Kaspersky Virus Removal Tool 15.0.19.0

Excel e le na o se tusitala ripoti, ae o se meafaigaluega mamana mo numera numera ma fuainumera. O le talosaga e tele naua galuega na fuafuaina mo nei galuega. Moni, e le o nei uiga uma ua faʻaaogaina e ala i le le mafai. O nei mea lilo e aofia ai se seti o mea faigaluega. "Suʻesuʻega Faʻamatalaga". Sei o tatou sailia le auala e toe sui ai.

Faʻasologa le Plock Tool

Le faʻaaogaina o foliga o loʻo maua e le galuega "Suʻesuʻega Faʻamatalaga", e tatau ona e faʻagaoioia se vaega o meafaigaluega "Aotelega Faʻamatalaga"e ala i le faʻataunuuina o nisi o taga i totonu o faatulagaga Microsoft Excel. O le algorithm o nei gaioiga e toetoe lava tutusa mo lomiga o le polokalama i le 2010, 2013 ma le 2016, ma e na o ni nai eseesega laiti i le 2007.

Faatoagaina

  1. Kiliki le lisi "File". Afai o loʻo e faʻaaogaina le version Microsoft Excel 2007, nai lo le ki "File" kiliki icon Microsoft Office i le tulimanu pito i luga o le faamalama.
  2. Kiliki i luga o se tasi o mea o loʻo tuʻuina i le itu tauagavale o le faamalama ua tatala - "Filifiliga".
  3. I le matala tatala o Excel, alu i le vaega Faʻaopoopoga (pito sili i le lisi i le itu tauagavale o le mata).
  4. I lenei vaega, o le a tatou fiafia i le pito i lalo o le faamalama. O loʻo i ai se tulaga faʻapitoa "Pulega". Afai o le fomu o le fomu e faatatau i ai, o le tau e ese mai Excel Add-insona e manaʻomia lea ona suia i le faʻamaonia. Afai e faapipii lenei mea, ia kiliki le kiliki i luga. "Alu ..." i lona taumatau.
  5. O se tamai faamalama o add-ins avanoa e tatala. Faatasi ai ma na mea, e tatau ona e filifilia le mea "Aotelega Faʻamatalaga" ma togi ese. A maeʻa lena, kiliki le ki "Lelei"o loʻo i le pito i luga o le itu taumatau o le faamalama.

A uma ona faia nei faʻatinoga, o le a faʻamalosia le galuega faʻatinoina, ma o ana meafaigaluega o loʻo avanoa i luga o le lipine Excel.

Amata galuega a le Vaega o Suʻega Faʻamatalaga

O le taimi nei e mafai ona tatou taufetuli soʻo se meafaigaluega i le vaega. "Suʻesuʻega Faʻamatalaga".

  1. Alu i le lisi "Faʻamaumauga".
  2. I le taamilosaga matala i luga o le pito pito i tua ole lipine o se poloka o mea faigaluega. "Iloiloga". Kiliki le ki "Suʻesuʻega Faʻamatalaga"lea o loʻo lafoina i ai.
  3. A maeʻa lena, o le faamalama ua faʻataʻaʻaina ma se lisi tele o meafaigaluega eseese e ofoina atu e le galuega "Suʻesuʻega Faʻamatalaga". Faatasi ai ma i latou o vaega nei:
    • Faʻasalalauga;
    • Talafaasolopito;
    • Faʻasalaga;
    • Faataʻitaʻiga;
    • Faʻasalaga faʻalelei;
    • Faʻamaumauina numera numera;
    • Fuainumera fuainumera;
    • Four analysis;
    • Eseese ituaiga o auiliiliga o eseese, ma isi.

    Filifili le gaioiga matou te mananao e faʻaaoga ma kiliki le ki. "Lelei".

O le galue i galuega taʻitasi e iai lana lava algorithm o taga. Faʻaaogāina o mea faigaluega faʻavae "Suʻesuʻega Faʻamatalaga" faamatalaina i lesona eseese.

Lesona: Faʻamatalaga Faʻasalalauga i Excel

Lesona: Iloiloina o le le atoatoa i Excel

Lesona: Faʻafefea ona fai se tala i Excel

E pei ona mafai ona e vaʻaia, e ui o le poloka o meafaigaluega "Aotelega Faʻamatalaga" ma e le faʻagaoioia e ala i le le mafai, o le faagasologa o le liliu i luga e faigofie lava. I le taimi lava e tasi, e aunoa ma se malamalamaaga o se algorithm manino, o le a le mafai e le tagata faʻaaoga ona vave faʻaaogaina lenei aoga fuainumera aoga.