Windows 7. Suʻeina o Internet Explorer

Faatasi ai ma tagata e faʻaaogaina e faʻalogologo i musika i luga o se komepiuta poʻo se komepiuta, masalo e leai se tasi e leʻi faalogo e uiga i le AIMP a itiiti mai e tasi. O se tasi lea o taʻalo taʻalo lauiloa sili ona lauiloa i aso nei. I lenei tusiga, matou te fia taʻu atu ia te oe le auala e mafai ona e faʻaaogaina ai le AIMP, ona o eseesega ma mea e te manaʻo iai.

Tikiaina AIMP mo le leai o se totogi

Faʻamatalaga auʻiliʻili AIMP

O fetuunaiga uma iinei e vaevaeina i vaega faʻavae faapitoa. E tele naua i latou, o lea afai e te feagai ma lenei fesili mo le taimi muamua, atonu e te le mautonu. Lalo o le a matou taumafai e suʻe auʻiliʻili ituaiga uma o faʻasalalauga o le a fesoasoani ia te oe e faʻasalalau le tagata taalo.

Faʻaaliga ma faʻaalia

Muamua, o le a tatou faʻapipiʻi le faʻaalia o le tagata taalo ma faʻamatalaga uma o loʻo faʻaalia ai. O le a tatou amata i le faaiuga, e pei o nisi fetuunaiga i totonu e mafai ona toe faatulaga pe a suia suiga i fafo. Tatou amata.

  1. Tatalo le AIMP.
  2. I le tulimanu pito i luga, o le ae maua ai le faamau "Menu". Kiliki i luga.
  3. E i ai se lisi o matāua pa'ū e aliali mai lea e te manaʻomia e filifili ai le mea "Faʻatonu". E le gata i lea, o se tuufaatasiga o kulini o loʻo faʻaalia le galuega tutusa. "Ctrl" ma "P" luga o le komepiuta.
  4. I le itu tauagavale o le faamalama matala, o le ai ai ni vaega o le faatulagaga, o le a talanoaina uma i lenei tusiga. I le amataga, o le a matou suia le gagana a AIMP, pe afai e te le o faamalieina i le taimi nei, pe afai na e filifilia le gagana sese pe a faʻapipiʻi le polokalama. Ina ia faia lenei mea, alu i le vaega ma le igoa talafeagai. "Gagana".
  5. I le ogatotonu o le faamalama o le ae iloa ai se lisi o gagana avanoa. Filifili le mea e manaʻomia, ona kiliki lea o le ki "Faaaoga" poʻo "Lelei" i le vaega maualalo.
  6. O le isi laasaga o le filifili lea o le AIMP cover. Ina ia faia lenei mea, alu i le vaega talafeagai i le itu tauagavale o le faamalama.
  7. O lenei filifiliga e mafai ai e oe ona suia foliga o le tagata taalo. E mafai ona e filifilia se paʻu mai mea uma e maua. I le le mafai, e tolu. Faʻasalaga le kiliki i le itu taumatau i luga o le laina manaomia, ona faʻamaonia lea o le filifiliga ma le ki "Faaaoga"ona sosoo ai lea "Lelei".
  8. I le faʻaopoopoga, e mafai ona e maua i taimi uma soʻo se faʻaaliga e te fiafia i ai mai le Initaneti. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e kiliki i le ki. "Faʻaopoopo nisi faʻavaa".
  9. O iinei o le a e vaʻavaʻai ai i se taʻavale ma le laumei o lanu. E mafai ona e filifilia le lanu faʻaalia o elemene autu AIMP. Tau lava o le faʻagasolo o le kesi i le pito i luga e filifili ai le lanu e manaʻomia. O le pito i lalo e mafai ai e oe ona sui le fuga o le parakalafa na filifilia muamua. E faʻafeiloaʻi suiga i le auala tutusa e pei o isi faatulagaga.
  10. O le isi faʻasalalauga avanoa o le a mafai ai e oe ona suia le faʻaaliga o le laina o laina o le taʻaloga i le AIMP. Ina ia suia lenei konetin, alu i le vaega "Laina e tamoe ai". E mafai ona e faʻamaonia le faʻamatalaga o le a faʻaalia i le laina. E le gata i lea, o mea e maua mai i le itu o le feʻaveaiga, o foliga vaaia ma le taimi e faʻalauiloa ai.
  11. Faamolemole ia matau o le faʻaaliga o le marquee e le o maua i totonu uma o pusa AIMP. O lenei tulaga e tulaga ese lava avanoa i le tulaga masani o le tagata paʻu.
  12. O le isi aitema o le a avea o se vaega "Faʻatonu". Kiliki i le igoa talafeagai.
  13. O faʻavae autu o lenei vaega e fesoʻotaʻi ma le faʻaogaina o le tele o tusiga ma elemene polokalama. E mafai foʻi ona e suia le faʻamalamalamaina o le saʻo o le tagata taalo lava ia. Faʻasalaga uma laina i luga o se faailoilo i tafatafa o le laina manaʻomia.
  14. I le tulaga o se suiga i le manino, o le a tatau ona le gata ina ato, ae ia fetuutuunai foi le tulaga o le palota faapitoa. Aua nei galo e teu ai le faatulagaga i lena taimi e ala i le faapipiiina o polo faapitoa. "Faaaoga" ma mulimuli ane "Lelei".

