma o Flashing Fresh firmware i le tasi tikeri po o le isi o loʻo faʻaalia ai le faʻaaogaina o se meafaigaluega lautele mo faʻatinoga ma vaega o le mafaufau o masini na fausia i le Mediatek platform - SmartPhone Flash Tool. I le faʻamatalaga o gaioiga mo le faʻapipiʻiina o le Android o lenei tusiga, ua manatu ai o loo i ai le talosaga i le faiga.

  1. I le faʻamuamua, mo le masini e fesiligia, e mafai ona e faʻaaogaina soʻo se faʻaoga o le meafaigaluega, ae o se vaifofo faamaonia, ia faʻaaoga le afifi o loʻo maua mo le siiina mai i le fesoʻotaʻiga:
  2. Tikiai SP FlashTool mo Explay Firm firmware

  3. Tuʻu le SP Flashtool package i se isi tusi, e sili atu i le aʻa o le taavale C: faʻapena sauniuni meafaigaluega mo le faʻaaogaina.
  4. I le leai o se poto masani i le taitaia o masini ma masini Android e ala i le polokalame ua fuafuaina, faitau le faʻamatalaga o manatu lautele ma faiga i mea o loʻo i le fesoʻotaʻiga:

Lesona: Faʻamamaina o masini Android e faʻavae i le MTK e ala i le SP FlashTool

Faamaumauga

O uiga faʻapitoa o Express Fresh e faʻatagaina ai oe e momoʻe ma faʻaoga i luga o le gafatia o toetoe lava o faʻaliliuga uma o Android, e aofia ai mea fou. O metotia nei o se laasaga o laasaga i le mauaina o le telefoni feaveaʻi polokalama i le masini. O le faia o laasaga o loʻo faʻamatalaina i lalo, taʻitasi, o le a mafai ai e le tagata faʻaaoga ona maua le malamalama ma mea faigaluega o le a maua mulimuli ane se avanoa e faʻapipiʻi ai soʻo se ituaiga ma le faʻaupuga o le firmware, faʻapea foi ma le toe faʻafoisia o le telefoni feaveaʻi pe a tupu se faʻalavelave.

Metotia 1: Faʻamaumauga aloaia o le Android 4.2

O le SP Flash Tool o loʻo faʻamatalaina i luga ua fautuaina mo le faʻaaogaina o se meafaigaluega mo le faʻapipiʻiina o le Explay Fresh system, e aofia ai le tagata fai mea tau atinaʻe lava ia. O laasaga nei e aofia ai le faʻaaogaina o soo se faʻauiga o le OS aloaia i totonu o le masini, ma e mafai foi ona avea o ni faatonuga mo le toe faʻaleleia o telefoni feaveaʻi e le o galulue i le polokalama. Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻapipiʻi le version aloaia 1.01 o le firmware, e faavae i le Android 4.2, i luga o le telefoni.

  1. Muamua download le pusa polokalama:
  2. Faʻalogo le firmware firm Android 4.2 mo Explay Fresh

  3. Tuʻu le archive i totonu o se isi tusi, o le ala lea e le aofia ai le igoa Cyrillic. O le taunuʻuga o se pusa e lua tusi faʻamaumauga - "SW" ma "AP_BP".

    O ata mo le fesiitaiga i Explay Fresh manatua faapea foi isi faila talafeagai o loʻo i totonu o le pusa "SW".

  4. Faʻasaʻo le SP Flash Tool ma taomi le 'autū autu "Ctrl" + "Liliu" + "Le". O lenei mea o le a tatalaina ai le avanoa o filifiliga o filifiliga.
  5. Alu i le vaega "Download" ma seti siaki "USB Checksum", "Teuina o Checksum".
  6. Kuni le faamalama o le faatulagaga ma faaopoopo se faila i le polokalama. MT6582_Android_scatter.txt mai le faila "SW". Pātene "filifili" - faila faila i le matalama o Navu - pa "Tatala".
  7. E tatau ona i ai faʻamalosi i le tulaga "Faʻaleleia faʻamalosi", filifili le mea e tutusa i totonu o le lisi paʻu o filifiliga. Ona kiliki lea o le faamau "Download".
  8. Aveese le maa mai le Explay Fresh ma faʻafesoʻotaʻi le masini e aunoa ma se pona i le uafu USB o le PC.
  9. O le faʻafeiloaʻiina o faila mai le masini komepiuta i vaega o vaega o le a amata otometi.
  10. Faatali seiloga e aliali mai le faamalama "Tatalo OK"faʻamaonia le manuia o le taotoga.
  11. O le faʻapipiʻiina o le Android 4.2.2 faʻamaonia, maeʻa le cable USB mai le masini, faʻapipiʻi le batini ma liliu le masini.
  12. A maeʻa se seevae muamua lava, ia faia le uluai seti polokalama.
  13. Ua saunia le masini mo le taotoga!

