Tulaʻi le DOC i le FB2


O ata o ata Photoshop e foliga mai e le mautonu, ma o le mafuaʻaga lea e faʻapipiʻi ai e le tele o ata pue o latou lima e faʻaleleia ma teuteu ai.

Ae taua, o le manaʻoga e siakiina fonuka e tulaʻi mai mo taimi eseese.

O le asō o le a tatou aʻoaʻoina ai le auala e fatuina ai tusi mataʻutia i le tatou Photoshop sili ona tatou fiafia i ai.

O lea, fatu se pepa fou ma tusi mea e manaʻomia. I le lesona o le a tatou tusia le mataitusi "A".
Faamolemole ia matau o le faailoa atu o le aafiaga tatou te manaomia ni tusitusiga paʻepaʻe i luga o se lanu uliuli.

Faalua faalua i luga o le laulau faatasi ai ma le tusiga, mafua ai ituaiga.

E amata, filifili "Moli fafo" ma sui lanu i le mumu po o le lanumoana. Tatou te filifilia le tele e faavae i luga o le taunuuga i le screenshot.

Ona alu lea "Taofiofi le lanu" ma suia lanu i le lanumoana lanumoana, toetoe lava a enaena.

Le isi mea tatou te manaʻomia "Mamalu". O le opacity o le 100%, o le lanu e lanumoana po o le paʻu, o le maualuga e 20 tikeri, o le telē - tatou te tilotilo i le sikolasipi.

Ma le mea mulimuli, liliu i totonu "Loto Mumu", lanu suiga i le lanu samasama, faʻafefiloi mode "Faʻatonuina o le laina", o le opacity e 100%.

Toto Ok ma vaai i le taunuuga:

Mo le faʻaleleia lelei o isi fetuunaiga, e tatau ona e faʻasalalau le faʻafanua maʻalaʻau ma le tusiga. Ina ia faia lenei mea, kiliki i le PCM Layer ma filifili mea e tutusa i le lisi autu.

Le isi, alu i le lisi "Filter - Distortion - Ripples".

Faʻasalalauga faʻapitoa, faʻataʻitaʻiina e se sikolasipi.

E totoe na o le tuʻuina atu i luga o le mataitusi o le ata o le afi. O loʻo i ai se numera tele o ia ata i totonu o le upega tafailagi, filifili e tusa ai ma lou tofo. E manaʻomia le mumu o le mumu i luga o se lanu uliuli.

A uma ona tuʻuina le afi i luga o le tapoleni, e tatau ona e suiina le auala faʻafefiloi mo lenei vaega (ma le afi) i "Mata". O le laulau e tatau ona i luga o le pito i luga o le paʻu.

Afai e le o iloa lelei le mataitusi, e mafai ona e kopiina le fasipepa o loʻo i ai i luga o le kesi puʻupuʻu. FMTL + J. Ina ia faʻaleleia le aafiaga, e mafai ona e faia ni kopi se tele.

O lenei mea ua maeʻa ai le foafoaina o le gagana mumū.

Aoao, foafoa, manuia ma vaʻaia oe vave!