Siaki le paleni o le pusa tupe a QIWI

O auaunaga tau i-pisinisi e matua faafaigofie ai le faagasologa o le totogiina mo oloa ma auaunaga i luga ole Initaneti. Mo le faʻaogaina lelei o le atotupe, e tatau ona e siaki pea ona paleni. E tele auala e siaki ai lau faʻamatalaga i le QIWI Paʻu.

Faʻafefea ona siaki le paleni o se atotupe QIWI

O le Qiwi Wallet e mafai ai e tagata faʻapitoa ona faia ni pusa tetele. E mafai ona faʻaaoga e totogi ai le faʻatau i luga o faleoloa i luga o le initaneti, faʻafefe tupe i le va o tala i tupe eseese. Mo le mauaina o faʻamatalaga e uiga i le paleni o le atotupe, na o lou ulufale i totonu o le tautua, ma pe a manaʻomia, faʻamaonia le faʻaogaina e le SMS.

Metotia 1: Faʻamaumauga a le Tagata Lava Ia

E mafai ona e ulu atu i totonu o lau faʻamatalaga patino mai se masini komepiuta mo se komepiuta poʻo se telefoni. Ina ia faia lenei mea, ia e alu i luga o le upega tafaʻilagi aloaia a le polokalama totogi poʻo le faʻaaogaina o se inisinia. Taualumaga:

Alu i le uepisaite QIWI

  1. I luga o le faamalama o le moli moli. "Faʻatasi". Kiliki e amata ai le faatagaga.
  2. O se fanua mo le ulufale i totonu (numera o le telefoni) ma le upega tafailagi o le a aliali mai. Tusi i latou ma kiliki "Faʻatasi".
  3. Afai e le fetaui le palakalafa pe e le mafai foi ona e manatuaina, kiliki i le lanu lanumoana "Faamanatu".
  4. Tuʻu le suʻega siaki ma faʻamaonia le ulufale. Ina ia faia lenei mea, siaki le pusa ma kiliki "Faaauau".
  5. O le numera o le telefoni faʻatasi ai ma se faʻamatalaga e fa-numera o le a lafoina i le numera o le telefoni na faʻamaninoina i le taimi o le foafoaga o tala, ulufale i ai ma kiliki "Faaauau".
  6. E le gata i lea, o le a tuʻuina atu i ai e le imeli se numera o faʻamaoniga e lima. Faasino ma filifili "Faamautu".
  7. Fausia se upu fou e teu ai e tusa ai ma tulafono ile luga ole laupepa ma kiliki "Toe faʻafoʻisia".
  8. A maeʻa lena, o le a otometi lava e teu i lau teugatupe. O le paleni o le ato tupe o le a lisiina i le tulimanu pito i luga o le 'upega tafaʻilagi.
  9. Kiliki i luga o le faʻamaonia i tafatafa o faʻamatalaga faʻamatalaga e sailiili auiliiliga mo paʻu pepa uma (pe afai e te faʻaaogaina).

O gaioiga uma lava ma tinoitupe o loʻo avanoa i lau teugatupe. Lenei e mafai ona e mauaina faʻamatalaga e uiga i totogi talu ai nei, tupe teu. I lenei tulaga, o le a maua nei faʻamaumauga mo pusa uma.

Metotia 2: Telefoni feaveaʻi

O loʻo maua le faʻamatalaga telefoni a le QIWI Wallet mo faʻapitoa taʻutaʻua ma e mafai ona sii mai e ala i le Play Market, le Store Store or the Store Store. Ina ia maua le paleni Qiwi Wallet mai lau telefoni, ia mulimuli i laasaga nei:

  1. Faʻatau le pusa o QIWI i lau masini. Ina ia faia lenei mea, faʻaaoga le faleoloa faʻapitoa mo lau faʻavae.
  2. Kiliki "Faʻamau" ma tuʻuina atu i le polokalame mea uma e tatau ai. Ona tamoe lea mai le matala.
  3. Ina ia maua lau faʻamatalaga patino, faʻamaonia le faʻamatalaga tuʻufaʻatasi (numera o le telefoni). Malilie pe musu e maua se faasalalauga faatosina ma faʻamaonia le gaioiga.
  4. O se SMS faʻatasi ai ma se faʻamaumauga o faʻamaoniga o le a lafoina i le telefoni na faʻamaonia i le taimi o le faʻamaumauga o tala Ulufale i ai ma kiliki "Faaauau". Afai e manaʻomia, ia toe talosagaina le savali.
  5. Ulufale atu le faʻamatalaga faʻamaonia lea na lafoina i le tuatusi imeli na e tuʻuina atu i le taimi o le lesitala ma faʻagasolo i le laasaga e sosoo ai.
  6. Fausia se PIN tulaga fa-faʻailoga e mafai ona faʻaaoga e mafai ai ona maua le pusa o le QIWI nai lo se uputusi.
  7. A maeʻa, o le faʻamatalaga i luga o le teugatupe o le a faʻaalia i luga o le itulau autu o le talosaga. Kiliki i le pusa o tulaga e maua ai faʻamatalaga mo pusa uma.

O le telefoni feaveaʻi e faigofie tele ma faʻatagaina oe e faia uma feuiaiga tau tupe. Ina ia maua le paleni e manaʻomia ona e ulufale i totonu ma faʻamaonia le faʻatagaina e SMS ma imeli.

Metotia 3: Teams USSD

E mafai ona e pulea le QIWI Apamemea e faʻaaoga ai SMS pupuu. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e auina atu le anotusi i le numera 7494. O le numera o le auaunaga lea e faʻaaogaina mo gaoioiga faigofie (fesiitaiga o tupe i le va o au tala, tupe totogi mo oloa ma tautua). Faʻafefea ona siaki le tulaga o le teugatupe:

  1. I luga o se telefoni po o se papa, ia tamoe le polokalama e galue ai ma le SMS.
  2. I totonu o le atigipusa, tapuni "paleni" poʻo le "paleni."
  3. Ulufale le numera o le tagata 7494 ma kiliki "Auina atu".
  4. I le tali, o le ae mauaina se feʻau faʻamatalaga auiliili e uiga i le tulaga o le teugatupe.

O se lisi atoa o tulafono ma o latou faʻamatalaga auiliili o loʻo avanoa i luga o le ofisa aloaia o le QIWI Wallet. O le tau o le SMS se tasi e faalagolago i tuutuuga o le fuafuaga o le faasologa o tau. Mo faʻamatalaga, siaki i lau tagata feaveaʻi feaveaʻi.

E mafai ona e siaki le paleni o se atotupe QIWI i auala eseese. Ina ia maua lau tala patino mai lau telefoni poʻo le komipiuta, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻi i le Initaneti. Afai e le mafai lenei mea, ona e tuʻuina atu lea o le USSD faapitoa i le numera puupuu 7494.