Metotia 2: Faʻamaumauga aloaia o le Android 4.4, toe faʻaleleia

O le lomiga aupito lata mai o le polokalama na saunia e Explay mo le Fresh model o le V1.13 e faavae i le Android KitKat. E le talafeagai le faʻamoemoe mo le faʻagaogaina o faʻamatalaga talu mai le taimi talu mai le faʻasaʻoina o le masini, o lea afai o le faamoemoega o le toe faʻaleleia o taualumaga o le mauaina lea o le OS aloaia, e fautuaina e faʻaaoga lenei faʻamatalaga.

Faʻafou

Afai e masani ona galue le smartphone, o le faʻavaeina V1.13 e oʻo atu i FlashTool e toe faʻafouina le faʻavaeina o le V1.01 faʻavae i le Android 4.2. Mulimuli i laasaga lava e tasi e pei o faʻatonuga o loʻo i luga, ae faʻaaoga faila faila fou.

Faʻapipiʻi le upega tafaʻilagi ma le firmware e ala i le fesoʻotaʻiga:

Faʻasalaga le ofisa Android 4.4 firmware mo Explay Fresh

Faʻaolaina

I se tulaga pe a ogaoga le faaleagaina o le vaega o masini masini, e le o utaina le telefoni i le Android, e le gata i lea, ma o le manipulations e ala i Flashtool e tusa ai ma faatonuga o loo i luga e le galue pe toilalo, fai mea nei.

  1. Faʻasaʻo le Flash Tool ma faʻaopopo i le polokalama le faʻasese mai le pusa faʻatasi ma ata o le Android aloaʻia.
  2. Tatala uma pusa meli i tafatafa o vaega ole manatuaina masini vagana ai "UBOOT" ma SAUNOAGA.
  3. E aunoa ma le suia o le faiga o le faʻafeiloaʻiina o faila ata mai "Tikia Naʻo" i luga o se isi lava kiliki "Download", faʻafesoʻotaʻi le USB USB na faʻafesoʻotaʻi muamua i le PC i le masini ma aveese le puʻupuʻu ma faʻatali seia maeʻa ona vaeluaina vaega.
  4. Aveese le telefoni mai le PC, filifili le faiga "Faʻaleleia faʻamalosi"lea o le a taitai atu ai i le filifiliga otometi o vaega uma ma ata. Kiliki "Download", faʻafesoʻotaʻi Explay Fresh i le port USB ma faʻatali seia maeʻa le tusi.
  5. O le toe faʻaleleia e mafai ona mafaufauina atoatoa, vavae ese le uaea mai le atamai, faʻapipiʻi le batini ma liliu le masini. A maeʻa ona faʻatali mo le download ma le faʻafeiloaiga mata,

    ma i le maea ai ona faia le uluai seti o OS,

    Maua Explay Fresh running the version officially o Android 4.4.2.

Metotia 3: Android 5, 6, 7

O le mea e leaga ai, ia fai mai o tagata atiae le polokalama mo le telefoni Faʻaalia Fresh ua faʻapipiʻiina le masini i se atigipusa mataʻutia ma le maualuga ma e le talafeagai. O le lomiga aupito lata mai o le polokalama o le polokalama na faʻatuina mai i se taimi umi ma e faʻavae i luga o le faasolosolo malie o le le aoga o le Android KitKat. I le taimi lava e tasi, e mafai ona maua se faʻaonapo nei faʻaonapo nei o le OS i le masini, talu ai ona o le lauiloa o le faʻataitaiga na mafua ai le faʻaalia o se numera tele o le faʻalauiloaina o firmware mai lauiloa Roma ma ports mai isi masini.

