E faʻapefea ona aveese le Adobe Flash Player mai le komepiuta

E ui i le Adobe Flash End support i le 2020, ae faʻaauau pea le faʻaaogaina o le Flash Player i le Initaneti e tuʻuina atu ata vitio i tagata faʻapipiʻi, ma o le televise tuʻufaʻatasiga o se faʻavae masani mo faʻasalalauga i luga o le initaneti. I le lauiloa Yandex Browser, ua faʻapipiʻiina le plugin, ma e masani lava o itulau e i ai faʻamatalaga moli e faʻaalia e aunoa ma ni faafitauli. Afai e faʻaleagaina le faʻavae, e tatau ona malamalama i mafuaʻaga ma faʻaaoga se tasi o auala e faʻaaoga ai mea sese.

E mafai ona i ai ni mafuaaga se tele mo le le mafai ona gafatia le Flash Player i le Yandex Browser, faapea foi ma auala e foia ai le faafitauli. Mafaufau i faatonuga o loʻo i lalo, e fautuaina e alu i lea laasaga ma lea laasaga, e mulimuli i fautuaga i le tasi aʻo leʻi oʻo mai se tulaga e le o matauina ai le toilalo ma mea sese.

Mafuaʻaga 1: Faʻafitauli Faʻapitoa

O mea sese o le mea e tupu pe a taumafai e matamata i faʻamatalaga moli i luga o itulau o le laupepa e le mafua mai ona o le le mafai ona faʻaogaina o soʻo se masini komepiuta poʻo mea faʻapitoa o le faʻaogaina. O le tele o taimi, e leʻo faʻaalia lelei faʻamatalaga faʻasalalauga ona o faafitauli i le upega tafaʻilagi o loʻo i ai. O le mea lea, ao le i faia ni fofo taua i faafitauli i le Flash Player i le Yandex Browser, e tatau ona e mautinoa o le tekinolosi e le galue i le lalolagi atoa pe a tatalaina ni itulau eseese.

  1. Ina ia tofotofoina le gaioiga o le masini komepiuta i le tulaga o le gaosia o mea-meli, o le auala pito sili ona faigofie o le faʻaaogaina lea o se fesoasoani fesoasoani faapitoa mo le galulue faatasi ma le faʻavae i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le Adobe, tatala i le Yandex.Browser.
  2. Adobe Flash Player fesoasoani lagolago

  3. O iinei o loʻo i ai se ata tifaga faʻataʻitaʻiga faapitoa, lea e manaʻomia manino le faʻamaonia saʻo. Afai e saʻo le faʻasino, ma o loʻo i ai faafitauli i luga o le itulau o se isi 'upega tafaʻilagi, e mafai ona taʻuina o le' upega tafaʻilagi a le isi vaega o le tasi e tuuaia mo le lafoina o mea, ae le o le Yandex.Browser poʻo le plug-in.

    Afai e le galue le animation, alu i auala nei e foia ai le Flash Player.

Mafuaʻaga 2: Leiloloa le Flash Player i le polokalama.

O le mea muamua e siaki pe a maua se faʻamatalaga le saʻo o le anotusi meli o itulau i luga o le Yandex Browser o le i ai o vaega o faʻamalama i totonu o le polokalama. Mo soʻo se mafuaʻaga po o se faʻalavelave faʻafuaseʻi, o le Flash Player e mafai ona faʻaumatia.

  1. Tatala le Yandex Browser
  2. Pusa i le pusa o le tuatusi:

    masini: // plugins

    Ona kiliki lea "Ulufale mai" luga o le komepiuta.

  3. O le lisi o vaega faaopoopo i totonu o le masini e tatau ona i ai le laina "Adobe Flash Player - Version XXX.XX.XX.X". O lona i ai e faailoa ai le i ai o se masini i totonu o le masini.
  4. Afai e misi le vaega,

    faʻapipiʻi i le faʻaaogaina o faatonuga mai le meafaitino:

Lesona: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le Adobe Flash Player i luga o lau komepiuta

Talu ai o le Yandex Browser e faʻaaogaina le PPAPI version o Flash Player, ma o le masini lava ia e fausia i luga o le Blink engine o loʻo faʻaaogaina i Chromium, pe a sii mai le faʻapipiʻi mea mai le upega tafailagi o le Internet, e taua le filifilia o le saʻo o le pusa!