Faatasi ai ma foliga vaaia ua tatou faia. O lenei, seʻi o tatou agai atu i le isi aitema.

Pupuʻu

Plug-ins o ni 'auʻaunaga tutoatasi faapitoa e mafai ai e oe ona faʻafesoʻotaʻi faʻamaoni faapitoa i le AIMP. E le gata i lea, i le tagata taʻalo faʻamatalaina o loʻo i ai le tele o atinaʻe totino, lea o le a tatou talanoaina i lenei vaega.

  1. E pei lava o muamua, alu i tuʻutuʻuga AIMP.
  2. Ma le isi, mai le lisi i le itu agavale, filifili le aitema "Pupuʻu"naʻo le kiliki i luga o lona kiliki i lona igoa.
  3. I le galuega galue o le faamalama, o le a e vaʻaia se lisi o mea uma ua faʻapipiʻi pe ua leva ona faʻapipiʻiina mo le AIMP. O le a le mafai ona tatou nonofo faʻatasi ma i latou taʻitoʻatasi, talu ai o lenei autu e tatau ai se lesona ese ona o le numera tele o plug-ins. O le mea masani o le mafai pe faʻamalo le masini e te manaʻomia. Ina ia faia lenei mea, tuʻu se faailoga i tafatafa o le laina manaʻomia, ona faʻamaonia lea o suiga ma toe amata AIMP.
  4. E pei lava o le mataupu i mea mo le tagata taʻavale, e mafai ona e sii mai masini plug-ins mai le Initaneti. Ina ia faia lenei mea, na o le kiliki i le laina manaomia i lenei faamalama.
  5. I lomiga aupito lata mai o AIMP, o le plugin ua fausia ona o le faaletonu. "Last.fm". Ina ia mafai ma faʻalelei, alu i le vaega faapitoa.
  6. Faamolemole ia matau o le faatagaga e manaomia mo lona faaaogaina saʻo. O lona uiga e tatau ona e muai resitala i luga o le upega tafaʻilagi aloaia. "Last.fm".
  7. O le aano o lenei fuʻa e alu ifo i le siakiina o lau musika e sili ona e fiafia i ai ma lona isi faʻaopoopoga i se faʻailoga faapitoa musika. O vaega uma o lenei vaega o loʻo taulai atu i lenei mea. Ina ia suia tulaga e te manaʻomia, pei o muamua, tuʻu pe aveese le siaki i tafatafa o le filifiliga e manaʻomia.
  8. O le isi masini faʻapipiʻiina i le AIMP o le faʻaaliga. O ni mea faʻapitoa faʻapitoa lea eo mai faatasi ma se musika. Alu i le vaega ma le igoa e tasi, e mafai ona e faʻaaogaina le faʻaogaina o lenei masini. E le tele ni tulaga. E mafai ona e sui le parakalafa o le faʻaogaina o le faʻamalieina i le faʻaaliga ma faʻapipiʻi le suiga o ia mea pe a uma ona mavae atu se taimi.