Faʻatulagaga o le faʻaleleia o aganuʻu

O OS masani uma ua faʻapipiʻi tutusa i le Explay Fresh. Ua lava lava le faʻaogaina o le masini i se mea aoga ma aoga i se taimi muamua - faʻafouina le toe faʻaleleia, ma mulimuli ane mafai ona e suia le masini masini i soo se taimi. E fautuaina e faʻaaoga le TeamWin Recovery (TWRP) o se siosiomaga faʻaleleia faaleaganuu i lenei masini.

O le fesoʻotaʻiga o loʻo i lalo o loʻo maua ai se faʻamaumauga e aofia ai le ata o le siosiomaga, faʻapea foʻi ma le faʻasalalau faila lea o le a faʻaalia ai i le SP FlashTool le faʻaaogaina o le tuatusi i le masini masini mo le pueina o le ata.

Faʻafou le TeamWin Recovery (TWRP) mo Explay Fresh

  1. Aveese le fale teu mai le toe faʻaleleia ma faʻasese atu i totonu o se isi pusa.
  2. Faʻasaʻo SP Flashtool ma taʻu atu i le polokalame le ala i le faʻaseseina o le faila mai le tusi na maua mai i le sitepu muamua.
  3. Kiliki "Download"ona faʻafesoʻotaʻi lea o Explay Fresh e aunoa ma le pamu i le USB USB o le PC.
  4. O le faagasologa o le pueina o se pupuni ma le toe faaleleia o le siosiomaga ua maeʻa vave. A maeʻa le faamalama o le faamauga "Tatalo OK", e mafai ona e motusia le uaea mai le masini ma faʻaauau ona faʻaaoga uiga uma o le TWRP.
  5. Ina ia lafo i totonu o le siosiomaga fetuunai, e tatau ona e taomi le faamau i luga o le telefoni feaveai, faatasi ai ma le fesoasoani lea ua faateleina ai le voluma, ma, aoe uuina, lolomi "Meaai".

    A maeʻa ona faʻaalia le logo i le lau "Fou" faʻatagaina le tatalaina o le button, ma "Volume +" faaauau pea ona taofi seia oʻo mai le lisi o galuega a le TWRP i luga o le lau.

Ina ia aʻoaʻo atili e uiga ile auala e faʻaoga ai le toe faʻaleleia o le TWRP, kiliki le sootaga i lalo ma faitau le meafaitino:

Lesona: Faʻapefea ona faʻamalosi se masini Android i le TWRP

Android 5.1

Pe a filifilia le polokalama Explay Fresh, faʻavae i luga o le lima o lomiga o Android, muamua lava e tatau ona e gauai atu i fofo mai ni au lauiloa iloga o loʻo atiaʻe faʻamaumauga faʻapitoa. E tusa ai ma le lauiloa i le faʻaaogaina, o CyanogenMod o loʻo nofoia se tasi o nofoaga muamua, ma mo le masini e iai le faʻamoemoe o loʻo i ai se faʻamaumauga tuʻufaʻatasia o le polokalama 12.1.

O lenei fofo e toeitiiti leai se faitioga. Faʻapipiʻi le afifi mo le faʻapipiʻiina e ala i le TWRP:

Faʻalogo CyanogenMod 12.1 faʻavae i le Android 5 mo Explay Fresh

  1. O le pusa faʻapipiʻi na maua, e aunoa ma le tapeina, tuʻu i le aʻa o le microSD faʻapipiʻi i le Express Fresh.
  2. Faʻaauau i le TWRP.
  3. Aʻo leʻi toe faʻafouina le masini, e maualuga le fautuaina e faia se faʻamaumauga o le OS ua uma ona faʻatūina.

    Faʻasoa faapitoa i le i ai ao le i faʻapipiʻiina le vaega faʻapitoa masani "NVRAM"! Afai o le metotia mo le mauaina o se tuʻufaʻatasiga lafoaʻi o loʻo faʻamatalaina i le amataga o le tusitusiga e leʻi faʻaaogaina, e tatau ona fai se kopi faʻapitoa o lenei vaega e ala i le TWRP!

