Polokalama mo le faitau DjVu i le Android

A faʻaaogaina masini feaveaʻi, atonu e talafeagai le tuʻuina atu o fesoʻotaʻiga i se komepiuta. E mafai ona faia lenei mea i le tele o auala i masini e faʻaaogaina ai le tele o faiga faʻaoga.

Faʻafesoʻotaʻi mai le telefoni i le PC

I le taimi nei, e mafai ona e siiina fesoʻotaʻiga i luga o le Android ma le iPhone. Ae ui i lea, o mea e manaʻomia e matua eseese lava mai le tasi i le isi ona o uiga o taʻiala taʻitasi.

Metotia 1: Faʻafesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga mai le Android

I mataupu e te manaʻomia e le gata ina faʻafesoʻotaʻi ai fesoʻotaʻiga i lau PC, ae mafai foi ona e mauaina i se taimi mulimuli mai polokalame faʻapitoa, e mafai ona e faʻaogaina le faʻasologa o le fesoʻotaiga o lau Google account. E le gata i lea, e mafai ona e siiina fesoʻotaʻiga mai se masini Android e ala i le teuina ma le fesiitaiga o se faila i le VCF format.

Faitau atili: Faʻafefea ona tuʻuina atu fesoʻotaʻiga mai le Android i le PC

Metotia 2: Faʻafesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga mai le iPhone

Faʻafetai i le gafatia e faʻafetaui lau masini faʻavae i le iPhone ma lau teutusi iCloud, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga i le teuina o le ao. A maeʻa lenei mea, e na ona e manaʻomia le teuina o le faila vCard, faʻasino i le mafai gafatia o le 'upega tafaʻilagi.

Faitau atili: Faʻafefea ona tuʻuina atu fesoʻotaʻiga mai le iPhone

I le isi itu, e mafai ona e faʻasosoʻo lau iPhone i lau Google faʻamaumauga ona faʻasaʻo lea o faila e te manaʻomia, faʻaaogaina faʻamatalaga mai le metotia muamua. O le aoga sili o lenei auala o le maua lea o faila mulimuli.

Faitau atili: Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga iPhone ma Google

E mafai ona faʻaaogaina le faʻaaogaina o le polokalame faapitoa iTools, lea e mafai ai ona e faʻasili atu faʻamatalaga mai le iPhone i le PC, e ala i fesoʻotaʻiga USB. Ina ia suʻesuʻe le iloiloga atoatoa o lenei polokalama, mulimuli i le fesoʻotaʻiga na saunia e matou.

Manatua: O lenei polokalama e tele analogs e eseese i gafatia.

Faitau atili: Auala e faʻaaoga ai iTools

Metotia 3: Lagolago

Afai e te manaʻomia ona faʻafesoʻotaʻi fesoʻotaʻiga, e aunoa ma le setiina o sini mo la latou tatalaina i luga o se PC, e mafai ona e toe faʻamauina ia faʻamaumauga e tusa ai ma faatonuga talafeagai. I le taimi lava e tasi, o sea faiga e na o se fuataga mamafa tele ona o faigata.

Faitau atili: Faʻafefea ona faia se faʻamaumauga atoa pe leai foi o se masini Android

I le tulaga o le faʻaaogaina o le iPhone, o le faʻasalaga o se vaega o faiga ua faʻaalia e ala i le le mafai. E mafai ona e aoao atili e uiga i metotia o kopi o loo i ai nei mai la matou tusiga e uiga i lenei autu.

Faitau atili: Faʻafefea ona toe faʻaleleia se iPhone

Faaiuga

Po o le a lava le tulaga, e mafai ona e tatalaina le faila mulimuli i fesoʻotaʻiga faʻapitoa i polokalama faʻapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga, Microsoft Outlook. I le taimi lava lea e tasi, e mafai ona aloese mai faafitauli e ono mafai ona aloese mai i le suʻesuʻe ma le totoa i faatonuga e te fiafia i ai.