E faʻafefea ona faʻagaoioia le laiga faʻaleleia i le Play Market

Play Market o se faleoloa i luga o le initaneti o masini, musika, tifaga ma tusitusiga mo masini Android. Ma pei o soʻo se hypermarket, o loʻo i ai eseese faʻaletupe, faʻalauiloa ma faʻapolopolo faʻapolokalame faapitoa mo le faʻatauina o nisi o oloa.

Faʻasaga le code promotional i le Faleoloa Taʻavale

Ua avea oe ma tagata e fiafia i le faʻaputuina o numera ma tusi e mafai ai e oe ona maua se aoina saoloto o tusi, ata tifaga po o pese lelei i le taaloga. Ae muamua e tatau ona e faʻaaogaina ina ia maua ai mea e te manaʻo ai.

Faatoaagaina mai e ala i le talosaga ile masini

  1. Ina ia ulufale i le code, alu i le Google Play Market ma kiliki le ata "Menu"faailogaina i le tolu pa i le pito i luga pito i luga o le lau.
  2. Tusi i lalo ma matamata "Faʻapolopolo Taʻiala Taʻiala". Kiliki i luga e tatala le faamalama o le ulufale.
  3. A maeʻa le faʻasologa o laina o le a faʻaalia mai i le meli mai lau faʻamaumauga, lea o le a lesitala ai se ponesi. Ulufale i lau keli faalauiloa ma kiliki "Auina atu".

A maeʻa lena, o le a vave lava ona maua e download le polokalama faʻalauiloa poʻo le faatauina mai o se oloa faapitoa i se tau faʻaititia.

Faʻatoagaina i luga o le 'upega tafaʻilagi i luga o le komepiuta

Afai e teu le keli faalauiloa i lau komepiuta patino, ma e leai se manao e kopiina i lau telefoni poʻo lau api, ona sili atu lea ona faigofie ona e ulufale i luga o le saite.

Alu i google

  1. Ina ia faia lenei mea, kiliki le ki. "Faʻatasi" i le tulimanu pito i luga o le itulau.

  2. I le uunaiga, ulufale i le meli mai le teutusi po o le numera o le telefoni e faapipiʻi ai, ma kiliki "Lisi".
  3. Vaʻai foi: Faʻafefea ona toe faʻaleleia se upega tafaila i lau Google account

  4. I le isi pusa, ulufale i lau faʻamatalaga faʻamatalaga, ona kiliki lea "Lisi".
  5. A maeʻa lena, o le a toe tatalaina le itulau Market Market, i fea "Menu" E tatau ona e alu i le lisi "Polokalame faalauiloa".
  6. I totonu o le avanoa e faʻaalia, kopi le code mai se tuufaatasiga o fuainumera ma mataitusi, ona kiliki lea o le ki "Faʻatoaga".

E le gata i lea, e pei ona i luga o le masini Android, saili le oloa, lea na faʻaaogaina le code promotional, ma sau ai.

I le taimi nei, i le i ai o se faʻalauiloa mo le faleoloa o le Market Market, e te le tau sailia se nofoaga faalilolilo e faʻaaoga ai.