    • Filifili i luga o le siosiomaga autu o le siosiomaga "Lagolago", i luga o le isi vaʻai, faʻamaonia o se mea e nofo ai. "SDCard fafo"e ala i le kiliki i luga o le filifiliga "Teuina".
    • Togi uma vaega ina ia faʻaolaina ma faʻasolo le ki "Swipe i le Lagolago" i le taumatau. Faatali sei maeʻa faʻamaumauga - o igoa "FAAMAEAINA O LE KOMISI" i totonu o le ogalaau ma toe foʻi i le matala o le toe faʻaleleia e ala i le kilikiina o le ki "Aiga".
  4. Faʻasologa o vaega o vaega. Filifili se mea "Tape" i luga o le mata o le siosiomaga, ona kiliki lea "Wipe maualuga".

    Siaki siaki uma vagana ai "SDCard fafo"ona faʻasolo lea o le ki "Swipe ia solo" i le taumatau ma faatalitali mo le faʻamamaina e faʻamaeʻa. I le faaiuga o le faʻatinoga, alu i le laupepa TWRP i le kiliki "Aiga".

  5. Faʻatonu CyanogenMod faʻaaoga mea "Faʻamau". A maeʻa ona ulufale atu i lenei mea, o le a tatala se matala mo le filifilia o le faila e faʻapipiʻi, ma o lo o lolomiina ai le palota filifilia o le aufaasālalau. "TALA FOU" ona faamaoti lea o le polokalama "Cardcard i fafo" i le faamalama ma le fesuiaiga o ituaiga, ona faʻamaonia lea o le filifiliga ma "Lelei".

    Faʻamatala se faila cm-12.1-20151101-final-fresh.zip ma faʻamaonia ua e sauni e amata le OS custom installation e ala i le faʻaogaina o le ki "Swipe e faʻapipiʻi" i le taumatau. O le faʻatulagaina o le faʻatulagaga e le tele se taimi, ma a maeʻa ona maua loa lea o le ki. "FUAFUAGA LELEI"kiliki.

  6. E tumau pea e faʻatali mo le aganuʻu masani a le Android e utaina ma amataina le vaega faʻapipiʻi.
  7. I le maeʻa ai o le faʻataunuʻuina o tafaʻaiga autu o CyanogenMod

    faatulagaga ua saunia mo le taotoga.

Android 6

Afai e faʻaleleia le Android i le 6.0 i le Explay Fresh o le faʻamoemoe o le firmware, faʻalogo i le OS Toetu Toetu. O lenei fofo ua tuufaatasia ai mea sili ona lelei o oloa lauiloa CyanogenMod, Slim, Omni ma e faavae i luga o le punavai autu o le Remix-Rom. O lenei auala na mafai ai e le au atinaʻe ona fatuina se oloa e faʻaalia i le mausali ma le lelei. Faʻailoa tulaga faʻapitoa fou mo le faʻaaogaina o Explay Fresh, o loʻo misi i isi aganuʻu.

Faʻapipiʻi le afifi mo le faʻapipiʻi i le masini e fesiligia e le fesoʻotaʻiga:

Download Resurrection Remix OS faʻavae i le Android 6.0 mo Explay Fresh

O le faʻapipiʻiina o le Remix Resurrection e aofia ai laasaga e tasi e pei o le CyanogenMod faʻapipiʻi na faʻamatalaina i luga.

  1. E ala i le tuʻuina o le pusa-pusa i luga o le kata meli,

    faʻaipoʻa i le TWRP, faia se faʻamaumauga, ona faʻamaonia lea o vaega.

  2. Faʻamau le afifi i le lisi "Faʻamau".
  3. Toe amata i le polokalama.
  4. A e amata muamua, e tatau ona e faʻatali umi atu nai lo le mea masani seia maeʻa amata uma vaega. Iloilo tulaga o Android ma toe maua mai faamatalaga.
  5. Explay Fresh Run Resurrection Remix OS e faavae ile Android 6.0.1

    sauni e faatino ana galuega!

