Faʻafitauli i le faʻalauiloaina o le Fallout 3 i le Windows 10

O le faʻafeiloaʻi atu i se masini moli matapiuta VirtualBox e manaʻomia ina ia maua ai auaunaga faʻapipiʻi a le OS mai fafo. O lenei filifiliga e sili ona lelei i le suia o le ituaiga o fesoʻotaʻiga i auala alalaupapa (alalaupapa), ona e mafai e le tagata faʻaaoga ona filifili po o fea o matala e tatala ma o le a le toe tapunia.

Faʻasaʻoina o le pusa faʻapipiʻi i VirtualBox

O lenei faʻatulagaga ua faʻataʻatitia mo masini taʻitasi e faia i VirtualBox, faʻapitoa. Pe a faʻamaopoopo lelei, o le valaau i le taulaga o le OS talimalo o le a toe faʻafeiloaia i le polokalama faʻavaomalo. E ono talafeagai lenei mea pe afai e te manaʻomia le tausia o se 'auʻaunaga poʻo se faʻapitonuʻu e avanoa mo le maua mai le Initaneti i se masini masini.

Afai e te faʻaaogaina se pafu, o fesoʻotaʻiga uma e ulufale mai i ports e tatau ona i luga o le lisi faatagaina.

Ina ia faatino lenei tulaga, o le ituaiga fesoʻotaʻiga e tatau ona NAT, lea e faʻaaogaina e ala i le le maua o le VirtualBox. Mo isi ituaiga o fesoʻotaʻiga, le faʻaaogaina o le tau e le faʻaaogaina.

  1. Taumafai VirtualBox Pule ma alu i lau masini komepiuta masini.

  2. Suʻe i le tab "Fesootaiga" ma filifili le faʻailoga i se tasi o mea faʻafaifaʻafaʻi e fa e te manaʻo e fetuunai.

  3. Afai e le o loʻo faʻaaogaina, liliu i luga e ala i le siakiina o le pusa talafeagai. E tatau ona iai le ituaiga fesootaiga NAT.

  4. Kiliki "Avanoa", e faʻalauteleina ai natia natia, ma kiliki le ki "Faʻamatuuina o le Faʻamasinoga".

  5. O le a tatalaina se faamalama e seti ai tulafono. Ina ia faaopoopo se tulafono fou, kiliki i luga o le inisi sili atu.

  6. O le a faia se laulau i mea e te manaʻomia e faʻatumu ai sela e tusa ai ma au faʻamaumauga.
    • Muamua igoa - soʻo se;
    • Maliega - TCP (UDP e faʻaaoga i mataupu e seasea tupu);
    • Tali a le taliga - OS talimalo IP;
    • Faletalimalo - le taulaga o le 'auʻaunaga faʻapipiʻi o le a faʻaaoga e ulufale ai i le OS faʻapitoa;
    • Faʻamatalaga asiasi - IP OS talimalo;
    • Faʻailoa atu le taulaga - le taulaga o le malo faʻapitoa pe a faʻatonuina talosaga mai le OS talimalo, auina atu i luga o le taulaga ua faʻamatalaina i totonu o le fanua "Fale talimalo".

E naʻo le toe faʻaaogaina e galue pe a tamoe le masini komepiuta. Afai e le atoatoa le OS faʻapitoa, o le a faʻaaogaina uma valaau i ports o le 'auʻaunaga talimalo.

Faatumu i le fanua "Tuatusi Tuatusi" ma le "Tuatusi Faʻasalalau"

Pe a faʻatuina tulafono fou taʻitasi mo le faʻapipiʻiina o uta, e manaʻomia le faʻatumu o sela "Tuatusi Tuatusi" ma "Tuatusi Tagata Tuaoi". Afai e leai se mea e tatau ona faʻamaonia ai tuatusi IP, ona mafai ai lea ona tuʻuina avanoa.

Le galulue ma IP patino, i totonu "Tuatusi Tuatusi" e tatau ona e ulufale i le tuatusi o le nusipepa i le lotoifale na maua mai i le ala, poʻo le IP tuusao o le polokalama. I totonu "Tuatusi Tagata Tuaoi" E tatau ona e resitalaina le tuatusi o le malo asiasi.

I ituaiga uma o faiga e faʻaaogaina ai (host host) IP e mafai ona e iloa le auala lava e tasi.

  • I Windows:

    Manumalo + R > cmd > ipconfig > laina IPv4 tuatusi

  • I Linux:

    Faʻaiʻuga > peʻafai > laina totonu

A maeʻa ona faia ia tulaga, ia mautinoa e siaki pe o le a faʻaogaina ia vaʻa lafo mai.