  9. O le isi laasaga o le faʻatuina lea o se pepa faʻamatalaga AIMP. Faʻapitoa o loʻo aofia ai. E mafai ona e matamata i le pito i luga o le mata i taimi uma e te lafoaʻiina ai se faila musika faapitoa i le tagata taalo. E pei o lenei mea.
  10. O lenei poloka o filifiliga e mafai ai mo le auiliiliga auiliili o le lipine. Afai e te manaʻo e fuliesea atoa, ona faigofie lea ona e le siakia le atigipusa i autafa o le laina o loʻo maka i le ata o loʻo i lalo.
  11. E le gata i lea, e tolu vaega e tolu. I totonu o le faafuaiupu "Amioga" E mafai ona e mafai pe faʻamalo le faʻaaliga tumau o le lipine, faʻapea foi le seti o le umi o lana faʻaaliga i le mata. O loʻo maua foi se filifiliga e sui ai le nofoaga o lenei masini i lau mata.
  12. Faafuaiupu "Mamanu" e mafai ai ona suia le faʻamatalaga o le a faʻaalia i le fafaga faʻamatalaga. E aofia ai le igoa o le tusiata, le igoa o le pese, lona umi, faila faila, fua numera, ma isi. E mafai ona e faʻamalo le parakalafa faaopoopo i laina ua tuʻuina atu ma faaopoopo se isi mea. O le ae vaʻai i le lisi atoa o aoga taua pe afai e te kiliki i luga o le mea saʻo i laina uma e lua.
  13. Fuaiupu mulimuli "Vaʻai" i mono "Faʻamaumauga faʻamatalaga" nafa ma le lautele o faʻamatalaga o faʻamatalaga. Filifiliga faʻalotoifale e mafai ai ona e setiina lou lava talaaga mo le lipine, manino, ma fetuutuunai le tulaga o le tusitusiga lava ia. Mo le faigofie ona faasaʻo, o loʻo i ai se faamau i le pito i lalo o le faamalama. Ulutala, faʻatagaina oe e vave vaʻai i suiga.
  14. I lenei vaega faʻatasi ai ma pulupulu o loʻo i ai ma le meataitasi e fesoʻotai ma faʻamaumauga AIMP. Matou te manatu e le aoga le nofo ai i luga auiliili. E pei ona taʻu mai i le igoa, o lenei filifiliga e mafai ai e oe ona faʻataʻitaʻi se siaki tusi o le fou o le tagata taalo. Afai e iloa, o le a vave ona faʻafouina AIMP vave. Ina ia amataina le faʻatinoga, ia kiliki le keli tutusa. "Siaki".

O lenei mea e faʻaogaina ai le faʻapipiʻiina. Matou te agai i luma.

Fetuunaiga o mea

O lenei vaega o filifiliga e mafai ai e oe ona seti faʻataʻitaʻiga e fesootaʻi ma le vaega a le tagata taalo. O le faia o lenei mea e le faigata. Sei o tatou iloiloina le faagasologa atoa i nisi auiliiliga.