Mafuaaga 3: Faalēaogāina le afifi

O se tulaga e faʻapipiʻiina ai le siata i totonu o le polokalama, ma le plug-in Flash Player e le galue i le Yandex Browser, ma o loʻo galue i masani i isi tagata sailiili, atonu e taʻu mai o le vaega e le atoatoa i totonu o le masini komepiuta.

Ina ia foia le faafitauli, mulimuli i laasaga e faʻaosofia ai le Flash Player i le Yandex Browser.

Faitau atili: Flash Player i le Yandex Browser: mafai, faʻamalo ma le faʻafouina o le auto

Mafuaʻaga 4: Faʻatonuga o le Faʻatonu ma / poʻo le Pūtirotiro Version

Adobe faʻasaʻo faʻafouina lomiga faʻafouina o lenei masini faʻapipiʻi, faʻafefea ona tuʻuina atu faʻataʻitaʻiga faʻafitauli ma foia isi faafitauli. Ole lomiga lata mai o le masini, faatasi ai ma isi mafuaaga, e mafai ona taʻitaʻia ai le le mafai ona faʻaali ata-masini o itulau uepi.

E masani lava, e faʻaalia le faʻaleleia o le polo-in-up version o le Yandex Browser ma faʻaalia i le taimi lava e tasi ma le faʻafouga o le masini, lea e le manaʻomia ai le faʻaaogāina o tagata. O le mea lea, o le auala sili ona faigofie e maua ai le lomiga lata mai o lenei faʻaopoopoga o le faʻafouina lea o le masini. O le taualumaga o loʻo faʻamatalaina i totonu o le tusiga i le fesoʻotaʻiga o loʻo i lalo, mulimuli i laasaga o loʻo lisiina i totonu.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻafou le Yandex Browser i le pito lata mai

Afai e le mou atu le faaletonu o le televise multimedia i le maeʻa ona toe faafouina o le Yandex. Lelei, e lelei le siakiina o le lomiga o le plug-in ma, pe a talafeagai ai, faʻafouina ma le lima. Le siakiina le talafeagai o le version Flash Player:

  1. Tatala le lisi o mea e faʻaaogaina e filifili ai e ala i le tainamasini: // pluginsi le pusa o le tuatusi ma le tigā "Ulufale mai" luga o le komepiuta.
  2. Manatua le numera o le numera o le mea faʻapipiʻi. "Adobe Flash Player".
  3. Alu i le webpage "E uiga i FlashPlayer" Ulutala aloaia o Adobe ma saili le numera o le taimi nei o vaega mai se laulau faapitoa.

Afai o le numera o le faʻasalalauga o loʻo maua mo le faʻatulagaga e maualuga atu nai lo le numera o le plug-in faʻapipiʻi, fai se faʻafouga. O se faʻamatalaga o le faagasologa o le faʻafouina o le Flash Player i le taimi faʻapitoa ma le tusi lesona o loʻo avanoa i mea nei:

Lesona: Faʻafefea ona faʻafou le Adobe Flash Player i le Yandex Browser?

Mafuaʻaga 5: Faʻalavelave faʻafitauli

I le taimi o le faagaoioia o Windows, faʻapipiʻi faʻapipiʻiina o polokalame ma / poʻo vaega o le komepiuta, e ono tulai mai se tulaga pe a iai le OS-e lua ituaiga o Flash Player plug-in - NPAPI- ma se mea sili atu ona lata mai ma faʻamaonia e pei o le PPAPI, lea eo mai ma le Yandex Browser. I nisi tulaga, o feteenaiga ua feteenai, lea e tau atu i le le mafai ona gafatia o elemene taitoatasi o itulau uepi i totonu o le masini. Ina ia siaki ma faʻaumatia se mea ofoofogia, fai mea nei:

  1. Tatala Yandex.Browser ma alu i le itulau o loʻo aofia ai le lisi o faʻaopoopoga. A maeʻa le lisi, kiliki le filifiliga "Auiliiliga".
  2. I le tulaga e sili atu ma le tasi le vaega e faʻaalia i le igoa "Adobe Flash Player", taofiofia muamua i le lisi i le kilikiina o le sooga "Taofiofia".
  3. Toe amata le masini ma siaki le galuega o le plugin. Afai o le gaioiga e leʻi aumaia ai taunuuga, faʻamalo le mono lona lua i totonu o le lisi, ma faʻaagaoioia le muamua muamua.
  4. Afai e leai ni faʻamoemoega lelei pe a maeʻa laasaga e tolu o loʻo i luga, faʻafesoʻotaʻi vaega uma o loʻo i luga o le lisi o faʻaopoopoga ma alu e mafaufau i isi mafuaʻaga o faʻaletonu pe a faʻaaoga le Flash Player i le Yandex Browser

