Aafiaga mo Camtasia Studio 8


Sa e fanaina se vitio, tipi ese tele, ata faaopoopo, ae o le vitio e le manaia tele.

Ina ia sili atu le ola o le vitio, Camtasia Studio 8 O loʻo i ai se avanoa e faʻaopoopo ai faʻafitauli eseese. E mafai ona avea ma suiga lelei i le va o vaaiga, faʻataʻitaʻiga o le telefoni "taia", faʻatinoina o ata, aafiaga mo le fetuu.

Suiga

O aʻafiaga o faʻaliliuga i le va o vaaiga e faʻaaoga e mautinoa ai le suia lelei o le ata i luga o le lau. E tele filifiliga - mai le faʻafuaseʻi o le mou ese atu-foliga mai i le itulau o le a oʻo atu i ai le aafiaga.

Ua faaopoopo le aafiaga e ala i le tosoina o le tuaoi i le va o ni vaega.

O le mea lena na matou faia ...

E mafai ona e faʻasalalau le umi (poʻo le lamolemole poʻo le saoasaoa, valaau i le mea e te manaʻo ai) o le faʻaaogaina o suiga i le lisi "Meafaigaluega" i le vaega o le polokalama.


O le taimi e faʻatulagaina vave mo suiga uma o le kilipa. I le tepa muamua lava e foliga mai e le talafeagai, ae:

Motugaafa: i le tasi le kiliva (vitio) e le fautuaina e faʻaaogaina sili atu i le lua ituaiga o suiga, e foliga leaga. E sili atu le filifilia o se tasi suiga mo vaaiga uma i le vitio.

I lenei tulaga, o le faaletonu e avea ma mamalu. E leai se mea e manaʻomia e faʻafetaui lelei ai le lanu o aafiaga taitasi.

Afai e te manaʻo e faʻasaga se isi suiga, ona faʻafaigofie lea: faʻanofo le peʻa i le pito o le aʻafiaga, ma, pe a liua i se fao lua, toso i le itu saʻo (faʻaitiitia pe faʻalautele).

Ua soloia le fesuiaiga e pei ona taua i lalo: filifili (kiliki) le aafiaga i le faamaumatau i le itu tauagavale ma taomi le ki "Aveesea" luga o le komepiuta. O le isi auala o le kiliki i le fesuiaiga ma le kiliki saʻo ma kiliki "Aveesea".

Faʻalogo i le lisi autu o loʻo i ai. E tatau ona i ai i le foliga e pei o le screenshot, a leai e te ono lamatia le tapeina o se vaega o le vitio.

Faʻaleleia o le "faʻafeiloaʻi" le ataata Zoom-n-Pan

Mai lea taimi i lea taimi i le taimi o le faapipiiina o le vitio, e tatau ona aumai le ata latalata i le tagata matamata. Mo se faʻataʻitaʻiga, lautele e faʻaalia nisi elemene poʻo gaioiga. O le galuega o le a fesoasoani ia i matou i lenei mea. Zoom-n-pan.

Zoom-n-Pan e faia le aafiaga o le faʻalelei ma aveese le vaaiga.

A maeʻa ona valaʻau i le galuega i le agavale, e tatalaina le faamalama o loʻo galue ai ma se olo. Ina ia mafai ona faʻaaogaina le sulu i le vaega o loʻo manaʻomia, e tatau ona e tosoina le faailoga i luga o le faavaa i le faamalama o le galuega. O le a faʻaalia se ata faʻaalia i luga o le kilipa.

O lenei ua matou toe faafoi atu le ata tifaga i le nofoaga e tatau ona matou toe faafoi mai ai le tele, ma kiliki i luga le ki e foliga mai o se fesuiaiga o foliga i totonu o nisi taaalo ma vaai i seisi faailoga.

O le lamolemole o le aafiaga e faʻatulagaina i le auala tutusa e pei o suiga. Afai e manaʻomia, e mafai ona e faʻalauteleina le togi mo le ata tifaga uma ma maua se faʻatalatalanoaga vavalalata i le taimi atoa (e le mafai ona seti le faailoga lona lua). O faailoga o meaʻai e mafai ona faʻaaogaina.

Faʻafanua Vaaia

O lenei ituaiga o aafiaga e mafai ai e oe ona sui le tele, manino, tulaga i luga o le lau mo ata ma vitio. I lenei mea e mafai foi ona e suia le ata i soo se vaalele, faaopoopo ata, laupapa, lanu ma aveese foi lanu.

Sei o tatou iloiloina ni nai faataitaiga o le faʻaaogaina o le galuega. Muamua, seʻi o tatou faia se ata mai le tele o le maualuga o le zero i le atoa o le mata ma se suiga o le manino.

1. Matou te faʻaoioi le faasee i le nofoaga lea matou te fuafua ai e amata le aafiaga ma kiliki i luga o le kilipa.

2. Toto "Faaopoopo le ata" ma faasaʻo. Faʻataʻoto i luga o le paʻu ma le malosi i le itu tauagavale.

3. O lenei, alu i le nofoaga tatou te fuafua e maua ai le ata tele ma toe lolomi. "Faaopoopo le ata". Matou te toe faafoiina atu le tagata faasee i lo latou uluai setete. Ua saunia sauniuniga. I luga o le laupepa tatou te iloa ai le aafiaga o le faʻaalia o se ata ma se mea tutusa.


O le siʻosiʻomaga e faʻatonutonuina i le auala lava lea e tasi i soʻo se isi faʻalapotopotoga.

I le faʻaaogaina o lenei algorithm, e mafai ona e fatuina soʻo se aafiaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, foliga vaaia ma le fesuisuiai, o le mou atu ma le soloia, ma isi. O mea uma e avanoa e faʻamautuina.

O se isi faʻataʻitaʻiga. Tuu le isi ata i luga o le matou kilipa ma aveese le lanu uliuli.

1. Tusia le ata (vitio) i luga o le laina lona lua ina ia i ai i luga o la tatou kilia. O le auala e fatuina aunoa.

2. Alu i mea faitino ma tuʻu se siaki i luma "Ave ese le lanu". Filifili lanu uliuli i le paʻu.

3. Faʻataʻitaʻia e le kesi le malosi o le malosiaga ma isi mea faitino.

I lenei auala, e mafai ona e faʻapipiʻiina i luga o palota ituaiga eseese i luga o se lanu uliuli, e aofia ai vitio o loʻo tufatufa atu i luga o le upega tafailagi.

Aafiaga o le aʻafiaga

O nei aʻafiaga e faʻaaoga i na o ata e faamaumauina e le polokalama lava ia mai le mata. E mafai ona faʻailoa le pala, toe faʻaleleia, faʻafao le pito i tua i lanu eseese, faʻaopopo le aʻafiaga o le faʻafetaʻi o le itu tauagavale ma le taumatau (galu poʻo le faʻamalosi), faʻalogo le leo.

E mafai ona faʻaaogā aʻafiaga i le kiliva atoa, pe na o le vaega. E pei ona mafai ona e vaʻai, o le ki "Faaopoopo le ata" auai.

Matou te mafaufau i aafiaga uma e mafai ona faʻaaogaina i le vitio Camtasia Studio 8. O aʻafiaga e mafai ona tuʻufaʻatasia, tuʻufaʻatasia, oʻo mai i le faʻaaoga fou. Le manuia i lau galuega!