  1. Valaʻau le faʻamaufaʻailoga faʻamau e faʻaaoga ai le kulupu autu "Ctrl + P" pe ala mai i le lisi autu.
  2. I le lisi o vaega o loʻo i le itu agavale, kiliki le igoa "Faiga".
  3. Se lisi o suiga o loʻo avanoa i le itu taumatau. O le faʻamuamua muamua lava o le a mafai ai ona e taofia le tapeina o le mataʻitipi aʻo faʻagasolo le AIMP. Ina ia faia lenei mea, ia na o le vaʻai le laina fetaui. O loʻo i ai foi se slider lea o le a mafai ai e oe ona fetuunai le faamuamua o lenei galuega. Faamolemole ia matau, ina ia aloese mai le tapeina o le mata, e tatau ona aoga le faamalama o le tagata taalo.
  4. I totonu o se poloka na valaau "Tuufaatasia" E mafai ona e suia le filifiliga o le amataina o le tagata. E ala i le siakiina o le atigipusa i tafatafa o le laina o loʻo manaʻomia, e te faatagaina ai Windows e amata aunoa le AIMP pe a uma. I le poloka lava lea e tasi, e mafai ona e faʻaopopoina laina faʻapitoa i le lisi autu.
  5. O lona uiga pe afai oe kiliki-i luga o se faila fai musika, o le ae vaai i le ata o loʻo i lalo.
  6. O le poloka mulimuli o lenei vaega e nafa ma le faʻaaliina o le 'au taʻalo i luga o le galuega. O lenei faʻaaliga e mafai ona tape uma pe afai e te tatalaina le atigipusa e sosoo ma le laina muamua. Afai e te tuʻuina, o le a maua avanoa faaopoopo.
  7. O se vaega taua e tasi e fesoʻotai i le vaega o le vaega "Faʻalapotopotoga ma faila". O lenei aitema o le a makaina ai na faʻaopoopoga, faila lea o le a otometi lava ona taina i le tagata taalo. Ina ia faia lenei mea, na o le kiliki lava i le faamau "Faiga o Faiga", filifili mai le lisi o le AIMP ma maka ia faatulagaga manaʻomia.
  8. O le isi aitema i luga o le faatulagaga o le faatulagaga o loʻo valaʻauina "Fesoʻotai i le fesoʻotaiga". Filifiliga i lenei vaega e mafai ai ona e faʻamaonia le ituaiga o AIMP fesoʻotaʻiga i le Initaneti. O iina e masani lava o nisi masini e fafagu faamatalaga i foliga o fatuga, pulou, pe mo le taina leitio i le initaneti. I lenei vaega, e mafai ona e suia le taimi e faʻasoa ai mo le fesoʻotaʻiga, ma faʻaaoga foi se faʻaufaʻailoga faʻamaonia pe a manaʻomia.
  9. O le vaega mulimuli i le faiga o le "Trey". O iinei e faigofie ai ona e faia se vaaiga aoao o le faʻamatalaga o le a faʻaalia pe a faʻaitiitia le AIMP. Matou te le fautuaina se mea patino, talu ai o tagata uma e eseese o latou manaʻoga. E na ona matou matauina o lenei seti o filifiliga e lautele, ma e tatau ona e gauai i ai. O le mea lea e mafai ona e faʻasaina ai faʻamatalaga eseese pe ae faʻapipiʻi le taufaʻailoga i luga o le atigipusa faʻailoga, ma faʻapipiʻi foi taga taga o le kuki pe ae kiliki le tasi.

A faʻafetaui le faatulagaga o faatulagaga, e mafai ona tatou agai atu i faatulagaga o le lisi o le lisi o AIMP.

Lisi o le lisi

O lenei seti o filifiliga e aoga tele, aua o le a mafai ai ona fetuunai galuega o lisi i le polokalama. I le le mafai, o ia mea e fai i le tagata taalo, o taimi uma e tatalaina ai se faila fou, o le a faia se lisi eseese. Ma o lenei mea e matua faigata lava, aua e tele naua. O lenei poloka o faatulagaga o le a fesoasoani e faasaʻo lenei mea ma isi faʻaaliga. O le mea lenei e tatau ona e faia ina ia e ulufale atu ai i totonu o le vaega ua faʻamaonia o laina.

  1. Alu i le taʻaloga taʻavale.
  2. I le tauagavale o le ae mauaina le aʻa ma le igoa "Playlist". Kiliki i luga.
  3. O se lisi o filifiliga e faʻatonutonu ai galuega ma lisi o le lisi o le a faʻaalia i le itu taumatau. Afai e te le o fiafia i le tele o playlist, ona tatau lea ona e siaki le laina "Lisi o le lisi lisi".
  4. E mafai foi ona e taofia le talosaga e ulufale ai i se igoa pe a e fatuina se lisi fou, fetuutuunai galuega mo le faasaoina o lisi o lisi ma le saoasaoa o le lolomiina o mea e aofia ai.
  5. Alu i le vaega "Faʻaopoopoina o Faʻamaumauga", e mafai ona e faʻavasegaina le faʻasologa mo faila faila musika. O le mea tonu lenei na matou taʻua i le amataga o lenei auala. O le mea lea e mafai ai ona e faia se faila fou e faaopoopo i le lisi lata mai, nai lo le fatuina o se mea fou.
  6. E mafai foi ona e faʻavasega le amio o le lisi pe a tosoina faila musika i totonu, pe tatala ia mea mai isi punaoa.
  7. O vaega nei e lua "Faʻaali Faʻafanua" ma "Toto i mamanu" o le a fesoasoani e suia foliga o le faʻaalia o faʻamatalaga i le lisi. E iai foʻi faʻavae mo le faʻapipiʻiina, faʻavasegaina ma faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga.

