Faʻapefea ona tatalaina vaʻavaʻa i le NETGEAR JWNR2000 router?

Ou te manatu o le tele o tagata faʻapitoa na faʻalogo o lenei polokalama po o lena polokalama e le aoga, aua e le "auina atu" le tele o ports ... E masani lava, o lenei upu e faʻaaogaina e tagata faʻapitoa poto masani, o lenei taotoga e masani ona taʻua o le "tatala avanoa".

I lenei tusiga o le a tatou talanoaina auiliili le auala e tatalaina ai ports i le NETGEAR JWNR2000 router. I le tele o isi tagata taʻavale, o le nofoaga o le a tutusa lava (e ala i le auala, atonu e te fiafia i se tusiga e uiga i le faatulagaina o ports i le D-Link 300).

I le amataina, o le a manaʻomia ona tatou ulufale atu i tulaga o le alalaupapa (ua uma ona suʻesuʻeina pea, mo se faataitaiga, i le setiina o le Initaneti i NETGEAR JWNR2000, o lea tatou te lafoaia lenei laasaga).

E taua! E tatau ona e tatala le pusa i se tuatusi IP patino o se komepiuta i luga o lau upega tafaʻilagi. O le mea e faʻapea afai e sili atu ma le tasi le masini e fesoʻotaʻi atu i le uila, ona mafai lea e le tuatusi IP ona ese i taimi uma, o le mea muamua e fai o le tuʻuina atu ia te oe o se tuatusi patino (mo se faʻataʻitaʻiga, 192.168.1.2; 192.168.1.1 - e sili pe a le talu ai o le tuatusi lea ole telefoni lava ia).

Tuuina atu se tuatusi IP tumau i lau komepiuta

I le itu tauagavale i le koluma o loʻo i ai le mea e pei o "mea fesoʻotaʻi". Tatala ma vaʻai ma le totoa i le lisi. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le screenshot i lalo, na o le tasi le komepiuta o loʻo fesoʻotaʻi nei ma le tuatusi MAC: 00: 45: 4E: D4: 05: 55.

O le ki lenei tatou te manaʻomia: le tuatusi IP o loʻo i ai nei, i le auala, e mafai ona faia i le autu ina ia tuʻufaʻatasia i lenei komepiuta; tutusa le igoa o le masini, o lea e faigofie ona e filifilia mai le lisi.

I le pito i lalo i le koluma agavale o loʻo i ai se faʻamaufaʻailoga "LAN settings" - o lona uiga. LAN seti. Alu i ai, i le faamalama e tatala, kiliki i le "faʻaopoopo" button i totonu o galuega reservation o le IP. Vaʻai ataata i lalo.

E le gata i le laulau tatou te vaʻai i masini fesoʻotaʻi fesoʻotaʻi, filifili le mea talafeagai. I le auala, o le igoa ole masini, ua masani le tuatusi MAC. I lalo tonu o le laulau, ia ulufale i le IP, lea o le a tuʻuina atu nei i le masini filifilia. E mafai ona e alu i le 192.168.1.2. Kiliki le inisi faaopoopo ma toe amata le router.

O mea uma lava, o lenei ua tumau lau IP ma ua oʻo i le taimi e faʻaauau ai le faʻapipiʻiina o ports.

E faʻapefea ona tatala se tau mo le Torrent (uTorrent)?

Seʻio tatou tilotilo atu i se faʻataʻitaʻiga o le auala e tatala ai se taulaga mo se polokalama lauiloa e pei o uTorrent.

O le mea muamua e fai o le ulufale lea i le faʻaogaina o le alalaupapa, filifili le taʻaloga o "Faʻamasinoga Faʻatau / Atinaʻe" ma i le pito i lalo o le faamalama kiliki i le "faaopoopo auaunaga" button. Vaʻai i lalo.

Le isi, ia ulu atu:

Igoa tautua: soo se mea e te manaʻo ai. Ou te fautuaina e faʻalauiloa le "vaitafe" - e naʻo le faigofie lava ona e manatuaina pe ae alu i nei nofoaga i le afa tausaga, o le a le ituaiga tulafono;

Maliega: afai e te le iloa, alu e pei o le TCP / UDP le lelei;

Amata ma le gataʻaga: e mafai ona maua i totonu o le vaitafe, tagaʻi i lalo.

Tuatusi IP o le IP server: le tuatusi IP na matou tofia i la matou PC i le upega tafaʻilagi.

Ina ia maua le taulaga o le vaitafe e tatau ona e tatalaina - alu i le polokalama polokalama ma filifili le mea "sootaga" mea. O le isi mea e te vaʻaia le matala o le "Afio Mai". Le numera o loʻo faʻaalia ma o loʻo i ai se taulaga e tatala. I lalo, i le ataata, o le taulaga o le a tutusa ma le "32412", ona matou tatalaina ai lea i totonu o le laina o le uila.

Pau lava lena. Afai e te alu nei i le vaega o le "Faʻamasinoga o Faʻamatalaga / Port" - ona e iloa lea o loʻo i ai le matou tulafono ile lisi, ua tatala le taulaga. Mo suiga e amata faamamaluina, atonu e manaʻomia le toe amataina o le alalaupapa.