Mafuaʻaga 6: Faʻamatalaga Faʻatauvaʻa

O le mafuaʻaga o mea sese pe a matamata i luga ole multimedia content of web pages tatalaina i le faaaogaina o le Yandex Browser ma fatuina e faʻaaogaina ai tekonolosi Flash e ono avea ma faʻaletonu o masini e mafua mai i le le mautonu o vaega taʻitasi ma polokalama. Ina ia faʻaumatia lenei mea, e manaʻomia ona e faʻafaigofie le faʻaogaina o le komepiuta na faʻaaogaina e le Flash Player e faʻaitiitia ai le avega i luga ole masini masini.

  1. Tatala le itulau e aofia ai soʻo se mea mumu, ma le kiliki -lei i le vaega o le tagata taalo, lea o le a maua ai se lisi o mea e te manaʻomia e filifili ai le mea "Filifiliga ...".
  2. I le faamalama e aliali mai "Polokalame Adobe Flash Player" luga o le lisi "Faʻaalia" siaki le atigipusa "Faʻatonu le saoasaoa o meafaigaluega" ma kiliki "Katia".
  3. Toe toe amata la oe sailiga, tatala le itulau i le komepiuta meli ma vaai pe faʻapipiʻi le faafitauli. Afai e tupu mea sese, siaki le pusa siaki "Faʻatonu le saoasaoa o meafaigaluega" toe faʻaaoga ma faʻaaoga isi faʻafitauli faʻafitauli.

Mafuaaga 7: Tausiga le saʻo mea tau komepiuta

Afai o mafuaʻaga o loʻo i luga mo le le manuia o le Flash Player ina ua maeʻa ona aveesea, e le tatau ona faʻaogaina se suiga i le tulaga, e tatau ona e faʻaaogaina le metotia aupito sili ona taua - o se toe faʻafouina o vaega o le polokalama o le polokalama lea e faʻaaoga pe a galulue ma le faʻavae. Faʻaeʻe uma le initaneti ma le Flash mea na faʻatutu e ala i le mulimuli i laasaga nei:

  1. Avea ese le Yandex.Browser, ma mulimuli i faatonuga mai le mea o loʻo i le sootaga i lalo. E fautuaina e faʻaaoga le metotia lona lua o loʻo faʻamatalaina i le tusiga.
  2. Faitau atili: Faʻafefea ona aveese atoa le Yandex Browser mai lau komepiuta?

  3. Faʻasili le Adobe Flash Player e ala i le mulimuli i faatonuga ile lesona:
  4. Lesona: Faʻafefea ona aveese le Adobe Flash Player mai lau komepiuta

  5. Toe toe faʻafou le PC.
  6. Faʻasaga le Yandex Browser. E faapefea ona saʻo le faʻamatalaina i totonu o le tusiga i la matou 'upega tafaʻilagi:
  7. Faitau atili: Le auala e faʻapipiʻi ai le siaki Suega i lau komipiuta

  8. A maeʻa ona tuʻuina atu le masini, siaki le sao o le faʻaaliga o mea anotusi. O le avanoa e le o le isi laasaga o le a le talafeagai, talu ai o le masini faʻapipiʻi masini e aofia ai le lomiga fou o le Adobe Flash Player plugin ma toe faʻaleleia e masani ona foia faafitauli uma.
  9. Vaʻai foi: Aisea e le faʻapipiʻi ai Yandex

  10. Afai o laasaga muamua e fa o lenei tusi lesona e le maua ai ni iuga, faʻapipiʻi le afifi Flash Player na maua mai le ofisa aloaia o le fausiaina e ala i le mulimuli i faatonuga mai mea o loʻo maua i le fesoʻotaʻiga:

    Faitau atili: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le Adobe Flash Player i luga o lau komepiuta

O le mea lea, a uma ona mulimuli i fautuaga o loʻo faʻamatala atu i luga, o faafitauli uma o le Adobe Flash Player i le Yandex Browser e tatau ona tuua i le taimi ua tuanaʻi. Matou te faʻamoemoe o le faʻaaogaina o se tasi o mea e sili ona lauiloa i le Initaneti ma le televise sili ona taatele o le a le toe faʻalavelave ai le tagata faitau!