A maeʻa i le faʻatulagaina o lisi, e mafai ona e alu i le isi aitema.

Tulaga lautele lautele o le tagata taalo

O filifiliga i lenei vaega e faʻamoemoe i faʻatautaia lautele o le tagata taalo. O iinei e mafai ona e faʻavasega ai le toe faʻatulagaina, faʻavela, ma isi. Sei o tatou talepeina i lalo auiliiliga.

  1. A uma ona amata le tagata taalo, ia faapipii faatasi ia faamau. "Ctrl" ma "P" luga o le komepiuta.
  2. I le filifiliga o laau i le itu tauagavale, tatala le vaega i le igoa tutusa. "Taaloga".
  3. E le tele ni filifiliga i lenei vaega. O lenei mea e sili ona aʻafia ai le faʻatonutonuga o le taʻaloga e faʻaaoga ai le kiofiti ma nisi faʻamafanafana. Ma iinei foi e mafai ona e suia le vaaiga aoao o le manoa faʻataʻitaʻi e kopi i le pa puipui.
  4. Le isi, tatou te mafaufau i filifiliga o loʻo i totonu o le lisi "Faʻataugaina". O iinei e mafai ona e faʻasalalau ai le faʻalauiloaina o faʻataʻitaʻiga, le faiga o le taina o pese (faasolosolo, i le faasologa, ma isi mea). E mafai foi ona e taʻu atu i le polokalama le mea e fai pe a maeʻa le taʻaloga a le lisi atoa. E le gata i lea, e mafai ona e setiina se numera o galuega masani e mafai ai e oe ona fetuunai le tulaga o le tagata taalo.
  5. Le isi vaega Maea Ui atonu e le manaomia se folasaga. O iinei e mafai ona e faʻatulagaina nisi o galuega a le tagata taalo (amata, taofi, fesuiaiga o pese ma isi mea) i ki e sili ona lelei. E leai se manatu i le fautuaina o se mea patino, e pei ona fetuunaʻi e tagata taʻitasi ia fetuunaiga mo ia lava. Afai e te manaʻo e toe faʻafoi uma tulaga o lenei vaega i lo latou uluai setete, e tatau ona e kiliki "Aunoa".
  6. Fuaiupu "Leitio Initaneti" tuuto atu i le faatulagaina o le tafe ma le pueina. I totonu o le faafuaiupu "Faʻasologa lautele" E mafai ona e faʻamaonia le tele o le pa puipui ma le numera o taumafaiga e toe faʻaleleia pe a vaelua le fesoʻotaʻiga.
  7. O le vaega lona lua, ua valaauina "Faamaumauga o le Initaneti o Fesootaiga, Faʻatagaina oe e faʻamaonia le faʻatulagaina o le faʻatulagaga o le musika ao faʻalogo i tulaga. O iinei e mafai ona e setiina le faatulagaga e sili ona lelei o le faila ua faamaumauina, o ona taimi, fua faatatau, pusa e teu ai ma foliga masani o le igoa. E faapena foi i seti le setete o le pa puipui mo le talafaamaumau.
  8. I luga o le auala e faʻalogologo ai i le leitio i le tagata taalo ua faʻamatalaina, e mafai ona e aʻoaʻo mai a matou mea taʻitasi.
  9. Faitau atili: Faalogo i le leitio e faʻaaoga le AIMP leo leo

  10. Faatuina se vaega "O le tusi e ufiufi", e mafai ona e sii maia mai le initaneti. E mafai foi ona e faʻamaonia igoa o faila ma faila lea e ono aofia ai se ata ufiufi. A aunoa ma le manaʻoga e suia ia faʻamatalaga e le aoga. E mafai foi ona e seti le tele o le failaina o faila ma le aofaiga sili atu e mafai ona faatagaina e sii mai ai.
  11. O le vaega mulimuli i le vaega ua faʻamaonia ua valaʻauina "Faletusi o Musika". Aua e te fenumiai lenei manatu faavae ma lisi. O le faletusi o talafaamaumau o se talafaamaumau po o se aoina o au musika e te fiafia i ai Ua faia i luga o le faavae o le fuafaatatau ma fuataga o musika. I lenei vaega, o le a mafai ona e faʻavasega tulaga mo le faʻaopoopoina o faila i le faletusi musika, faʻamatalaga mo le faʻalogo, ma isi.

