Faʻafeiloaʻi ma le faʻaaogaina le atinaʻe fou i le Yandex Browser


E masani lava, a e taumafai e tamoe i nisi polokalama po o taaloga, ua i ai se savali e aliali mai e leʻi maua le faila shw32.dll. O se faletusi manaia o le faʻamanatuina lea e masani ona faʻaaoga e le tele o talosaga tuai na tuʻuina atu ao leʻi oʻo i le 2008. E i ai se faʻafitauli talitutusa e tupu i luga o ituaiga uma o Windows.

Silasila mataʻupu shw32.dll

O le le faʻamaonia o le DLL talafeagai ua faʻaogaina le saʻo, o lea e tatau ai ona toe faʻaopopo i le faiga. E taua foi le siakiina o le puipuiga mai le anti-virus, e pei ona mafaufau nisi o lenei faila mama e avea ma vailaau. I le faaopoopo atu i ai, e aoga le faʻaopopo i le faʻaaogaina o polokalama malupuipuia.

Faʻamatalaga auiliili:
Toe faʻaleleia faila mai le faletine antivirus e faʻaaoga ai le faʻataʻitaʻiga o Avast
Faʻafefea ona faʻaopoopo se faila i faʻasalalauga ese

Afai o le mafuaʻaga o le faafitauli e le oi totonu o le polokalame anti-virus, o lona uiga e le mafai ona e faia e aunoa ma le faapipiiina o le potutusi talafeagai mo oe.

Metotia 1: DLL-Files.com Client

O le tagata o tausia le tautua lauiloa DLL-Files.com o se tasi lea o tali sili ona faigofie, talu ai o loʻo galue i le taimi faʻapitoa.

Download le DLL-Files.com Client

  1. Tatala le tusi talosaga, ona ulufale lea i le pusa sailiili le igoa ole faletusi o loʻo e sailia - shw32.dll - ma faʻaaoga le kuluma sailiiliga amata.
  2. Kiliki i luga o le iuga na maua - o le faila manaʻomia o loʻo i ai i se tasi o lomiga, o lea e le mafai ona e alu sese.
  3. Kiliki "Faʻamau" - o le polokalama o le a otometi lava ona ave ma ave le DLL manaʻomia i le mea saʻo.

Metotia 2: Faʻapipiʻiina o le shw32.dll

Afai o le metotia muamua e le fetaui ma oe i se mea, e mafai ona e suʻeina taʻitasi se lomiga faʻaaogaina o le potutusi faʻamalosi i luga o se komepiuta ma kopiina i totonu o le lisi o faʻamaumauga. Mo le Windows x86 (32) o loʻo i ai iC: Windows System32, ma mo OS 64-OS -C: Windows SysWOW64.

Ina ia aloese mai le le femalamalamaai, matou te fautuaina le faitauina o le tusi lesona mo le faapipiiina o faila o le DLL, faapea foi ma faatonuga i le lesitalaina o faletusi kopi i le polokalama.

Faʻamatalaga auiliili:
Faʻafefea ona faʻapipiʻi le DLL i le polokalama Windows
Tusi le faila DLL i le Windows OS

O lenei mea e faaiuina ai le auʻiliʻiliga o auala faʻafaʻasalalau ma le tusi mafanafana shw32.dll.