Android 7.1

A maeʻa ona faʻatinoina taualumaga o loʻo i luga e aofia ai le faʻapipiʻiina o fausiaina faʻamaumauga e faavae i le Android Lollipop ma Marshmallow, e mafai ona tatou talanoa e uiga i le faʻaaogaina o le poto masani e mafai ai ona e faʻatumu toetoe lava o soʻo se fesuisuiai i totonu o le Fresh Express. I le taimi o le tusiaina o lenei mea mo le faʻataʻitaʻiga, o fofo faʻavae i luga o le fou o le Android 7th lomiga na faʻasaʻolotoina.

Нельзя сказать, что эти кастомы работают безупречно, но можно предположить, что развитие модификаций будет продолжаться, а значит рано или поздно их стабильность и производительность выйдет на высокий уровень.

Приемлемым и практически бессбойным решением, в основу которого положен Android Nougat, на момент написания статьи является прошивка LineageOS 14.1 от преемников команды CyanogenMod.

Если есть желание воспользоваться преимуществами нового Андроид, загрузите пакет с ОС для установки через TWRP:

Download LineageOS 14.1 faʻavae i le Android 7 mo Explay Fresh

Faʻapipiʻi LineageOS 14.1 i le Fresh Fou e tatau ona faigofie. O gaioiga e aofia ai le faʻatulagaga o se OS faʻaleleia o tulaga masani ia.

  1. Tuu le faila Lineage_14.1_giraffe-ota-20170909.zip i luga o le kalama pelemu ua faʻapipiʻiina i le masini. I le auala, e mafai ona faia lenei mea e aunoa ma le tuua o le TWRP. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi se telefoni feaveai le toe faʻaleleia i le uaea USB ma filifili le mea i luga o le mata o le siosiomaga faʻaleleia "Mauga"ona fai lea o le faamau "USB STORAGE".

    A maeʻa nei gaioiga, o le Faiga fou o le a faʻamatalaina i totonu o le polokalama e avea o se avetaʻavale aveeseina lea e mafai ona e kopi ai le firmware.

  2. A maeʻa le kopiina o le pusa mai le OS ma fatuina se faʻamaumauga, aua nei galo e faamama uma vaega ae vagana ai "Aso Malolo fafo".
  3. Faʻatulaga le pusa zip faatasi ai ma le LineageOS 14.1 faʻaaogaina le galuega "Faʻamau" i le TWRP.
  4. Toe Toe Toe Faʻalele Fresh ma faatalitali mo le faʻafeiloaʻiga o le fausaga fou.

    Afai e le liliu le smartphone pe a maeʻa ma e alu ese mai le toe faʻaleleia, aveese le batini mai le masini ma toe faʻaofi, ona faʻalauiloa lea.

  5. I le maea ai o le faʻamalamalamaina o taʻiala autu

    E mafai ona e suʻesuʻeina filifiliga a Android Nougat ma le faʻaaogaina o ni mea fou.

Filifiliga. Google auaunaga

E leai se tasi o faʻamatalaga faʻamatalaga o loʻo i luga mo le Express Fresh o loʻo tauaveina ai soʻo se Google ma talosaga. Ina ia maua le Maketi Taʻaloga ma isi foliga masani i tagata uma, faʻaaoga le afifi na ofoina mai e le OpenGapps project.

O faatonuga mo le mauaina o vaega o le komepiuta ma o latou faʻapipiʻiina o loʻo avanoa i le tusiga i le fesoʻotaʻiga:

Lesona: Faʻafefea ona faʻapipiʻi Google galuega pe'ā maeʻa le firmware

I le faapipiiina i luga, e mafai ona tatou taʻu atu o le vaega faakomepiuta o Explay Fresh ua toe faʻaleleia, faʻafouina ma toe suia. Mo le faʻataʻitaʻiga, e tele firmware e faʻavae i luga o lomiga eseese o Android, ma o la latou faʻatulagaina e mafai ai ona e faʻaaogaina se masini masani lelei i se faʻaonapo nei faʻaonapo nei, ma sili atu i le polokalama. Failautusi manuia!