Taʻiala lautele

E tasi le vaega o totoe i totonu o le lisi, lea o le a mafai ai e oe ona fetuutuunai tulaga masani o le toe foʻi i musika i le AIMP. Tatou o atu i ai.

  1. Alu i le taʻaloga taʻavale.
  2. O le vaega talafeagai o le a muamua lava. Kiliki i lona igoa.
  3. O se lisi o filifiliga o le a faʻaalia i le taumatau. I le laina muamua e tatau ona e faʻamaonia le masini e taʻalo ai. E mafai ona avea lenei ma se koneseti masani poʻo se pulou. E tatau ona e suʻeina le musika ma faʻalogo lelei i le eseesega. E ui i nisi tulaga o le a matuai faigata lava ona matauina. O sina mea maualalo e mafai ona e fetuunai le taimi o musika o loʻo taina, o lona fua ma le ala (alaleo poʻo le mono). E iai foi le avanoa avanoa i ai iinei. "Lologithmic volume control"lea e mafai ai e oe ona faʻaumatia faʻafitauli eseese i aʻafiaga.
  4. Ma i le vaega faaopoopo "Filifiliga o le Liuaina" E mafai ona e gafatia pe faʻasaina filifiliga eseese mo musika tracker, faʻataʻitaʻiga, faʻafefe, faʻafefiloi ma le faʻafefe.
  5. I le tulimanu pito i lalo o le faamalama o le ae maua ai foi le faamau "Pule o Effects". E ala i le kiliki i luga, o le a e vaʻai i se faamalama faʻaopoopo e fa faʻamau. E tutusa foi le faʻatinoina o se galuega tutusa i se isi faʻamau i le faamalama autu o le polokalama lava ia.
  6. O le muamua o faʻamaufaʻailoga e fa e nafa ma aʻafiaga lelei. O iinei e mafai ona e fetuʻunaʻi le paleni o le toe foʻi i musika, faʻamaonia pe faʻamalosia nisi faʻalavelave, ma faʻapipiʻi ai foi Polokalame faʻapitoa DPS, pe a faʻapipiʻiina.
  7. O le aitema lona lua ua valaʻau "Faʻasaʻeta" masani, atonu o le toatele. Mo tagata e amataina, e mafai ona e liliuina pe tape. Ina ia faia lenei mea, ia na o le tuʻuina o se siaki i luma o le laina tutusa. A maeʻa lena mea, e mafai ona e faʻataʻitaʻia le tagata tafe, faʻaalia le eseesega o tulaga maualuga mo vaʻaia leo.
  8. O le vaega lona tolu o le fa o le a faʻatagaina ai oe e faʻasalalau le voluma - faʻaumatia eseesega eseese i le tele o aʻafiaga lelei.
  9. O le mekasini mulimuli o le a mafai ai e oe ona seti faʻamatalaga faʻamatalaga. O lona uiga e mafai ona e fetuutuunai le tosoina o le tuufaatasiga ma le solo lelei i le isi auala.

O mea uma lava ia tatou te fia taʻuina atu ia te oe i le tusitusiga o loʻo i ai nei. Afai ei ai pea au fesili pe a maeʻa - tusia i latou i le faʻamatalaga. O le a tatou fiafia e tuʻuina atu le tali sili ona auiliili i ia mea taitasi. Manatua o le faaopoopoina i le AIMP o loʻo i ai ni taʻaloga sili ona lelei e mafai ai e oe ona faʻalogologo i musika i luga o se komepiuta po o se komepiuta.

Faitau atili: Polokalama mo le faʻalogologo i musika i luga o le komepiuta