Tuuina atu o faamaumauga VKontakte


Afai ei ai se manaʻoga mo galuega faigata faʻatasi ma ata ISO, e tatau ona e tausia le i ai o polokalama faʻapitoa i luga o lau komepiuta, lea o le a mafai ai e oe ona faia ni galuega eseese, e amata i le fatuina o ata ma faaiu i le latou faʻalauiloaina.

O le PowerISO o se polokalame lauiloa mo le galulue faatasi ma faila ISO, lea e mafai ai e oe ona faia uma galuega o le fatuina, faʻapipiʻi ma le pueina o ata.

Matou te fautua atu e vaʻavaʻai: O isi polokalame e fatu ai se ata puʻe

Fausia se ata puʻe

Fausia se ISO mai soʻo se faila i lau komepiuta. E mafai ona e fatufatuina se ata puʻe faʻamatalaga faigofie ma se DVD atoa poʻo le CD-CD.

Faʻailoga o ata

O nisi faila ISO ua i ai se maualuga maualuga, lea e mafai ona faʻaititia e ala i le faʻaaogaina i le faiga o le faʻamalosi.

Fuʻu CD

O le i ai o se faila e fesoʻotaʻi ma se komepiuta, e mafai ona e faia le faʻatinoga mo le tusia o se ata ISO na fatuina pe teu i luga o se komepiuta i luga o se masini mata.

Faʻaputuina o ata

O se tasi o mea sili ona talosagaina e mafai ona oʻo mai pe'ā manaʻomia le taʻeina o se ata ISO i luga o se komepiuta, ae e te le fuafua e tusitusi i se disk muamua.

Ave faʻamalo

Afai ei ai sau faʻasalalauga fou (RW) i luga o le lima, ona e leʻi faʻamaumauina se ata, e tatau ona e faʻamamāina faʻamatalaga muamua.

Kopi kopi

O le i ai o ni taʻavale se lua e avanoa, pe a talafeagai ai, o le auala mo le kopiina o le taʻavale e mafai ona faia i luga o le komepiuta, pe a fai o le a tuʻuina atu e le isi taavale se faʻamatalaga ma le isi, i le faasologa, mauaina.

Fuʻuina o le CD CD

O le tele ma sili atu o tagata e mananao e lafoai le faʻaaogaina o masini laser masani e fiafia i taʻavale malosi, faʻamalama puʻe ma le teuina o ao. Afai e te manaʻomia le fesiitaiga o musika mai le CD Audio i se komepiuta, ona fesoasoani lea ia te oe o le gaioiga.

Fausiaina o se taʻavale e mafai ona faʻamalosi

O se tasi o meafaigaluega sili ona taua pe afai e te manaʻomia le toe faʻaleleia o le masini komepiuta i lau komepiuta. Faatasi ai ma le fesoasoani a le polokalama PowerISO e faigofie ai ona e faia ni taʻavale puʻe, ma se CD ola mo le faʻagasoloina o faiga faʻatinoga mai tuusao vavalalata.

Faʻatuina o ata

O le i ai o se faila faila i luga o lau komepiuta e manaʻomia ona faʻataʻitaʻia, ma o lenei galuega o le a faʻatagaina oe e faʻasaʻo le PowerISO, faʻatagaina oe e faʻaopoopo ma faʻafefe faila na aofia i lona fatuga.

Faʻailoga o ata

Aʻo leʻi tusia le ata i le 'eleʻele, tofotofoina mo faʻamatalaga eseese. Afai, a maeʻa le pasia o le suʻega, o le a le mafai ona iloa mea sese, o le a le faʻaalia lana galuega sese.

Ata o le liuaina

Afai e te manaʻomia le fesuiaiga o se faila faila i se isi faatulagaga, ona mafai lea e le PowerISO ona taulimaina atoatoa lenei galuega. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le i ai o se faila DAA i lau komepiuta, e faigofie ona liua i ISO.

Fatu ma susunuina se ata felelei

E le o se mea e sili ona lauiloa, ae e te le iloa taimi atonu e tatau ai ona fatu pe tusia se ata puʻe.

Faʻapipiʻiina o le 'eleʻele poʻo le faʻamatalaga faʻamatalaga

A e manaʻomia ni faʻamatalaga e uiga i se masini matagi poʻo se avega, mo se faʻataʻitaʻiga, ituaiga, voluma, pe mafai e le avetaavale ona faʻamaumauga faʻamaumauga, e mafai e le PowerISO ona tuʻuina atu lenei faʻamatalaga ma le tele o faʻamatalaga.

Faʻapitoa:

1. Faʻafaigofie ma faigofie ona faʻaaogaina i atigipusa tagata uma;

2. O loʻo i ai le lagolago mo le gagana Rusia;

3. Galuega maualuga, e le maualalo ifo i isi polokalame tali tutusa, mo se faataitaiga, UltraISO.

Faʻafitauli:

1. Afai e te le teena le taimi, o nisi oloa faaopoopo o le a faʻapipiʻiina i luga o le komepiuta;

2. Ua totogi le polokalama, ae o loʻo i ai se faʻataʻitaʻiga e aunoa ma se totogi.

O le PowerISO o se meafaigaluega sili ona lelei ma aoga mo le galulue faatasi ma ata ISO. O le polokalama o le a mafai ona talisapaia le tele o tagata e faʻaaogaina, o loʻo i ai nisi taimi e galulue ai ma faila ISO ma isi faiga.

Faʻalogo faʻasalalauga o PowerISO

Faʻalogo i le lomiga lata mai o le polokalama mai le nofoaga aloaia

Astroburn DAEMON Tools Lite Faʻalogo UltraISO

Faasoa atu le tusiga i fesoʻotaʻiga faʻasalalauga:
O le PowerISO o se polokalama mo le galue i ata o foliga ma le faataitaiina o taʻavale mamanu. Faatasi ai, e mafai ona e faia, fesuisuiai, liliu ma faʻasologa ata.
Faigaluega: Windows 7, 8, 8.1, 10, XP, Vista
Category: Iloiloga Polokalame
Faʻapupula: PowerISO Computing
Tau: $ 30
Toa: 3 MB
Gagana: Rusia
Version: 7.1